Keresés

Részletes keresés

BaSand Creative Commons License 2003.10.08 0 0 51
A Híradóban nem volt egy szó se Szaddamról.
Valami közbejöhetett, hogy nem fogták el?
a forest mighty black Creative Commons License 2003.10.08 0 0 50
...en is ezt akartam kerdezni.
Előzmény: BaSand (46)
Infantrio Ficcer Creative Commons License 2003.10.08 0 0 49
Ettől én is tartok, de 1 kis tasler szvsz nem árthat. Mint az 1szeri hülyegyereknél, aki magasfeszültségű póznára mászik; ne b@ssza + az áram, de ha leesik és beüti a lábát, abból tanulhat.
Előzmény: HitetlenTamaska (48)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.10.08 0 0 48
A szivem egyetért azzal, amit irsz kedves antisystem*, az eszem meg nem igazán tudja.

---------------*
Letagadhatatlanul van bennem káröröm, amikor a pöffeszkedő, szabályokat felrugó, bigott jobboldali konzervativ ideológiával leöntött, a világot hülyére vevő és elpimaszodott adminisztáció a pofájára esik, - de rettegek, attól, hogy milyen idők jönnek, ha az USA ami mégiscsak egy erős demokrácia, és Föld fejlődésének motorja, és stabilizátora akar lenni TUL nagyot esik.

Előzmény: Antisystem (44)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.10.08 0 0 47
Ha ez a magyaroknak igy jo-e , azt had dontsek el a magyarok ugye....

igy van. ha a magyarok ugy gondoljak, hogy szar a rendszer, megdontik maguk. senki ne pofazzon idegen orszag belugyeibe. erdekes fogalmaid vannak a nemzetkozi jogrol.

Előzmény: rtsrulez (45)
BaSand Creative Commons License 2003.10.08 0 0 46
Kedves rtsrulez !

BARKI aki amelett ervel, hogy azt az irakiaknak kelett volna eldonteni akarjak-e husszeint vagy nem, a leghalvanyabb elemi elkezpzelesei sincsennek egy diktatura mukodeserol....

Hány éves vagy?

Előzmény: rtsrulez (45)
rtsrulez Creative Commons License 2003.10.08 0 0 45
De ha netalan holnap a kormany elvitet minden csaladtagoddal egyutt, es targyalas/miegymas nelkul lassan halalrakinoznak (termeszetesen a gyerekeidet elobb) , akkor remelem a kutya sem fog semmit tenni, mert ez 'magyar belugy' es az a magyrok belugye, hogy nem akarnak az olyan diktatorok ellen semmit tenni, akik lemeszaroljak kozzuluk mindazokat, akikrol sejtheto hogy akarnanak barmit is tenni.... Ha ez a magyaroknak igy jo-e , azt had dontsek el a magyarok ugye....

BARKI aki amelett ervel, hogy azt az irakiaknak kelett volna eldonteni akarjak-e husszeint vagy nem, a leghalvanyabb elemi elkezpzelesei sincsennek egy diktatura mukodeserol....

Előzmény: a forest mighty black (42)
Antisystem Creative Commons License 2003.10.08 0 0 44
Nézd, hogy az irakiaknak mi a jobb, azt nem tudom, nem vagyok iraki átlagember...
De hogy a világnak az a rosszabb, ha az USA jól jön ki ebből a maga kavarta faces-ből, na abban biztos vagyok.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (34)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.10.08 0 0 43
Ha Bush megbukik a választásokon, akkor kicsit sem amiatt fog megbukni, mert nem találtak vegyifegyvert. Az amerikai társadalom elég hipokrita ahhoz, hogy ha vegyifegyver vonalon nem lehet nyomulni, akkor akceptálni fogja a "Saddam a szörnyeteg, a közelkelet Hitlere" vonulatot, amire a hangsulyt a propagandisták át fogják helyezni, amig az olaj el nem kezd önmagát mindenek fölött megszépítő érvként ismét folydogálni, mostmár az amerikai támaszpontok védelmében.
Előzmény: sashimi (36)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.10.08 0 0 42
De erdemes elgondolkozni azon, hogy a vilagnak es ezen belul Iraknak mi a jobb.

jo, akkor holnap kapsz egy raketat az arcodba mikor kilepsz a hazbol, mert en ugy gondolom, hogy neked ez a jobb. az, hogy iraknak mi a jobb, hadd dontse el irak maga.

