Keresés

Részletes keresés

jakka Creative Commons License 2004.04.16 0 0 44
:)
Előzmény: andD (43)
andD Creative Commons License 2004.04.16 0 0 43
Jó, hogy nálunk olyan következetesen idióták a labdarúgás vezetői...
Előzmény: jakka (42)
jakka Creative Commons License 2004.04.16 0 0 42
Mai hir az mlsz.hu-n:

Az MLSZ vezetői a jövő hét elején döntenek a május 5-i Magyar Kupa-döntő helyszínéről.

__Tibi Creative Commons License 2004.04.16 0 0 41
dádá lesz ebből, érzem.
Előzmény: Jerry CS.A.K. (37)
andD Creative Commons License 2004.04.16 0 0 40
A szüleid? Te hány éves vagy?
Előzmény: Jerry CS.A.K. (37)
rich.mond Creative Commons License 2004.04.16 0 0 39
Szerintem sincs sok értelme Egerszegre vinni a döntőt,bár ha előre kijelölték a helyszínt...(lásd BL:Manchesterben a Juve-Milan)
Baromság előre eldönteni idehaza.
mash Creative Commons License 2004.04.16 0 0 38
szevasz desszantos!

kisbusz?

Előzmény: rongyosgárda (35)
Jerry CS.A.K. Creative Commons License 2004.04.16 0 0 37
Mindenki hozzá szólásában van valami igazság ez tény.

Maradjunk annyiban hogy nem tragédia, de minden féleképpen bosszantó és nem túl szerencsés a helyszín (de nem tragédia) viszont az IDŐPONT az már sz@r nem értem miért kell az év legnagyobb Magyar focieseményét (Magyar Brazil után) szerdára rakni......

Nem baj ellógok a suliból nekem nem baj kérdés mit szólnak majd hozzá a szüleim...

Iány Zalaegerszeg!!!

CSAK A KISPEST!!!

KUPÁT!!!!

JOcika Creative Commons License 2004.04.16 0 0 36
El kell lógni azt a napot. Gondolom nem ez lenne az első eset. Én pl. már tennap szóltam a főnökömnek, hogy aznap szabin leszek.

Hajrá Fradi!

Előzmény: Jerry CS.A.K. (2)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.04.16 0 0 35
Teljesen következetlen lenne, ha megváltoztatnák a helyszínt pár óvodás miatt.
Viszont az is igaz, hogy racionálisabb lenne a döntőbe jutott csapatok ismeretében egy fővárosi stadion.

Azt hiszem a focink jelenlegi helyzetében talán a következetesség fontosabb lenne, és irány Zeg.

kvr70 Creative Commons License 2004.04.16 0 0 34
Tetszettek volna nem bejutni.
Előzmény: Jerry CS.A.K. (-)
mintavöcsk Creative Commons License 2004.04.16 0 0 33
Szerintem is inkább az időpont a baj, nem a helyszín.

KUPÁT!

Mr. WHITE Creative Commons License 2004.04.16 0 0 32
"(Az egyetlen dolog, ami az egerszegi kupadöntő ellen szólna az a mostani évek nézőszámcsökkenése.
Ez tovább rontja a helyzetet sajnos. ) "

Na ez az! Ha Zete veszi a kötelezőnek hitt akadályt,akkor garantált teltház lenne. Így viszont nem egyértelmű.

És ez az a meccs,ami ha csak egy délutánra is,de rengeteg Honvéd-drukkert reaktiválhatott volna, mert jövőre megint előáll az 5 elsőosztályú csapat 10000 néző 1,5 milliós város helyzet és az embernek a szíve szakad meg az omladozó teknők láttán.:-(

Amúgy egy százalékos statisztika érdekelne,arról hogy mondjuk egy átlagos hamburgi vagy glasgowi hétvégén mennyien mennek valamilyen sporteseményre és mennyien Pesten.

Előzmény: DINO (30)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.04.15 0 0 31
Kupadöntőt Kiskundorozsmán!
DINO Creative Commons License 2004.04.15 0 0 30
> Én egyébként sokkal kevésbé értem, miért kell az NB1 utolsó 6 fordulóját 3 hét alatt lezavarni <

Hát ez az. Ez viszont a Liga hülyesége.

A kupadöntőnek meg találhatnának egy szép szombati délutánt, akár május 29-et.

Onnan még 2 hét az EB kezdete.
Nyugodtan lehetne játszani.

(Az egyetlen dolog, ami az egerszegi kupadöntő ellen szólna az a mostani évek nézőszámcsökkenése.
Ez tovább rontja a helyzetet sajnos. )

-Dino-

Előzmény: gguszti (25)
DINO Creative Commons License 2004.04.15 0 0 29
> Én egyébként sokkal kevésbé értem, miért kell az NB1 utolsó 6 fordulóját 3 hét alatt lezavarni <

Hát ez az. Ez viszont a Liga hülyesége.

A kupadöntőnek meg találhatnának egy szép szombati délutánt, akár május 29-et.

Onnan még 2 hét az EB kezdete.
Nyugodtan lehetne játszani.

