Fábry nem gyáva. Eperjes Károlyt meghívta, vagy a 2002-es választások előtti műsorba, vagy a két forduló között. Eperjes ott feszített kokárdával a hajtókáján.
"oké, akkor állítsunk össze olyan vendégeket, akikkel legalább el lehetne olyan szórakoztatóan beszélni, mint Verebessel ötvenedszerre. És szerintem sokan kiváncsiak is rájuk:
Szőlősi Györgyi,
Serfőző Krisztina"
És akkor Fábry nekik szegezhetné a kérdést: Melyiktök segge a nagyobb.
Jézuska!
Most már tényleg ne égesd magad tovább!
Mutass be egy szépen kivitelezett rugalmas elszakadást és hagyd a topicot lesüllyedni a méltó helyére!
Én csak a politikusokat és az aktívan politizálókat sorolom ezekbe a kategóriákba. Baromira nem érdekel, hogy egy színész, sportoló, satöbbi kire szavaz.
Az eddigi hozzászólások alapján amúgy nem igazán látom, hogy igazad lenne. Említettek itt számos "jobboldali" vendéget.
Képzeld, engem pl érdekelne Dörner György. Mindig is érdekelt ez a figura, Bruce Willis amerikai akcióhős jobboldali örökös magyar hangja :)
eddig is tudtuk, hogy a jobboldalon nincsenek igazan bosegben a humorerzekkel, de hogy mar a szorakoztato musorokat is csak olyan elvakultan kepesek nezni, hogy ki milyen politikai hitvallasu (szarmazas mikor jon be szempontnak)?
Mit akarsz latni, politikai szonoklatot?! Akkor minek menjen abba a musorba.
Ha meg szorakozni akarsz nem mindegy ki van itt ott?
Szánalmas ez a topic, de nagyon. Képzeld öreg, én baloldaliként nézem Fábry műsorát és jókat nevetek rajta. Ez is azt bizonyítja, hogy ő is egy rohadt komcsi, nem? :)))
Én nem tudom, hogy a meghívottak közül ki balos és ki jobbos, mert nem kategorizálom így az embereket. Egyébként addig örülj, amíg nem hív meg jobbosokat, ha tényleg így van, mert Fábrynak igen rossz tulajdonsága, hogy gyakorlatilag semmibe veszi az összes vendégét. Igaz, hogy vendégek nélkül fura lenne egy talkshow, de ez őt nem zavarja abban, hogy látványosan beléjük fojtsa a szót egy sztori közepén, vagy ha éppen nem, akkor olyan pofákat vág, amelyek eléggé kifejezik, hogy mennyire utálja, hogy éppen nem ő van a középpontban és nem rajta röhög a közönség.
Szöke András milyen politikai beállítottságú? Ja és Fábry haverja, vagy nem lehet haverja mert Tilosos? Egyátalán mi értelme van a kérdésednek? Hiszen nem is beszélgetnek politikáról a vendégekkel. Schmidt Pali nem volt jó? Pörzsével miröl beszélne? Milyen volt a Turmixban? Lehet, hogy utálja Pörzsét mint sok más jobboldali is. (ha már mindenáron bontunk oldalakra) Annyira egyszerüen látod a világot, hogy kicsit félelmetes. Persze Fábry beépített bolsi ügynök és nem meri meghívni Lovast mert leleplezödne. Vagy mit akarsz ebböl kihozni? Szerintem Eperjes is volt már a sóban, meg sok más különbözö gondolkodású ember akiket kivételesen nem politikai ténykedésük miatt hívtak meg. Ezért nem hívhatja meg Lovast, meg Bencsiket sem. Ja tudom Lovas volt Mexikóban, mesélhetne. De lehet, hogy talán van is annyira inteligens, hogy nem hívja meg. Tényleg legközelebb lehetne Lovas meg Tamás Gáspár Miki meg kidudja még ki. Na ne már!
Én egy kiszemelt pultoslány történetét hallottam, az sem gyenge. :)
Kewés ijesztőbb dolgot tudok elképzelni, mint Soma szexuális áldozatáwá wálni... :]
"3. Soma az.
...hogy Fábry Somát fogja meghínni, mert neki az a célja, hogy szórakoztasson."
Igen, Soma valóban szórakoztató, csak talán nem a médiában, amikor minden fizikai adottsága ellenére megpróbálja megjátszani a dívát, vagy a rádióban győzköd arról, hogy a barátnője 3 hete fénnyel táplálkozik és nem vesz magához vizet sem....
