Keresés

Részletes keresés

psycho-pata Creative Commons License 2003.12.23 0 0 522
Ez több, mint biztos kedvenc skorpio-m!
Veér András is ezért menekült el a hazából újabb kisgazda túlélőt keresni.

Előzmény: skorpio-m (520)
skorpio-m Creative Commons License 2003.12.23 0 0 520
Az Mszp-sek ma tanárnőt vernek, lehet, hogy holnap pszichiátert?
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.23 0 0 519
Kedves szpiki, ez akkor történt, amikor a bolsik papot vertek? Hogy van pofád itt megjelenni, ki Szálasiék alatt feljelentetted a szomszédodat, hogy zsidó, majd az Andrássy úton verted a talpát a papoknak, majd OV kormánya alatt Te voltál a koronatanú a Szabadi elleni vizsgálatnál? Azért, mert komplett hallucinációid vannak, az még nem mentség a debilitásodra:-DDD
Előzmény: kalota (485)
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.23 0 0 518
Kedves "Egy magyar apa!"
Szivesen máskor is. Ha ragaszkodunk bizonyos fogalmak tisztába tevéséhez, az nem "bonyolult".

Szintén egy magyar apa

Előzmény: Törölt nick (508)
sashimi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 514
Alapvetö hiányérzetem van a történettel kapcsolatban: nem tudjuk meg például, hogy mely idegen ország zsoldjában állva követte el MS a tettét? Talán a fiuk nem olvasták a kötelezö szakirodalmat? Sötétség délben!

sashimi

egyenlítő Creative Commons License 2003.12.23 0 0 513
Ezek a szocik már csak ilyenek:

Heves megyében Ludason születtem 1946-ban. Nős vagyok, apa és nagyapa.

1964-ben az egri Dobó István Gimnáziumban érettségiztem. 1966-ban a karcagi Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumban szaktechnikusi, 1976-ban a Debreceni Agrártudományi Egyetemen agrármérnöki diplomát szereztem. 1966-tól a vámosgyörki termelőszövetkezetben agronómusként, 1974-től a boconádi tsz-ben főagronómusként dolgoztam.

Amikor 1978-ban a gyöngyösi főiskola adjunktusa lettem, korábbi kutatásaimat egyetemi doktori dolgozatomban összegeztem. Kutatói érdeklődésem egyre markánsabban a magyar mezőgazdaság átalakulásának közgazdasági és társadalmi kérdéseire, ezen belül az emberi erőforrás tudományos vizsgálatára irányult. Ennek eredményeit elsőként akadémiai doktori értekezésemben tettem közzé.

1987-ben lettem igazgatója a GATE Vállalatgazdasági Üzemmérnöki Intézetnek (a SZIE Főiskolai Kar, illetve a Károly Róbert Főiskola jogelődje), majd 1993-ban a köztársasági elnök egyetemi tanárrá nevezett ki. 1994-ben főigazgató, majd 2000-től 2003 szeptemberéig a Szent István Egyetem rektor-helyettese is voltam.

A főiskola munkáját főigazgatóként nemcsak irányítom, hanem emellett több tantárgy felelős gondozója és előadója vagyok. Vezetésemmel számos kandidátusi disszertáció készült. Jelenleg „Az élelmiszergazdálkodás makro-ökonómiája” c. akkreditált doktori programban veszek részt.

A ’80-as években sikeres együttműködést alakítottunk ki és tartunk fenn a Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem Közgazdaságtudományi Karával, amely nemzetközi szintű szakmai képzésben, tudományos és kulturális együttműködésben ölt testet. 1995 óta nemzetközi kapcsolatunk három amerikai, az iowai (ISU), texasi (TSU) és a californiai (CalPoly) egyetemmel bővült, gyümölcsöző oktatói és hallgatói csereprogram jött létre. 2000-től Széchenyi Professzori Ösztöndíjban részesülök. Az irányításommal működő gyöngyösi Károly Róbert Főiskola fejlődése mind az oktatási paletta bővülését (új karok, szakirányok nappali, levelező és távoktatási tagozaton), mind az infrastrukturális feltételeket (a XXI. század elvárásának megfelelő színvonalú, új tanügyi objektum, kutatóintézet, tanszálloda, tangazdaság és szaktanácsadási központ) tekintve figyelemre érdemes.

