Keresés

Részletes keresés

milk-and-apple Creative Commons License 2008.09.10 0 0 701
orr1ilyen lett!
Előzmény: milk-and-apple (700)
milk-and-apple Creative Commons License 2008.09.10 0 0 700

júj, de szép! ez mikori kutya magazin???? meg kell szereznem! :))

KÉRDÉS: artúrnak eltűnt az orra! :) a barna bőrkesztyű orra "lekopott" és most ilyen bébisen friss rózsaszín lett. találkozott már valaki ilyen jelenséggel??? (semmi baja nincsen, az tuti, nem fáj neki vagy ilyesmi, csak egyszerűen elhagyta az orrát!) segítsééég :)))

Előzmény: limobaba (697)
limobaba Creative Commons License 2008.09.09 0 0 699
limobaba Creative Commons License 2008.09.02 0 0 698
limobaba Creative Commons License 2008.09.02 0 0 697

hoztam egy jóképű kölköt a címlapról...

fluffyboy Creative Commons License 2008.07.11 0 0 696
Időm van, nekem, csak Mex nem ér rá sosem :) és amíg nem bír ki egy rendes fésülködést, addig gyűlnek a csomeszok a hóna alatt, meg a füle mögött, aztán meg fel van háborodva, ha húzom neki, mert ki akarom bogozni. Most minden nap fésülöm, így hét végére a szőr végére érek és hétfőn kezdem előlről. :)))
Valami komolyodásféle vagy mi már látszik egyébként, csak ez a fésülködés a gond.

Én gondoltam, egyszer mindenképp kipróbálom kiállításon, bár mostanában ellenáll a felkészítésnek, egy percnél tovább nem bír állni, és mindig összevissza lépked, meg minden kutyával játszani akar, meg ugrál, szóval majd a nevezési határidő közeledtével meglátom hogy áll a kuty. Mivel anyukája meg tesói is sikeresek, ezért gonodltam, hogy ki kéne próbálni. :) Majd meglátjuk.
Előzmény: milk-and-apple (695)
milk-and-apple Creative Commons License 2008.07.11 0 0 695

a "tipp" az IDŐ :))) ennyi és semmi más. már egy éves és két hónapos - egyszerűen higgad lefelé egy kicsit és sokkal szófogadónbb lett, más nem nagyon történt. már nagyon korán megtanuét mindent (ülni, feküdni, pacsit adni - na ez nem fontos, csak kíváncsi voltam mennyi idő alatt tanulja meg, volt vagy két nap :)) - jönni, megállni, ottmaradni, várni, stb. - de olyan szelektíven fogad szót - és ez egyszerűen javul, ennyi. tök jóóó :))) szóval tutira lesz siker nálatok is, ha kicsit "komolyodik" (bár ez a komolyság náluk igen távol áll a tényleges komolyságtól, hihi :)))

a versenyek... hát kiskorában elvittük csakis körülnézni, hogy milyen is ez... alapvetően nemtok semmi rosszat mondani, mert nem ismerjük annyira és nem is indultunk el (kiskorában egyszer-kétszer gondoltuk elvisszük, de miután a páromnak nekiállt segíteni kerítést festeni, tiszta lazúr lett a szőre az orránál, így ezzel el is döntötte a kérdést: lehetetlen volt leszedni :))) egyszerűen csak NEKEM nem teszik, de a párom isosztja ezt a nézetet. fontosabb, hogy boldogkutya legyen, ennyi. ami nem jelenti, hogy a többiek nem boldogok, félreértés ne essék :)) csak ez gondolom mentalitásbéli különbség, pl. ki mit gondol a gyerekek versenyeiről, van akinek fontosabb, hogy büszke lehet a gyerekére, nekem meg nem annyira jön be ha szerepeltetik őket. nincs ezzel semmi gond egyik oldalról sem - egyszerűen különbözőek maguk a gazdik a kutya kvalitásaitól függetlenül, ennyi és nem több :)

Előzmény: fluffyboy (694)
fluffyboy Creative Commons License 2008.07.09 0 0 694
Mióta nincs kedvetek a kiállításhoz? Történt valami? Bocs, lehet, hogy csak lemaradtam...

