Ez nem jó! A gyereket néha meg köll etetni, olykor-olykor tisztába is tenni, és akkor még meg sem említettem a csecsemő, kisded szellemi igényeit. Nekünk soha sem volt a gyerek mellett egy percnyi szabadidőnk.
"most kicsit több az időm. Ti két nap alatt firkáltok ennyi hozzászólást."
jajj, elnézést!
"Tilso fan Fidelitaszos"
attól, hogy valaki szereti a zenéket, amelyeket az említett adó sugároz, még nem "fan", és nem szükségszerűen ért egyet a műsorvezető mondanivalójával...ha megnézem a starwars-t, az rtlklubon, mert szeretem, akkor máris "kereskedelmitévéfan" vagyok?
"Eddig még semmit nem tettek le az asztalra, még a fidelitas.hu tanúsága szerint sem."
mégis mit vársz, tudod egyáltalán mi az a gazdasági kabinet??
Igenigen, a diákokat nem szabad kihagyni. :))
Meg a közép- és felsőwezetőket sem. :) Hogy lassan mindent felsorolunk a fizikai munkát wégzőkön kíwül? Jah...
most kicsit több az időm. Ti két nap alatt firkáltok ennyi hozzászólást.
Egxébként ha itt grasszál a Tilost kedvelő Balogh, mondja már me, mi lesz a következő "nagy durranása" a parlamenti képviselőkkel rendelkező Fidelitas gazdasági kabinetjének?
Eddig még semmit nem tettek le az asztalra, még a fidelitas.hu tanúsága szerint sem.
Egyébként nem én kezdtem,csak kezdett feltűnni, hogy van egy Tilso fan Fidelitaszos, aki mást se csinál, csak a Jobbikot szidja. Nem én kezdtem.
csak legalább a székház eladásig jussatok el, mert az éles verzióban az az első szint vége.
a demoban persze lehet különböző fórumokon b@sztatni egymást... ;-)))
En csak azt nem ertem, hogy a f@szba van egy csomo embernek annyi ideje, hogy az Indexen is napi 6-8 oraban ossza az eszet, parhuzamosan 5-10 topicban, meg a Gondolan is....? megmondom:
1. politikus, így egész nap nem kell semmit csinálnia (vagy min. pártirodán dolgozgat)
2. munkanélküli
3. informatikus
4. fizetett pártalkalmazott
5. állami alkalmazott
Figyelj, nehogymár tilos legyen Jobbik szimpatizánsként megynyilvánulnom egy olyan politikusról, aki azon kívül, hogy a Jobbikot szidja, mint bokrot az internetes topicokon, semmit nem csinál, holott a fidelitas gazdasági kabinetjének vezetője?
Melnyikov meg az a dextraboy vagy ki a f@sz azok senkik, én miattuk nem aggódnék...nem oly rég szerintem még a MIÉP seggét nyalhatták ezerrel, ezerkétszázzal...