Számos szakmai és köztestületnek vagyok elnöke, illetve tagja: 1994-től az AIOSZ Felsőoktatási Bizottságának, 1996-tól a Magyar Tangazdaságok és Tan-üzemek Szövetségének, 1997-től a Heves Megyei Agrárkamarának elnöke, 1999-től az MTA Agrárközgazdasági Bizottságának, 2001-től az MTA közgyűlésének, az OTKA Élettudományi Kollégium Agrár 4 szakzsűrijének tagja, a Gazdálkodás-, szervezés- és közgazdaságtudományok bizottságának 2003 szeptemberéig elnöke, jelenleg tagja vagyok.

Szakmai, tudományos és közéleti tevékenységemért több kitüntetést, díjat kaptam, többek között Újhelyi Imre díj (1995), Gábor Dénes díj (1995), Nyitrai Agroinstitut Aranyérme (1997), ”Heves Megyéért” Kitüntető díj (1998), Köztár-sasági Elnöki Aranyérem (1999), Nívódíj a „Mezőgazdasági vállalkozások szervezése és ökonómiája” című tankönyvért (2000), Szlovák Mezőgazdasági Miniszteri Bronzérem (2001), MAE Emlékérem (2002), Vám- és Pénzügyőri Dísztőr (2003), Gyöngyös város Pro Civitate Aranygyűrűje, a város Díszpolgára.

Vezetői munkásságom legfrissebb eredménye, hogy a Parlament 2003. június 17-én gyöngyösi székhelyű Károly Róbert Főiskola létesítéséről döntött.

Sokak biztatására határoztam el, hogy párton kívüli országgyűlési képviselőként Gyöngyös és a Mátra sikeréért új feladatokat vállalok. Az MSZP jelöltje-ként 2002. április 21-én a gyöngyösi választókerületből (Heves megye 3. vk.) bejutottam az Országgyűlésbe. Május óta a mezőgazdasági bizottság elnöke vagyok.

Munkám mellett szabadidőmben szívesen kertészkedem és rendszeresen részt veszek a városi jótékonysági és sport rendezvényeken.

Egy ilyen életpálya után látatlanban megérdemli az életfogytot, még a fényképét sem kell megnézni.

kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.23 0 0 510
"Mert Magdának mélyen a lelkivilágába taposás történt, még mielőtt az anyukát inzultus érte."

De ahhoz joguk van.
Lásd Lovas és Kerényi útmutatásait...

Előzmény: zazike (509)
zazike Creative Commons License 2003.12.23 0 0 509
Szinplán erről van szó, ezért nem is feszegeti a tisztességben megőszült tanárnő a feljelentést.
Talán hirtelen kiderülne, hogy nem is olyan jó nevelő, mint ahogy reklámozzák.

Meg aztán az az ötven körüli férfiember vesse rám az első követ, aki egy alig huszonéves "embernek" simán elnézi, hogy lef@szszopózza.
Mert Magdának mélyen a lelkivilágába taposás történt, még mielőtt az anyukát inzultus érte.

Előzmény: Tecs (502)
MrJones Creative Commons License 2003.12.23 0 0 507
"Tecs "ügyvéd" minőségében lépett fel? Az más, akkor nem szóltam."

Pedig nyilvánvaló. Gyakorlatilag minden topikban egyfajta amatőr bíróságosdi zajlik (vagy azzá alakul). Van ugyebár egy sztori, amiben a vádlott az egyik oldal kedvence. Ezt az illető oldal védi (ügyvéd), illetve a másik oldal támadja (ügyész). Ezért tartom marhaságnak a "jadeamásikesetbenmegnemszóltálsemmit"-kettősmércézést.

Előzmény: Kovács Béla Sándor (489)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.23 0 0 506
Nem tudom elképzelni, hogy a fidesz.hu nem lenne birtokában a magnófelvételnek!