Ezt a renault reklámot nem is láttam még, jó lesz , ha utána nézek:)

Valami "tragédiának" kéne történnie, hogy Mex is lehiggadjon? Akkor inkább veszekszünk, fésülködés helyett....lassan ez lesz mindkettőnk rémálma...tippeket szívesen fogadok, én már kifogytam az ötletekből :(
Előzmény: milk-and-apple (693)
milk-and-apple Creative Commons License 2008.07.09 0 0 693

jaj de imádom ezt a sok képet! olyan szépek a kutyák! :)))))

(de a kiállításhoz azóta nincs kedvünk)

kinek a kutyusai vannak a renault reklámban? teljesen odavoltam, amikor megláttam (lehet, hogy ezer éve fut a reklám, nemtom, én ma találtam rá a nőklapjában :)))

viháncolás: artúr már 1 éves és két egész hónapos és azt kell mondanom kezd fegyelmezettebbé válni... sosem gondoltam volna :) kenesén a kikötőben már póráz nélkül nyomul és egészen tűrhetően viselkedik (bár az ottani kávézóban simán odafeküdt egy 6 fős társaság lábaihoz rongyszőnyegnek, akik NEM haragudtak, mert imádták :) és újabban hallgat is ránk. az utcán leül a kocsi mellé, megvárja míg a párom kiáll és felszólításra beszáll - mi meg úgy néztünk rá mint egy ufóra: ez  a mi kutyánk??? hát öregszik :)) szerintem azóta is kicsit nyugisabb amióta belegyalogolt a forró olajba.

Előzmény: limobaba (686)
fluffyboy Creative Commons License 2008.06.20 0 0 692
Igen, tudom, hogy jó kezekben vagyok :o) De annyira rossz, hogy itt a közelben nincs így senki, aki tudna segíteni, hogy eljön, megnézi, megmondja, mit kell még igazítani, vagy én elviszem. Majd meglátom, milyen lesz a kutyasuli.
Előzmény: limobaba (691)
limobaba Creative Commons License 2008.06.20 0 0 691
GéGé-nél jobb kézben nem is lehetnél....

A fotók nagyon jók a fórumon.....
Előzmény: fluffyboy (690)
fluffyboy Creative Commons License 2008.06.19 0 0 690
Mex 9 hónapos lesz elsején, szóval ez az elevenség belefér ám, tudom én, csak a szeleburdisága miatt sokszor féltem (na ez meg rólam szól)
Nem pécsiek vagyunk, hanem mohácsiak, és ebben a poros kisvárosban végre működik kutyasuli, amit már beterveztem. Semmiképpen nem akarom kihagyni, bár otthon is szépen tanul, klikkerrel meg egész táltos :o) de azért otthon bizonyos körülményeket nem tudok megteremteni, szóval mindenképpen kell a kutyasuli.
Azért nem bánom ám, hogy ilyen kis virgonc, nagyon imádni való, el is van sztem kényeztetve, mert nem mindenki akar neki parancsolni, merthogy olyan cuki. :o)

Kiállítással meg minden kutyás ügyem- bajommal GéGé-t szoktam nyaggatni, szegényt. De nagyon sokat segít!

Hja, fényképezés, olyan hobbi szerű, mindenre lövök ami mozog, csak a beállításokkal van gondom....
Előzmény: limobaba (689)
limobaba Creative Commons License 2008.06.18 0 0 689
Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Mex mennyi idős is? Esetleg kutyasuli? Mindenképp vidd el. A kutyasuli sokat segíthet, nem neki, hanem nektek elsősorban.
Szerintem Max csak gyerek még és egy beardienél az teljesen rendben van, ha az átlagosnál temperamentumosabb fiatal korban.
Ha már ő is 4 éves lesz, akkor ugyanilyen jól kezelhető lesz, de addigra egészen biztos.

Ezek szerint ti pécsiek vagytok...

Minden kiskutyánk olyan viháncos volt, hogy képtelen voltam fegyelmezni, de azt hiszem azért nem katasztrofálisak mostmár, hogy idősebbek. És ami a lényeg, ha konzekvens elvárások vannak, azt még a kicsi beardie is tudja és nem feszíti a húrt.

És nem csak a kiállítás hobbi, de a fényképezés is...

Hajrá... Ha ez az első szárnycsapkodásod, kérd a tenyésztőd segítségét is.
Előzmény: fluffyboy (687)
fluffyboy Creative Commons License 2008.06.18 0 0 688
jé, ott figyel a párom, én meg épp fotózok (fej nélkül :o) )
Előzmény: limobaba (685)
fluffyboy Creative Commons License 2008.06.18 0 0 687
Igen, ez az! Tudtam! (csak nem sejtettem :) )
Teljesen oda voltunk Limo-tól (is) (teljesen laikusként nekem mind tetszet:) ) De az a gyönyörű hosszú szőrzet! Párom dicsekedett is vele, hogy megfoghatta Limot. :) Én meg pont akkor nem voltam ott.
Nagyon jó képek lettek, az enyémek sokszor homályosak, amiken pont mozog a kutya, de mi csak egy kis "szappantartóval" fotóztunk a tiétekhez képest. Gondolom ez is számít. :)
Nekem megtetszett ez a kiállítás dolog, egyszer mindenképp be szeretném nevezni Mexet is, de hát igen, eleven, nem is kissé! :o) Sőt, rakoncátlan is. :) És mindenkit összeugrálna és minden kutyával játszana, legalábbis szeretne. Szóval nem ártana neki néhány lecke. :) Na meg a fésülködés egy birkózó meccs. Pedig amióta hozzánk került rendszeresen fésüljük. Eddig elvolt valamelyik játék, esetleg az egyik kefe rágcsálásával, de most ez már neki nem elég. Akkor marad még nyugton, kb. 2 másodpercig, ha jutifalatot kap. De mire kész lennék a nagy bundával, jól is lakna vele. Most minden nap fésülöm, kénytelen lesz megszokni.

