Csakhogy ezt a "gyárat" húgyért szarért vették egymástól az elvtársak, ill. juttatták külföldi nem elvtársak kezébe!!!!!:((((((( Igaza van a topicnyitónak:))))))))))))))))) Vesszen minden trianon!!!!!!!!!!!!!!!! Pfujjjjjjjjjjj
Szerintem is az ország tudatos lezüllesztése, a magyarság módszeres szétverése a céljuk.
Közben pedig a hazug kábítás, zsibbasztás folyik, amelyből mire a többség felébred, már rég késő lesz.
Régi, bevált taktika, így csinálták 1918-ban is, ezzel érték el az ország utóbb jóvátehetetlen szétmarcangolását.
Egy másik rovatban meg az összefogás hiányán borong. Szegény próbarambó annyira magányos, hogy külön nickeket kellett generálnia, hogy legyen, aki egyetért vele.
hát, épp ráérek, menjünk sorban, mintha komolyan vennélek :)
hadsereg szétverése:
Hát ezt a sereget nem kunszt... Másrészt minek nekünk hadsereg? Mármint ilyen, amilyen van? Ez ugyanis harcképtelenné válik egy 40 perces nyári záportól is...
gyár bezárások, gazdák tönkretétele:
Nem tudom észrevetted-e, de váge a szocializmusnak. Gyárat az zár be akié. Ha az államé akkor az állam, ha magántulajdonban van, akkor a tulaj. A másodikhoz nulla közünk, az elsőről akkor beszélgessünk, ha az állami gyárra költött adóforintokért nem sírsz.
külf.kaja+kedvezmény tv.:
??? ki nyírt ki mit? a kaja meg onnan jön ahol olcsó. tessen sokat és jót termelni és még ekszportra is jut
szdsz+cig+zsid+lakópark:
a kedvencem, de csak Rby kiegészítésével és a csartergépekkel!! Ez így csak maszatolás!
De mondd csak melyik lakóparkba és mit is csinál a szadi a lakosság cca. egytizedével?
az árakat szándékosan felemelik! :))))
Király vagy! Amit írtál azt úgy hívják, hogy butaságesszencia. Ki emeli az árakat? Ja, és ki a kisember? Ugyanis én most se tudok lakást venni, fényévekre vagyok tőle, nekem gancegál, hogy valami 14 vagy 15 millióba kerül.
magyaro.magyrság mocsk.:
ki mocskolt kit külföldön? írjál már valamit csillagom! Direkt úgy oktatnak, hogy a gyerekek butuljanak :)) mikor jártál utoljára egy általános isiben? na és egy középiskolában?
[tankönyvkiadó:
ezt nem értem, ki a vevő? miért adják el?]
számomra úgy tűnik, hogy már becsomagoltad a bőröndödet :)))
Ez a magyarellens kormány végleg ki akarja nyírni a magyarságot! - Hadsereg szétverése,
- tömeges gyárbezárások,
- gazdák tönkretétele, miközben külföldről hozzák be tonna számra az élelmiszert, - kedvezménytörvény kivégzése.
- Az szdsz uszítja a cigányságot a magyarság ellen.
- Zsidók szervezett betelepítése a lakóparkokba.
- Ingatlanadóval szándékosan földönfutóvá akarják tenni az embereket.
- Az árakat úgy akarják szándékosan felemelni, hogy azt az egyszerű kisember ne tudja megfizetni és a saját zsebüket minnél jobban meg tudják tömni.
- Mo-t és a magyarságot állandóan lemocskolják külfödön.
- 1 év alatt a csőd szélére vitték a gazdaságot.
- A bevezetendő oktatási törvény is a gyerekek elbutítását szolgálja, mintsem okítását.
- Külföldi kézbe akarják adni a Nemzeti Tankönyvkiadót, hogy ezzel is elmagyartalanítsák a gyerekeket. Magyartalanítás céljából meg akarták szüntetni a történelem oktatást.
Számomra úgy tűnik, a magyarságot ki akarják túrni, el akarják üldözni véglegesen a Kárpát-medencéből!
Kedves joseka!
Csak neked és csak most kijavítottam szösszeneted nyelvtani hibáit.
Tudod, aki a magyarságért óbégat, az előszőr sajátítsa el az édes anyanyelvét!
A gondolataid korrigálását nem vállalom...
:o)))
Ez a magyarellens kormány végleg ki akarja nyírni a magyarságot. Hadsereg szétverése, tömeges gyár bezárások, gazdák tönkretétele,miközben külföldről hozzák be tonna számra az élelmiszert kedvezménytörvény kivégzése. szdsz uszítja a cigányságot a magyarság ellen. zsidók szervezet betelepítése a lakóparkokba. Ingatlanadóval szándékosan földönfutóvá akarják tenni az embereket.Az árakat szándékosan felakarják úgy emelni, hogy azt az egyszerű kisember ne tudja megfizetni és a zsebüket minnél jobban meg tudják tömni. Mo-t és a magyarságot állandóan lemocskolja külfödön. 1év alatt a csőd szélére vitték a gazdaságot. Bevezetendő oktatásai törvény is a gyerekek elbutítását szolgálja mintsem okítását. Külföldi kézbe akarják adni a Nemzeti Tankönyvkiadót, hogy ezzel is el magyartalanítsák gyerekeket.Magyartalanítás céljából meg akarta szüntetni a történelem oktatást.
Számora úgy tűnik a magyarságot ki akarják túrni, el akarják üldözni véglegesen Kárpát-medencéből