-Dino-

andD Creative Commons License 2004.04.15 0 0 28
Mi ez a sírás-rívás?
Kit érdekel, hogy Zalaegerszegen lesz a kupadöntő? Ha Nyíregyházán lenne, akkor is elmennék. Előre ki volt jelölve, hogy hol legyen, ezen már felesleges lenne utólag változtatni. A kupadöntőket pedig eddig is általában szerdán rendezték...
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.04.15 0 0 27
Kupadöntőt Gödön!
Giorgetto Creative Commons License 2004.04.15 0 0 26
egyet kell értenem lg18, DINO, gguszti minden egyes szavával.
gguszti Creative Commons License 2004.04.15 0 0 25
Pontosan erről van szó.
Tavaly az volt a debreceniek baja, hogy utólag jelölik ki, és sztem igazuk is volt. Most megvolt előre, lehetett tudni, hogy Egerszegen lesz a döntő.

Abban igazad van, hogy a szerdai kupadöntő talán nem szerencsés, nekünk két éve nagy mákunk volt, hogy május 1-jére esett. Mindenesetre biztos van olyan, akinek gondot jelent az utazás, de sztem a többség egyszer egy évben meg tudja oldani.

Én egyébként sokkal kevésbé értem, miért kell az NB1 utolsó 6 fordulóját 3 hét alatt lezavarni, de ez nem ide tartozik.

Előzmény: DINO (19)
NB2 Creative Commons License 2004.04.15 0 0 24
Én is azt vallom, hogy legyen Zeg-en.
Láttam a Millwall-Sunderland meccset ami a MU stadionjában volt és majd 50e ember elutazott és nagyon jó volt a hangulata.
Győri MK döntő (UTE-Hali) is egész jó hangulatúra sikeredett.
Szóval szerintem Zalaegerszeg és a 2 rossz közül a kevésbé rosszabb, szóval Hajrá Kispest:)
Parmi Creative Commons License 2004.04.15 0 0 23
Bár nem leszek népszerű (eddig se voltam...), de teljesen igazat adok Dinónak.

Tavaly az volt a baj, hogy miért nem jelölik ki időben, előre. Most PÁLYÁZATTAL a zegiek nyerték a rendezést, az lenne a röhejes, ha megváltoztatnák ezt a döntésüket.

Nem értem igazából mit problémáztok azon, hogy Zalában lesz. Kupadöntöt nem minden évben játszik egy csapat, csak sikerül megoldani vhogy az utazást is.

Balhé lehetősége? Miért Pesten nem lenne esély rá? Szervezés kérdése az egész.

lg18 Creative Commons License 2004.04.15 0 0 22
Jéééé

Életemben nem gondoltam volna, hogy bármiben is egyetértenék veled...
Ezen is túl vagyunk...

lg18 Creative Commons License 2004.04.15 0 0 21
"Szar liga!!"

Annyi közük van a kupadöntőhöz, mint nekem...az MLSZ bulija.

Előzmény: Jerry CS.A.K. (-)
lg18 Creative Commons License 2004.04.15 0 0 20
Hát ha úgy érzed....
Érdekes, nekünk rohadtul nem volt probléma, hogy Győrben kell játszanunk. Sőt, annó az sem, hogy Békéscsabán a Váccal...

Csak totálisan következetlenek vagytok....

Én a rendszer és a szabályozottság híve vagyok. Ez pedig minden, csak nem az.

Előzmény: Dope (16)
DINO Creative Commons License 2004.04.15 0 0 19
Kivételesen védenem kell az MLSZ -t és magunk ellen beszélek. De egy komoly szövetség, komoly kiírásának következetesnek kell lennie.
Mondjuk két londoni csapat sem sír, amikor a walesi Cardiffba kell menniük a döntőre.

Tavaly az volt a gáz, amikor nem jelölték ki előre. Most végre kijelölik, ez meg nem jó.
Inkább egy jó hétvégi időpontot találnának neki, meg vissza lenne különvonat és nem lenne gond.

Zalában és a környéken sokan szeretik a focit, biztos jönnének sokan.

Mi meg "gyakoroljunk kegyet" és utazzunk!

-Dino-

Kcsita Creative Commons License 2004.04.15 0 0 18
Csak egy kérdés Barátaim! Ki irja ki a Magyar Kupát? Az MLSZ vagy a MLL? Mert nem mindegy :). Én, úgy tudom, hogy az MLSZ irja ki a Magyar Kupát, sőt a döntőről adja vki élőbe? Vajon erről miért nem tudunk?

Azért, a Honvédnak jól jönne egy közvetitésu díj, igaz?

Jerry CS.A.K. Creative Commons License 2004.04.15 0 0 17
Nem a felnöttekről hanem a kiskorúak-ról van szó akiknek nem mind1 hol van a meccs. A szülők is szívesebben engedik el a gyereküket a másik kerületbe mint az országmásik felébe.
Ha ezt nem fogja fel az MLL akkor tehet egy szívességet.

CSAK A KISPEST

Előzmény: lg18 (15)
Dope Creative Commons License 2004.04.15 0 0 16
Ha sikerült volna leküzdeni a Kaposvölgye csapatát, valamint az utána következő akadályokat, akkor most Te sem lennél boldog a Zalaegerszegi döntő miatt.

Csak nem az a bizonyos szőlő savanyú egy kicsit?

Előzmény: lg18 (15)
lg18 Creative Commons License 2004.04.15 0 0 15
Egyik héten az a baj, hogy utólag döntik el a helyszínt. A másikon az a baj, hogy ki kell tolni a segget az ajtón, hogy lehessen látni...

Megmosolyogtató.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!