Előzmény: limobaba (686)
limobaba Creative Commons License 2008.06.17 0 0 686
igen, találkoztatok az enyéimmel, a párod fogta is az én Limo/Csipeszemet

Kissé eleven talán Mex?

és a kiállítás után

Előzmény: fluffyboy (683)
limobaba Creative Commons License 2008.06.17 0 0 685
Stormy Corner Gentleman

Pombear és Bonny and Clyde's De Cacharel

Pombear

Labanc-völgyi Briga

Labanc-völgyi Cora

fajtagyőztes összevetés

Bonny and Clyde's De Cacharel

Costa
Előzmény: fluffyboy (683)
nextdoor Creative Commons License 2008.06.17 0 0 684
Ő gazdára talált.
Előzmény: nextdoor (680)
fluffyboy Creative Commons License 2008.06.16 0 0 683
Beiratom hozzá Mexet. :o)

Ő volt Pécsen a kiállításon?
Előzmény: limobaba (682)
limobaba Creative Commons License 2008.06.15 0 0 682
láb és arcmosás után, önként és dalolva megy az asztalra onnan nem tágít addig, míg meg nem szárítom és fésülöm

és utána, mint aki jól végezte dolgát, így pihen tovább....

limobaba Creative Commons License 2008.06.06 0 0 681
nextdoor Creative Commons License 2008.06.06 0 0 680

Kihoztuk az előzményekben szereplő kutyát az Illatos útról. 2000 májusában született kan, ivartalanított. "Tenyésztő"jének fogalma nincs, kinek adta...gazdára nincs átírva, így a tetoválási számmal nem jutottunk előre...

Előzmény: nextdoor (677)
nextdoor Creative Commons License 2008.05.28 0 0 679

Nálunk (Lelenc Kutyamentő Egyesület) gazdára vár Rico. Chipezett, oltott, ivartalanított kan. Bűbájos, okos, szelíd, jólnevelt.

Képei: http://gallery.site.hu/u/lelenc/gazdiravar/080414_rico/ 

Előzmény: baphomet (678)
baphomet Creative Commons License 2008.05.28 0 0 678
az a helyzet, hogy többet én sem tudok, egy ismerősnek meghalt nemrég mindkét kutyája (idősek voltak) és szeretne kutyákat megint. azt a szukát néztem már én is, továbbítottam az infót, majd eldönti. a helyzet annyiban bonyolult, hogy osztrák a hölgy.
Előzmény: Mom (676)
nextdoor Creative Commons License 2008.05.27 0 0 677
A kutya nem 3-4 éves, elnézték a korát. Remélem ki tudjuk hozni és ivartalanítva adhatjuk majd örökbe
Előzmény: Mom (676)
Mom Creative Commons License 2008.05.27 0 0 676
itt van pl. egy mentenivaló, kb 3-4 éves kék szuka
http://www.illatosut.hu/index.php?pid=7771
http://www.illatosut.hu/photos/7771.jpg
(nem akadékoskodás, de a bevállal mit takar?)
Előzmény: baphomet (675)
baphomet Creative Commons License 2008.05.27 0 0 675

Sziasztok,

ismerősnek keresünk bearded collie-t, tudnátok ajánlani tenyésztőt / menteni valót? Lehet kölyök és és felnőttet is bevállal.

Köszi,

b

limobaba Creative Commons License 2008.05.18 0 0 674
fluffyboy Creative Commons License 2008.04.30 0 0 673
Gyönyörűek ezek a képek, kár, hogy nem tudom, kik ezek a kutyik :( Milyen eredményeket értek el, lehet tudni?

Mi túl vagyunk első motorcsónakos kirándulásunkon, íme a dunai csónakos Mex, aki vérberdi :-)))

Előzmény: limobaba (672)
limobaba Creative Commons License 2008.04.29 0 0 672

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!