Gondolom azért más is van úgy, hogy van az az alkalom, amikor nem először a pénz jut az ember eszébe. Meg másodszor sem.
Sátor, hálózsák, McDonald's nálam elképzelhetetlen. Akkor inkább kevesebbet,-vagy egyáltalán nem megyek. Attól még más szeretheti természetesen, semmi baj ezzel.
Néha-néha eszembejut a topik, aztán -gondoltam- hátha feléled, de nem sok remény van rá... Na mindegy,azért időnként idenézek.
Parádsasvár Károlyi kastély renoválás után. Na ez végre remekül sikerült, pedig ugyanolyan lerobbant állapotban volt mint a gödöllői kastély az oroszok kivonulása után. Izléses, korhű, nagyvonalú, elegáns mind a berendezése, mind külseje minden apró részletében. Szuper szobák, szolgáltatások, szóval megér egy misét...
A Kékestető -miután 50 éve voltam ott utoljára- meglehetősen "vicces" volt. Én egy kies, romantikus hegymászás utáni felérkezésre emlékszem.
Ezzel ellentétben most egy falusi bucsura emlékeztet az egész. X összegért az autóval a csúcsot kb. 25 méterre meg lehet közelíteni. A környezete borzalom. Sípályafelvonó (ez még hagyján) érrermek, büfék, bódék tömkelege, sült kolbász, lángos, forralt bor, szir-szar, mézeskálács, gagyi, similabda, guminő, ilyesmi kapható. A csúcsot jelölő szikla szinte észre sem vehető.
Hát ez komikusan siralmas... Hja pénzért majd a Hősök tere közepén is lángossütő lesz egyszer...
már a" rexről".... jutott észbe ..........5 éve halt meg Csajka Cyprian a Nyugatinál állítolag szívinfarktus....vagy kifosztották és azért kapott szívmegállást...vagy Szervác József a Kárpátiában berúgott és évekre ugymaradt a .....sirig,,,,,,, a halál kilovagolt......fogynak a volt törzsvendégek
Szabadka-Palics 2010. november 13. 22 Celsius fok!
Egy kis gasztronómia...
Húsleves, (igazi) scsevabcsicsa, Jelen Pivo (ott csak "szarvas"-nak hívják)
Az egy adag borjúpörkölt nem kispályásoknak való! Még azzal a néhány "nyomtató" birspálinkával sem. Köret nélkül, kenyér-káposztasaláta, birspálinka, birspálinka, birspálinka. Így valahogy sikerül megenni.