BaSand Creative Commons License 2003.10.08 0 0 41
Vagy nem tudod, hogy mit jelent az agresszor szó, vagy nem tudsz olvasni. Egyik se nagy dicsőség.
Előzmény: Ariel (38)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.10.08 0 0 40
nem tom mit hisztiztek annyit. Szaddam veszelyt jelentett a sajat nepere, a szomszedos allamokra es a vilaggazdasagra ugy altalaban.

en meg ugy gondolom, hogy te jelentesz veszelyt a vilagra nezve, akkor ugye ez engem feljogosit arra, hogy tarkon lojelek? gondolkodj mar el legyszives.

Előzmény: Első Polgár (28)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.10.08 0 0 39
kis betüvel szintén az.
Előzmény: BaSand (37)
Ariel Creative Commons License 2003.10.08 0 0 38
Basand papa multheten vegigkerdezte az irakiakat, hogy agresszornak tartjak-e az amikat...
aki ezt nem hiszi, az normalis, aki elhiszi, az olyan mint Basand... :DD

Előzmény: BaSand (37)
BaSand Creative Commons License 2003.10.08 0 0 37
Lehet vitatkozni azon, hogy Amerika (a magyar helyesiras szerint nagy betuvel irando, akarcsak Bush..) jogtalanul tamadta-e meg Irakot, vagy sem. De erdemes elgondolkozni azon, hogy a vilagnak es ezen belul Iraknak mi a jobb.

Igaz ugyan, lehetséges az iraki háború indításának jogtalanságáról vitatkozni, csak nem érdemes. Nem érdemes, mert egyértelműen jogtalan volt. Pont. Nem volt ENSZ felhatalmazása, csupán koholt "bizonyítékat" mutattak fel, amiket a mai napig nem sikerült igazolni.
Annak eldöntését, hogy mi jó Iraknak, talán az irakiakra kell rábízni. Ahogy látszik, nemigen örülnek az amerikai "felszabadítóknak". Nem is csodálom.
Marad a puszta tény: Amerika (így nagy betűvel) egy agresszor.

sashimi Creative Commons License 2003.10.08 0 0 36
Ha nem talalnak vegyfegyvert,akkor talan Bush is megbukik a valasztasokon. Ket legyet egy csapasra!

sashimi

alfredoo Creative Commons License 2003.10.08 0 0 35
rby

az a bajuk hogy nem talaltak tomegpusztito fegyvereket. es igy amerika tulajdonkeppen nem a felmutatott okkal tamadta meg irakot.

es ez azt jelenti hogy amerika barmely orszagot megtamadhat.

es micsoda rohadt dolgokat eroltethet barmely orszagra, peldaul rank. nem intezhetjuk a belugyeinket ugy ahogy akarjuk. ugy kell intezni ahogy amerika akarja. nem irthatjuk bekesen egymast mert big brother watches es oda/ide fog csapni. erted? nem erted? en ertem.

egy ilyen FUGGOSEG nem tetszhet egy orszaga szuverenitasar buszke embernek. miert nem gyilkolhatom a szomszedomat ugy ahogy akarom.

mire kenyszerit amerika? arra hogy gyilkoljak? jugoszlaviat is arra kenyszeritette?

ahol a nagy-nemetorszag kezet dorzsolte es minket fegyverszallitasra osztonzott. ugye valahogy igy volt. ez viszont tetszett azoknak akiknek most nem tetszik amerika akcioja. hiszen halvany remenysugar nyilt amit persze csurka ki is mondott. halvany remenysugar nyilt egy folyamat meginditasara/elindulasara. hogy ez emberek eletebe kerul. AKKOR ez nem volt olyan fontos. fontosabb volt a halvany remenysugar!

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.08 0 0 34
T. BaSand, SzM

Lehet vitatkozni azon, hogy Amerika (a magyar helyesiras szerint nagy betuvel irando, akarcsak Bush..) jogtalanul tamadta-e meg Irakot, vagy sem. De erdemes elgondolkozni azon, hogy a vilagnak es ezen belul Iraknak mi a jobb.

Raadasul, ha mar itt tartunk, azt hiszem elmondhatjuk, hogy Europa Franciaorszaggal az elen meg mocskosabb, hiszen nem kevesbe szarja le Irak jogait, meg polgarainak eletet, hiszen a haborura valo "NEM" pont ugyanolyan politikai meggondolasbol szuletett, mint az amerikai "IGEN".