Mé kell sunnyogni?
A srác volt a honlap tudósítója, vagy a mamája?

flat__ Creative Commons License 2003.12.23 0 0 505
OFF
Kedves Primor! Ugorjunk neki mégegyszer!
".. Rugdostam én már félre az utamból efféléket.."
Gondolom néha belefér a rugdosásba egy-egy lábfájós tanárnő is... Akkor most mi bajod van M.S. mesterrel? Az hogy ő bolsi létére mer ráncigálni (ha mer)? Egyébként az a politikus aki
s.k. rendez le ilyen ügyeket az alkalmatlan politikusnak. (mire valók az aktivisták? :))))
Előzmény: Primor (476)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.23 0 0 503
500!
Tecs Creative Commons License 2003.12.23 0 0 502
Még egy kis pontosítás, hogy végképp ne legyenek félreértések.
Még a fideszes és MNO-s beszámolók alapján is megállapítható, hogy a 22 éves fiatalember inkább gyáva patkány, mint tisztességes ember. Az ilyeneknél nagyon is életszerű az, hogy biztonságos távolból sértéseket kiabáljanak egy általuk utált embernek.
Előzmény: Kovács Béla Sándor (490)
hanyadik Creative Commons License 2003.12.23 0 0 501
1. kör

A fröcsögó, szánalmas balosok képviselői folyamatosan tahó stilusban viselkednek, tehát nem lepődöm még egy megveretéstől sem.

Gondolom, itt arról a néhány balosról írsz, akik valóban fröcsögők, és szánalmasak. És a világért sem általánosítasz, ugye?

Lendvai és Kuncze pártjaik vezetői, főprominensek, a balliberáis tábor példaképei.
A jobboldalnak nem Kövér Laca tetszik, aki nem a Fidesz legnagyobb embere.

Gondolom, hogy a balliberáis táboron megint egy törpe kisebbséget értesz. Merthogy a többségnek nem példaképe egyetlenegy politikus sem, az holt biztos.
Tényleg, neked ki a példaképed? - Ha már így felhoztad...

2. kör

Most meg már ripacsok is.
Nézem a tévét, és mit látok, Verebes-Lendvai-Kuncze humorkodnak, eljátszák a Szauna idiótaságot.
Borzasztóak.

Csak nem azt akarod mondani, hogy az a baromkodás tetszik? Szuperriporter? Nehogy azt gondold, hogy rajtad kivül sokan nézik.

Nem sokan, de pont azok, akiknek kell...

Ráadás kör

Bayer meg köziró, mint Acsádi, Forró Toni, vadakat lövöldöző Juszt Lacika, másságot hirdetó Fridi stb.
Verebes meg megélhetési, ripacskodó sóman.

Pontosan!

Csak most látom, Bayertól megvontad az eposzi jelzőt! Nem fogja zokon venni?

qncogi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 500
Mert nem szoktam.
Előzmény: borkay (499)
borkay Creative Commons License 2003.12.23 0 0 499
Az általánositásért Te sem mész a szomszédba. Akkor miért háborogsz érte.
Előzmény: qncogi (498)
qncogi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 498
Nehogy azt gondold, hogy rajtad kivül sokan nézik.
Kapufa.:D Én nem nézem. Az általánosítás volt benne a zavaró.
Előzmény: borkay (496)
qncogi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 497
Értem. Tehát (mondjuk) Kövér a fideszben egy senki. Te mondtad. Bayernek meg semmi köze a fideszhez.
Előzmény: sdfgrty (495)
borkay Creative Commons License 2003.12.23 0 0 496
Csak nem azt akarod mondani, hogy az a baromkodás tetszik? Szuperriporter? Nehogy azt gondold, hogy rajtad kivül sokan nézik.De sajnos egész nap reklámként beba...ák a műsorba 20 percenként. Hányinger!!!
Előzmény: qncogi (494)
sdfgrty Creative Commons License 2003.12.23 0 0 495
Lendvai és Kuncze pártjaik vezetői, főprominensek, a balliberáis tábor példaképei.
A jobboldalnak nem Kövér Laca tetszik, aki nem a Fidesz legnagyobb embere.
Bayer meg köziró, mint Acsádi, Forró Toni, vadakat lövöldöző Juszt Lacika, másságot hirdetó Fridi stb.
Verebes meg megélhetési, ripacskodó sóman.
Előzmény: qncogi (494)
qncogi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 494
Ne nézd.
(Tahóságból pedig vegyél leckéket, mondjuk Kövértől esetleg Bayeréktól (ha már Verebes)).
Előzmény: sdfgrty (492)
H-turul Creative Commons License 2003.12.23 0 0 493
T. gyalogmóc!
(Eddigi munkásságod alapján a székelységre utaló BÁRMELY megnevezés rád való alkalmazása a nevezettekre erős sértés!)

