Keresés

Részletes keresés

VTi Creative Commons License 2004.03.02 0 0 33
Köszi VDaNi!

Akkor azt hiszem megkockáztatom én is.

VTi

Előzmény: VDaNi (32)
VDaNi Creative Commons License 2004.03.02 0 0 32
VTi!

Hát nem tudom, hogy azóta változott e az a kábel, Nekem tökéletesen működik, kép fel-le, sms írás, sms letöltés, tehát minden ok. Ha jó a kapcs. rajz akkor jónak kell lennie, szerintem.
Nekem megy, no. :)))

Dani

Előzmény: VTi (31)
VTi Creative Commons License 2004.02.28 0 0 31
VDaNi!

Müködik a 3990Ft-os kábellel a Smart Tool?? Mert a Speedshop-ban azt írják, hogy csak eredeti kábellel működik!!

VTi

Előzmény: VDaNi (30)
VDaNi Creative Commons License 2004.02.26 0 0 30
MEGVAN MÁR AZ SW, működik a képletöltés, működik a csengőhangáramlás, sms írás a gépről, stb...

www.my-siemens.hu
SmartTool

Dani

Előzmény: VTi (29)
VTi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 29
Sziasztok!
Na mi a helyzet van már valakinek szoftvere? VDaNI?
Egyébként nektek működik rendesen a telefon? Mert nekem 3 hetesen lefagyott. A barátnőmé 1hónaposan fagyott le. Mindkettőt szoftverfrissíteni kellett a Siemensnél. (a Westel ezt meg se tudta oldani)
2 napja meg gondolt egyet a telefonom (már kb 2 hónapos) és letörölte az összes fényképet ami volt a gépben. Ráadásul hiába fényképezek nem tudja elmenteni.
Egyébként nagyon tetszik a telefon, de a szoftverétől nagyon ki vagyok akadva.

VTi

gesztor Creative Commons License 2004.01.26 0 0 28
Sziasztok!

Bocsi a múltkoriért! Az emule-ról nem lehet letölteni a szoftvert...Nagy nehezen letöltöttem, aztán kiderült, hogy jó szívatás volt az egész!:-((

Előzmény: VDaNi (25)
asprey Creative Commons License 2004.01.18 0 0 27
Sziasztok! Én is ST55 tulaj vagyok itt egy jó kis kód a teló teszteléshez.
*#369# szervizmenü!

Üdv

VDaNi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 26
Hogy hol? :)
www.speedshop.hu
3xxx Ft, nem egy földhözvágó tétel. :)

Dani

VDaNi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 25
Szasztok!

Újra van adatkábel, végre meg tudom venni, holnap délelőtt megyek is érte. Akkor össze lesz kötve a telcsi meg a gép. Akkor elvben letöltöm az Emule-t és minden megy.
Majd mondok infókat...
Amúgy a telcsi nagyon tetszik, a Siemens a kedvencem.
SL45-öm volt, azt is nagyon szerettem!!!

Dani

VDaNi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 24
Szasztok!

Újra van adatkábel, végre meg tudom venni, holnap délelőtt megyek is érte. Akkor össze lesz kötve a telcsi meg a gép. Akkor elvben letöltöm az Emule-t és minden megy.
Majd mondok infókat...
Amúgy a telcsi nagyon tetszik, a Siemens a kedvencem.

Dani

TUCSOK Creative Commons License 2004.01.16 0 0 23
egyeltalán van valaki, aki már letudta tölteni a képeket adatkábellel? A siemens boltban azt mondták, hogy kb 1,5 hét múlva lesz kábel is, meg a szoftver is fent lesz interneten.
Előzmény: Peo (22)
Peo Creative Commons License 2004.01.16 0 0 22
Amiket írtatok, szoftverek működnek rendesen? Amíg valaki vissza nem jelzi, h konkrétan működnek, addig nem veszek kábelt. :)

Peo

Panzermeyer Creative Commons License 2004.01.13 0 0 21
ja igen, bocs, nem vettem észre hogy ua linkelte a képeket mint aki leugatott
thx
Előzmény: VDaNi (20)
VDaNi Creative Commons License 2004.01.13 0 0 20
Jó, hogy látod a smileyt, azon kívül jó, hogy megköszönted azt a 3-4 képet, linket, kár volt...

Dani

Előzmény: Panzermeyer (19)
Panzermeyer Creative Commons License 2004.01.13 0 0 19
osztán le ne legyek már ugatva...
Előzmény: VDaNi (18)
VDaNi Creative Commons License 2004.01.13 0 0 18
Egyébként találsz róla rengeteg képet, ha beütöd a google.comon, hogy siemens st55, mijjjj meglepőőő. :)))

Dani

Előzmény: Panzermeyer (16)
VDaNi Creative Commons License 2004.01.13 0 0 17
http://www.club-siemens.net/gallery/st55/st55.02.jpg
http://www.club-siemens.net/gallery/st55/st55.10.jpg
http://www.club-siemens.net/gallery/st55/st55.08.jpg

Itt van pár linkelve és egy, kettő beszúrva. Modem, sorry, bár ez nem olyan sűrű topic.... :)

A telefont megvettem, nekem nagyon tetszik. Adatkábel kéne...

