Most olvasom, hogy a Keresztapa és a többi posztkomcsi közleményben tudatják az eddig reménykedő demokratikus gondolkodású baloldaliakkal, hogy ők bizony nem mennek ki megemlékezni október 23-án a temetőbe, mert semmi közük ehhez az egészhez.
Én jobbosként ezt tisztességesnek tartom, hiszen október 23. nem az ő ünnepük, sőt. De a tényleg demokratikusan érző, a posztkomcsik által megvezetett valódi baloldaliakat megint arconcsapták, hiszen ők ezekre szavaztak.
Majd nyilván november negyedikén fogják ünnepelni Kádár és a KGB beosztottjai az ellenforradalom leverését.
Vajon agyarország kormánya megengedheti magának, hogy ne emlékezzen meg a Forradalomról? És ezt a választói hagyják?
November 4-e ünnep eftársak! Hát, nem egészen szmokingos, mert ilyen hideg időszakban a legalkalmasabb ünneplő ruha a pufajka. Persze, az eredeti kétrészes. Ukrajnából már elindult a pufajka-szállítmány. A VPOP a pufajkákban dobtáras géppisztolyok becsempészésére gyanakszik.
Veled ellentétben nem állítottam és nem mondtam semmit, csak azt kértem, add meg az állításodat alátámasztó paramétereket, mikor és ki ünnepelte november 4-én az 1956-os forradalom leverését az azt követő 33+14 évben .
Majd meghívják az oroszokat.
D-209-es barátunk elővesz pár James Bond filmet és jót mulatnak majd a KGB elleni kémkedéseken Putyinnal. Majd Macogescu félve megkérdi küzdőtársától, hogy a Moszkva szállóban lévő poloskákat meg tudta-e anno téveszteni néhány "ő"-vel... :)
Látom most vehettétek az iskolában történelemből az 56-os forradalmat!Ezért hamar nyitottál egy ilyen csodás topicot, hogy el ne felejtsed amit ott tanultál!
Majd kiraknak pár befoltozott lyukas zászlót.
Neked meg aznapra elengedik a hidegvizes borogatást és nem kell bevenned a tablettákat sem. Jó napod lesz legalább. :)