Szórakoztató volt viszont pl. jópár éve egy nyílvános bp-i szabadtéri helyen való koncertjén, amikor annyira részegen, hogy majdnem orra esett - éneklés helyett ordítozott a mikrofonba, hogy kefélni akat Jézussal, vagy mostanában amikor szarrá szívva ugrál drumandbass partikon körömcipőben és fogdossa a 18 éves pokémon fiúk seggét....na ekkor tényleg szórakoztató.
Egyetértek azzal, amit többen itt megjegyeztek, már, hogy Fábry szórakoztató műsort készít.
Viszont azzal már nem értek egyet, hogy Soma, vagy Padödö, vagy Bocskor, szellemesebb lenne Krényitől, Egértől, Sándor Gyuritól ...
Mindegyik külön személyiség, és mindegyikből képes a Fábry humort elővarázsolni. Van olyan a felsoroltak közül, akinél nem is kell ezt forszírozni.
Aki politikailag vállalt már szerepet valamely oldalon, azt az ország jobb vagy bal fele sztárolja avagy éppen elítéli.
Nincs különbség.
De kérek mindenkit a meglévő érdemeket legalább ne kissebbítsük !
Egérkét többen itt lehúzták. Nincs igazuk. Egér kiváló sportoló és büszkesége az országnak.
Viszont sajnálatos, hogy politikai meggyőződésének hangot adott.
De ha már hasonlítunk, akkor ezt közel sem akkora vehemenciával tette, mint pl a Padödöék.
És merem állítani értelmileg, humorilag is felveszi velük a versenyt.
De spec ez a műsor nem a vendégekről szól. Főleg nem a politikai véleményükről, meggyőződésükről. Szerencsére.
Ezért aztán teljesen indiferens, hogy éppen ki szerepel.
És ami van, az jóval színvonalasabb, mind Kerényitől, mind a Heti-Hetestől, mely számomra egyenértékűnek számít. Nem rossznak, nem humortalannak, csak egyoldalúnak.
oké, akkor állítsunk össze olyan vendégeket, akikkel legalább el lehetne olyan szórakoztatóan beszélni, mint Verebessel ötvenedszerre. És szerintem sokan kiváncsiak is rájuk:
Szőlősi Györgyi,
Serfőző Krisztina,
Ákos,
Melocco Miklós,
Papp Lajos,
Lovas István (gasztronómia, borok, Mexikó stb)
Bayer Zsolt (neki sincs humora, szerintetek?)
Cseh Tamás,
Varga Miki,
Fábry a maga csipkelődéseivel így is több hasznot hajt a jobboldalnak, mit Kerényi az elmebeteg műsorával. A múltkor Fábry kimondottan kemény kiszólásokat tett balra (Horn gyula és az ő Terrorházás múltja, vagy a beszédhibás miniszterek esetében.)
Nekem nem hiányoznak az ájtatos jobboldali vendégek, annak ellenére, hogy nem szeretem a mostani kormányt, mert tudom, hogy egy bizonytalan szavazót kilel a hideg Kerényitől. (Engem is, pedig még bizonytalan se vagyok...). És ezt Fábry is tudja: a szórakoztatóbb jobboldaliak egyébként már szerepeltek a műsorban, így pl. Eperjes is, de én úgy emlékszem, a hiányolt Egerszegi is szerepelt már. Ákos is volt már, ha jól rémlik, és nagyon szórakoztató párbeszéd volt.
Szóval csak a baloldalnak lenne jó, ha Fábry másként csinálná, és politikai műsort készíteni. Arra ott van a Heti Hetes: mindenki tudja róla, hogy véresszájú baloldali társaság és egyre kevesebben nézik.
mert szórakoztató műsor, és nem dirrekt politizáló, és ennek még az sem mond ellen, hogy jött röhögök az elején, amikor PéterKÉMet, Horn Gyufát, vagy i am Mónika Lampertet szívatja
megjegyzem Verebesék, Farkasházyék nem járnak oda sűrven, sőt amitó eljött a Lócipőtől egyáltalán nem
Miért nem szerepelhet jobboldali kötődésű művész, médiaszemélyiség a Fábry showban, hiszen közismerten baloldali színészek/személyiségek rendkívül sokan felbukkannak benne, többek között az alábbiak:
Bodrogi Gyula,
Verebes István
Szarházy
Vágó,
Borosbochkor,
Soma,
Doszpot
Szőke András (Tilos Rádió)
Koltaykern