"Én ugyan az ilyen személyeskedő ócska kis szarjankókkal nem szoktam szóba állni,"
Jesszus! És mennyit firkálsz annak, akivel szóba is állsz?

"és most sem teszem, de bekopizom azt a cikket ami közli a Pócspetriben történt eset mikéntjét."
Kár volt. Kocsis L. Mihály irodalmi munkásságának laudációját inkább másra bíznám, de a jobb sorsra érdemes kisgazdi kurátort HITELES FORRÁSKÉNT megjelölni enyhe túlzás. Keresd fel egy idősebb és főleg MŰVELTEBB ismerősödet és kérdezd meg tőle, mit is jelent az a kifejezés, hogy "forráskritika".

"Amivel szarjancsi szerint "égetem magam". Íme: "
Amivel sajna, VALÓBAN csak égeted magad. Íme egy szintúgy vérbolsi leírás a Pócspetriben történtekről:
http://ujember.katolikus.hu/2003.06.08.html

Si tacuisses, philosophus mansisses.

Minden ÉRTELMES olvtársnak:
Magda képv. úr rémtetteiről majd akkor fogok véleményt alkotni, ha rendelkezésemre állnak HITELES információk.

Előzmény: Primor (453)
sdfgrty Creative Commons License 2003.12.23 0 0 492
A fröcsögó, szánalmas balosok képviselői folyamatosan tahó stilusban viselkednek, tehát nem lepődöm még egy megveretéstől sem.
Most meg már ripacsok is.
Nézem a tévét, és mit látok, Verebes-Lendvai-Kuncze humorkodnak, eljátszák a Szauna idiótaságot.
Borzasztóak.
qncogi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 491
Szegénykém.
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.12.23 0 0 490
Köszönöm.
(Halk megjegyzés: ezt az evidenciát egy "is" alkalmazásával tökéletesen érzékeltethetted volna. S akkor nincs félreértés.)
Előzmény: Tecs (488)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.12.23 0 0 489
Tecs "ügyvéd" minőségében lépett fel? Az más, akkor nem szóltam.

"Ettől függetlenül ez az ügy eléggé bűzlik."

Eléggé. Épp ezért a helyes álláspont - szvsz -, hogy "várjuk ki a végét". De ha már valaki gondolatkísérleteket végez, az azt végezze el előírásszerűen. Kivéve, ha ügyvédkedik.

Előzmény: MrJones (486)
Tecs Creative Commons License 2003.12.23 0 0 488
"De Tecs kartács elhitte - erre alapozta a "szégyellje magát" szentenciát. És a másik szemét behunyta, mielőtt hozzá kellett volna tennie, hogy még ki szégyellje magát."

Remélem, megbocsátod nekem, hogy hiszek a Fidesz-honlapon megjelent hírnek és a Magyar Nemzetnek mint országos napilapnak. Ilyen komoly orgánumok csak nem hazudhatnak :o)

A leírt történet szerint természetesen az agresszor férfi szégyellje magát leginkább, ami egyébként is evidencia. Azért emeltem ki a gyáván megfutamodó, anyját cserbenhagyó fiatalembert és az anyát, aki ilyen embert nevelt, mert ők lettek magas erkölcsi piedesztálra emelve, a Jó megtestesítőjeként és a Gonosz kontrasztjaként.

Előzmény: Kovács Béla Sándor (482)
MrJones Creative Commons License 2003.12.23 0 0 487
Hanyadik nickedet veted már be ebben a topikban szánalmaskám?
MrJones Creative Commons License 2003.12.23 0 0 486
Így már más a leányzó fekvése...

Mondd csak: te elvárod egy ügyvédtől, hogy miközben ügyfelét védve az ellenfél hitelét rombolja, ugyanazzal a lendülettel kezdje a védencéét is?

"(Gyk.: az nagyon hülye álláspontont, hogy az áldozatra haragszunk.)"
Az. Ettől függetlenül ez az ügy eléggé bűzlik. És nem igazán Magda oldaláról...

Előzmény: Kovács Béla Sándor (479)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 482
Nem túl életszerű.
De Tecs kartács elhitte - erre alapozta a "szégyellje magát" szentenciát. És a másik szemét behunyta, mielőtt hozzá kellett volna tennie, hogy még ki szégyellje magát.
Előzmény: qncogi (481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!