Előzmény: BaSand (25)
szigetelőszalag Creative Commons License 2003.10.08 0 0 33
Hűha.
Nem arról volt szó még korábban, hogy kibombázták (többször is)?
:))

És Te még ezt beveszed?
:o)

Előzmény: lovagyna (-)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.10.08 0 0 31
osszama szaudi,akkor most ök következnek?

az irakiak tobbsege is ugy gondolja, hogy szaddam kipicsazasa helyes volt.

csak hogy bush nem iraki.
ez meg belügy.

a média viszont az amiké,legalábbis a többsége.

szarvasmarha Creative Commons License 2003.10.08 0 0 30
hát mer nem adta ingyér az olaját.
Előzmény: polites (29)
polites Creative Commons License 2003.10.08 0 0 29
Szaddam nagy állat volt, megérdemli a kinyírást, de mi az hogy veszély jelentett a világgazdaságra??
Első Polgár Creative Commons License 2003.10.08 0 0 28
nem tom mit hisztiztek annyit. Szaddam veszelyt jelentett a sajat nepere, a szomszedos allamokra es a vilaggazdasagra ugy altalaban.
az irakiak tobbsege is ugy gondolja, hogy szaddam kipicsazasa helyes volt.

az igazi problema nem az, hogy szerbiaban, afganisztanban, irakban beavatkoztak, hanem, hogy mas szarkevero orszagokkal szemben nem jarnak el hasonlo kovetkezetessegel. Pl Iran, Eszak Korea, Izrael, Szaud Arabia stb.

szarvasmarha Creative Commons License 2003.10.08 0 0 27
kedves Rby,tudod amikor megtámadnak egy országot ráadásul mondvacsinált hazug ürügyekkel és ennek már elég sok halottja van akkor asszem még nagyon finom voltam.

ki az a bush hogy vindikálja ezt a jogot magának.

ne fáradj helyettem,egy szemét gyilkos aki semmivel sem külünb szaddamnál.

ezen az alapon miért nem kinát szállta meg?

kit játszik felszabaditot vagy Istent?

mindenki tudja hogy ez egy jogtalan megszállás haszonért,olajért.

ha nem tényleg nem érted akkor vedd nyugodtan amerikagyülöletnek amit irtam.

Előzmény: Törölt nick (24)
small-2 Creative Commons License 2003.10.08 0 0 26
Melyiket? Mert az usák szerint: van vagy kb. tizenöt.(:-))
Előzmény: lovagyna (-)
BaSand Creative Commons License 2003.10.08 0 0 25
Nem hiszem, hogy vak amerikagyűlöletről van szó.
Egyszerűen az a helyzet, hogy amerika egy egyszerű agresszorrá küzdötte le magát, aki mondvacsinált ürüggyel indított háborút egy tőle távoli ország ellen. Egy olyan ország ellen, amelyik - minő véletlen - olajjal rendelkezil.
Persze, amerika nem az egyetlen agresszor, aki katonai megszállás alatt tart idegen területet. Próbálj meg innen kiindulni, hátha másképpen látod.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.08 0 0 24
Sose ertettem, hogy a gyulolet miert vakit el ennyire. Mert az ertem, hogy valamiert utalod Ameriakt. Ez rendben is van, utald, ha akarod. De miert jo az, ha egy barom diktatornak ujra eselyt adnak megerosodni.
A gyilkolaszasrol meg annyit, hogy erdekes lenne egy statisztikat latni arrol, hogy Irakban mennyien haltak meg az elmult 5 evben, illetve mennyien fognak a kovetkezo 5 evben. Persze nem konnyu mert az elmult evekben nem hiszem, hogy pontosan jegyeztek volna, de nyilvan meg lehet valahogy saccolni.

Tehat valoban ennyire jo volt Iraknak, meg az Iraki nepnek, vagy szarunk bele, hogy mi van veluk, a lenyeg hogy rohadtszemetAmerika?

Előzmény: szarvasmarha (23)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.10.08 0 0 23
van valami ujabb hir?

esetleg hogy szaddam csapatai bekeritették az amcsikat?

originalqszi Creative Commons License 2003.10.08 0 0 22
No most valójában az igazság a következő:))))
- Szaddam régen meghalt, még a háború előtt!!!!
- Számos alteregoja közül mindig volt, van és lesz pillanatnyi Szaddam.
- Szaddam maga az isten, iraki hívőinek számára! A lelkükben él, mert az USA csinált belőle nimbuszt:DDDDD és igazuk van az előttem szólóknak, hogy itt már régen nem Szaddamról van szó!!!!
szarvasmarha Creative Commons License 2003.10.08 0 0 21
:)
Előzmény: polites (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!