Hali valaki nem tudja annak a zenének a címét ahol egy Chevrolet Impala egy csaj bandaszerű és két srác táncal versenyeznek vagy nem tudom már vagy 2 hónapja ezt keresem! :)
Hello sziasztok. Egy olyan zenét keresek ami nme rég jött ki kb 2016 lehet. A videó klipp ágyban játszodik le, s van egy fal a nő és a férfi között. Olyan vöröses hátér van mindeg.
Az 1. tavaly sokat ment a rádióban. Csak a refrénre emlékszem. "What Can I do .....?" és ezt jó lassan és hosszan kérdezi. A címé biztosan más. Abban nem szerepel. Ez csak a refrénben. Valakinek van esetleg ötlete?
A 2. számból nem emlékszem semmire. De a klippre nagyon is. Egy lányról szól, aki saját maga videózik a klipben, eleinte szelfie bottal veszi magát, majd folyamatosan ő készíti a klipet, ő veszi fel, és közben fogja a barátja a kezét akit kézen fogva vezet úgy, hogy a srácnak közben csak a karja látszik kb. amit fog. Szép helyeken vannak, mintha nyaralnának és nagyon jó a szám szerintem. Homokos tengerpartra is emlékszem, majd arra is, hogy fekszenek egymás mellett az ágyban. És arra is, hogy a végén kiderül ... csak a végén, hogy a srác vak. ÉS nem láthatja, hogy milyen szép a barátnője.
sziasztok . vegso el keseredesemben fordultam ehhez a forumhoz, egy olyan jellegu problemaval amivel mar evek ota kuzdok... korulbelul mar vagy 10 eve ment azt hiszem a musicmaxon egy velhetoen rock /metal videoklip... amibol sajnos csak foszlanyokat tudok felidezni... az egesz videoklipp elegge komor hangulato sotet szinekkel az egesz olyan borus , kicsit azt hiszem remeg a kep ugy gondolom direkt ilyen regimodira lett kitalalva .A tortenet szerint egy srac aki azt hiszem egyben az enekes is , ugy emlekszem voros haju es van egy piercingje az allan , szerelmes egy lanyba es hogy kimutassa az erzelmeit el megy egy gyanus orvoshoz aki mutetet hajt vegre a sracon meg pedig felnyitja a mellkasat , es a szemunk ele pedig egy erdekes latvany tarul , mivel belul fogaskerekek helyezkednek el testeben es alattuk pedig egy sziv van amit az orvos precizen ki is sikerul vegyen... na ezzel aztan a srac el idnul a lanyhoz ,hogy at adja neki mint szerelme zalogat ... a lany at is veszi azt a fiutol es felmegy a lakasara az emeletre majd kiteszi az ablakba a szivet... a srac lentrol figyeli a lanyt az utcan mikor eszre veszi , hogy az ablakban mas is van meg pedig egy masik ferfi aki oda lep a lanyhoz es megcsokolja ...ekkor a sziv leesik az ablakbol es darabokra torik...a srac persze kikeszul idegilek , orditani kezd , es azt hiszem a lant neve Julia vagy Juliette vagy valami hasonlo , de nem biztos , mint mondtam mar regen ment a tv-ben azota se lattam... koszi elolre is ha esetleg valaki ismeri... szep napot
Sziasztok! Nem szoktam fórumozni de segítségre lenne szükségem. Keresek egy zeneszámot. Nem találja sem a Shazam, sem a Tunalic sem a sound hound. Van youtubos linkje, de olyan sz@r a minősége hogy élvezhetetlen.... beírtam már mindenhogy a keresőkbe is... de sehogy sem találom.
Egy zenét keresek, amiről igen kevés infóm van. Amennyit tudok, hogy 10-15 éve játszották a rádiókban. Elektronikus zene erős UFO/földönkívüli atmoszférájú. A fő dallam csilingelésre emlékeztető hang, a "háttérben" 'UFO-űrhajó'-ra hangra hajazó pulzáló hang. Kicsit olyan érzetet kelt, mintha egy vidámparki űrlényes, vagy UFO-s gépnek lenne a zenéje. Sajnos nem tudom, van-e egyáltalán videoklippje, így azt sem, hogy az milyen. Körül belül ez minden amim van a dologgal kapcsolatban. Csak remélni tudom, hogy valakinek beugrik valami.
Sziasztok! Keresek egy zenét . sajnos nem emlékszem sokra belőle csak hogy egy csaj kicsit romos hejen énekel és ha jól emlékszem narancssárga a haja . Köszönöm ha valaki tud segiteni .
Sziasztok! Egy zenét keresek, fogalmam sincs miről szól, csak a klippre emlékszem, hogy a csaj sétál a városban egész végig követve egy srácot, csomószor átöltözik közben a csaj és a végén kiderül, hogy az saját maga volt, saját magával találkozik. Valaki ismeri? Valami démonos dolog is van benne :O (talán you had a demon..) ha jól emlékszem elég depis a szám :)
Sziasztok! Francia nyelvű zene, aminek az elején egyetlen hangszer szól ami vagy hegedű, vagy trombita, vagy szájharmónika, vagy ilyesmi :) Nem ismeri valaki? Pár éve jelenhetett meg. Kb. 2 - 5 éve. Nem tudjátok mi lehet a címe?
Sziasztok! Keresek egy számot ! Elég régi , a klippben a srác egy izzó gitárral a kezében sétál és énekel , amit egy angyaltól kapott! Valaki segítene?
Sziasztok! Keresek egy számot amit még régen halottam a Disney Channelen . Annyit tudok róla hogy valamilyen romok között játszódik a klipje és sárga fehércsíkos bólyák vannak még körülöttük és egy féfi énekel.
ezer és ezer éve keresem a szám cimét, tudom hogy ez egy szép lassu szám egy nő énekli de ki??? a szám amugy a 34 másodperctől indul rötgön az elején :) tudom hogy értelmetlen játék videó vagy mi de ha valaki tudja a szám cimét légysziiiiiiiiiiiiiiiiii kérem :D :D köszi :) https://youtu.be/RxsPbMyMEt4
Sziasztok! keresek egy zenét ami egy vonaton játszódik. A történet az hogy szemben ül két pár,a lány olvas megtetszik neki a szemben lévő srác de nem tesznek semmit egymásért. A másik kettő meg szó nélkül ki megy és szexelnek a vonaton.Magyarul az elfojtott vágyról szól. Köszönöm segítségeteket.