Szijjasztok! Én egy 188 magas csajszi vagyok, és csak most találtam erre a fórumra...mondjuk ahogy látom most nagy pangás van, de remélem majd beindul az élet :P
Sziasztok! Kellene nekem 1-2 olyan magas csaj, aki nem kap magára nadrágot. Írtam pár farmergyártónak és az egyik (most nem írnám ki a nevét, majd privátban..) válaszolt, be kellene menni jövő héten az egyik üzletükbe Pesten, próbálgatni, és akkor gyártanak nekünk hosszabbat :) aki ismer ilyen magas lányt, kérem, szóljon neki, és akkor beszélek vele. Hajrá Csajok :)
:-)Az egész család ilyen létra...s kifogtam egy ilyen pasit...ez genetika.Magas a picurom de a magasságához dukál a kiló, egyáltalán nem dagi olyan pont JÓÓÓ:-)csak muris mert nagy gyerek ,de olyan kis esetlen....most kezdet el járni is...néznek rám látom az emberek szeméből,hogy ekkora gyerek s ennyire instabil a járása:-)persze van akik leveszi, hogy ö még kicsike csak nagyra sikeredet:-)
Már 90 centi ? :) Ejjjha.... én azt tudom, hogy a kiscsoportot 111 centisen kezdtem... korábbi adataim nincsenek, de a kislányod is hasonló magassággal kezdi majd az ovit, ha így folytatja :) Hozzáteszem, átlagos méretű baba voltam születésemkor, 3.35 kg meg 51 cm :) akkor még senki sem sejtette, hogy felnőttként 192 leszek :D
Hmm. Korábban kaptam egy emailt, ma pedig felhívtak a TV2-től, hogy lesz egy showműsor, amihez nagyon magas magyar embereket keresnek. Én ugyan nem megyek be, de kíváncsi leszek, mi lesz ebből...
Látom még éldegél a fórum. 6 hete megszületett első gyermekünk, Máté, elviekben 53cm-rel, de tegnap feleségem 59-nek mérte, azért ennyire nem hiszem hogy nőddögélne :-) Úgy 18 év múlva hárman lehet, hogy megleszünk 6 méteresek...
Senki se aggódjon amiatt hogy magas! Ha még sportol is, szinte minden sportágban előnyt élvezhet - én már csak tudom, hisz majdnem mindenbe bele-bele kóstálgatok immár pár évtizede.
Feleségemet (akkor még barátnő) anno elvittem a Magyar-Amerikai női barátságos kosármeccsre, mert azt hitte, hogy ő milyen magas. No, ott sem volt ezen érzése másként egészen addig, míg meg nem fogtam és levittem a lelátóról egy szintre a játékosokkal. Azt hitte, feljebb vannak egy lépcsőfokkal :-) Nagyon jót tett kismadárka lelkének, hogy milyen pindúr is ő, elveszett az ottani kosaras nőcik között. A meccs végeztével keresztülsétálgattunk közöttük, az amerikaiak edzője még nálam is magasabb nőszemély volt :-)
Sikeres párkeresést minden magas és nem magas nőnek és férfinak!
Hát én nagyon magas vagyok a magam szűk 177 centijével. :-) viszont a magas lyányok azért nem rosszak. Jó volna csinálni egy oldalt, chat-et meg fórumot, ahol a magasabbak találkozhatnának, megbeszélni a tapasztalatokat. Hol lehet cipőt, ruhát, kocsit bicajt, és magas lányokat találni. Mit gondoltok?
Nincs is annál jobb egy magasabb lánynak,ha még egy tűsarkot is elbír a barátja...Én ugyan csak 170 vagyok,de azzal etettem a férjemet,h csak azért járok vele,h felvehessem a divatos magas talpú-sarkú topánkákat.Azóta eltelt vagy 30 év,már nem hordok ilyesmit,de attól még nem cseréltem le a 197 centist.
Nemrég Pécsett egy étkezdébe bejött egy igencsak tini lány. Az én lajtorjám kitekert nyakkal próbált a fejére nézni.Viszonyítottunk az ajtóhoz,minimum 205-210 lehetett.Szép látvány volt,de neki aztán tényleg nehéz lesz méretre megfelelő társat találni.
Barátnőm -amikor még nem ismertem- sokat szenvedett a magassága miatt, és Őt nagyon zavarta is mások hülye csúfolódása. Előző kapcsolata is azért ment tönkre, mert a barátja alacsonyabb volt, mint Ő, és egy idő után megölte a szerelmet a sok kinevetés...
Mióta együtt vagyunk, már más a helyzet, mivel mellettem törpicseknek néz ki, és ez felettébb tetszik Neki. Hamarosan bálba megyünk, ahová végre olyan szép ruhát vehet fel, amiben nem baj, hogy vékonynak és magasabbnak néz ki, és mellé nyugodt szívvel felvehet egy magassarkú cipőt is, amit eddig sosem mert használni...
Nyáron, a 4-es villamoson láttam egy lányt,
legalább 188-190 magas volt, ezt abbol gondolom, hogy én 185-ös fiu vagyok, és magasabb volt nálam. Állati helyes volt, és jó alakja. Nem lehetett nem észrevenni. Ezt csak azért mondom, mert szinte alig látok tölem magasabb lányt, és egy furcsa érzés lett rajtam urrá: kicsi vagyok egy lányhoz képest, mintha ujra gyerek lennék. Szóval szabályos kisebbrendüségi komplexus. Kezdtem megérteni azokat a fiukat, akik alacsony növésüek.
Egyszóval, senki se szégyellje a nagy magasságát, még mindig jobb, mintha tul alacsony lenne.
(Egyébként tul nagy hátrányt szerintem egyik se kell hogy jelentsen. Ismerek egy 192 magas fiut aki 157 magas lánnyal járt.)
Engem sokszor csesztettek azzal, hogy túl magas vagyok (pedig szerintem nem is) és hogy nem fogok magasságban passzoló hapsit találni. De tudod, kit érdekel mások véleménye...
Amúgy barátnőm 186 magas. Más magas lány is sokat szenved a magasságából adódó csúfolódások miatt? Én (férfiként) sosem zavartattam magam és nem szeretnék alacsonyabb lenni...
OK, egy 200 cm fölötti pasit ismerek nickről a zindexen, így már jó? :)))
ui: Szvsz te is az a típus vagy akinek én a hóna alatt kinyújtózkodva is elférek!