Dani

Panzermeyer Creative Commons License 2004.01.13 0 0 16
valami képet nyomassatok már erről a telcsiröl...
VDaNi Creative Commons License 2004.01.12 0 0 15
Tényleg!
Adatkábelt nem kaptam, az előttem levő ember megvette az utolsót, grrr...
Na mindegy, hamarosan lesz!
E mailben nem lehet képet küldeni a telefonra? Ha lehet róla képet küldeni, meg csengőhangot, visszafele ez nem működik?

Dani

VDaNi Creative Commons License 2004.01.12 0 0 14
Ja, igen és hol található meg ez az sw?

Dani

Előzmény: gesztor (11)
VDaNi Creative Commons License 2004.01.12 0 0 13
Speedshopban van 3900 Ftért, bruttó.

Dani

Előzmény: gesztor (9)
TUCSOK Creative Commons License 2004.01.12 0 0 12
Sziasztok!

Most vettem st55-os keszuleket, es azutan szeretnek erdeklodni, hogy meg tudtatok-e oldani es ha igen hogyan a fenykepek atvitelet szamitogepre?

A masik kerdesem, hogy hogyan lehet vele email-t kuldeni, milyen beállítások, elofizetés, email cim kell hozza.

Segitsegeteket elore is koszonom

Tucsok

gesztor Creative Commons License 2003.12.09 0 0 11
Az emule egy fájlmegosztó program...és azon belül lehet letölteni filmeket, zeneszámokat, szoftvereket...stb.
Innen szedtem le én is... én azért nem töltöttem még le a szoftvert, mert nincs hozzá kábelem.. :-)
Előzmény: Csicsy (10)
Csicsy Creative Commons License 2003.12.02 0 0 10
Gesztor! (vagy bárki, aki tudja)

Honnan sikerült leszedned a szoftvert? (mi az az eMule?) Kaphatok szoftvert én is?

Különben kábel van a Hungária körüt 128-ban. Legalábbis tegnap mikor arra jártam volt (DCA-550), de nem vettem meg, mert azt mondták, hogy szoftver még nincs hozzá, és nem tudják mikor lesz, ha lesz egyáltalán... Akkor meg mit kezdek a kábellel?

Nagyon-nagyon szeretném összekötni a mobilt a számítógépemmel, mert a kamerával csináltam egy csomó képet, és szeretém őket pc-n viszontlátni.
(Emailben nem megy át, mert azt mondja, hogy túl nagy, az mms pedig nem müxik nálam (kiírja, hogy "mm átvitel folyamatban", de fél óra alatt se sikerült befejeznie, így leállítottam /szerintem jól van beállítva/, de amúgy nem nagyon érdekel az mms, mert rámegy a gatyám is /jó most a Westelnél havi 30 mms ingyenes, de nekem sokkal több képen van, lesz/).

Plííííz, help me!

Csicsy

gesztor Creative Commons License 2003.12.01 0 0 9
Sziasztok!

A szoftver már megvan az ST 55-hez... az eMule-val le lehet tölteni...
Adatkábelt még nem sikerült szereznem..még hiánycikként sem hallottak róla az üzletben, azt mondták még nincs. :-(
Nem tudná valaki az adatkábel rajzát megszerezni??

VTi Creative Commons License 2003.11.23 0 0 8

Én ma hoztem el a westeltől egy siemens ST55 kiadványt, amiben a következő szerepel:

"Töltse le a kifejezetten az ST55-höz kifejlesztett kommunikációs szofvert (Smart Tool) a www.siemensmobil.hu webcímről. E program segítségével képeket, hangokat és háttérképeket mozgathat mobil készüléke és személyi számítógépe között - soros adatkábelen keresztül. Töltse le számítógépére, tárolja vagy nyomtassa a beépített kamerával készített felvételeket! Az adatkábellel a legfrisebb zenéket és csengőhangokat másolhatja fel mobiltelefonjára"

Ezek szerint létezik a dolog, de sajnos én hiába kerestem ezt a "Smart Tool" nevezetü szoftvert, nem sikerült rábukkannom. Ha valakinek sikerül, értesítsen légyszives.

VTi
mpete@freemail.hu

Előzmény: Peo (1)
Peo Creative Commons License 2003.11.20 0 0 7
Én k.b. 4 naponta töltöm.
Előzmény: Mighty Ravendark (4)
Peo Creative Commons License 2003.11.20 0 0 6
De szoftver nincs hozzá ..
Előzmény: Erzsébeti (5)
Erzsébeti Creative Commons License 2003.11.18 0 0 5
miért ne lehetne kapni?
Mára már van:)

ST55 adatkábel

Az ára 7900 áfásan

Erzsébeti

Előzmény: Peo (1)
Mighty Ravendark Creative Commons License 2003.11.12 0 0 4
Hello!

A Siemens ST55 mobillal kapcsolatban...
A leírások szerint 140 óra a telefon készenléti ideje. Nem túl kevés ez az idő? Nekem elég minimálisnak tűnik. Vélemény...?

Előzmény: Peo (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!