Hát nem tudom, hogy azóta változott e az a kábel, Nekem tökéletesen működik, kép fel-le, sms írás, sms letöltés, tehát minden ok. Ha jó a kapcs. rajz akkor jónak kell lennie, szerintem.
Nekem megy, no. :)))
Sziasztok!
Na mi a helyzet van már valakinek szoftvere? VDaNI?
Egyébként nektek működik rendesen a telefon? Mert nekem 3 hetesen lefagyott. A barátnőmé 1hónaposan fagyott le. Mindkettőt szoftverfrissíteni kellett a Siemensnél. (a Westel ezt meg se tudta oldani)
2 napja meg gondolt egyet a telefonom (már kb 2 hónapos) és letörölte az összes fényképet ami volt a gépben. Ráadásul hiába fényképezek nem tudja elmenteni.
Egyébként nagyon tetszik a telefon, de a szoftverétől nagyon ki vagyok akadva.
Újra van adatkábel, végre meg tudom venni, holnap délelőtt megyek is érte. Akkor össze lesz kötve a telcsi meg a gép. Akkor elvben letöltöm az Emule-t és minden megy.
Majd mondok infókat...
Amúgy a telcsi nagyon tetszik, a Siemens a kedvencem.
SL45-öm volt, azt is nagyon szerettem!!!
Újra van adatkábel, végre meg tudom venni, holnap délelőtt megyek is érte. Akkor össze lesz kötve a telcsi meg a gép. Akkor elvben letöltöm az Emule-t és minden megy.
Majd mondok infókat...
Amúgy a telcsi nagyon tetszik, a Siemens a kedvencem.
egyeltalán van valaki, aki már letudta tölteni a képeket adatkábellel? A siemens boltban azt mondták, hogy kb 1,5 hét múlva lesz kábel is, meg a szoftver is fent lesz interneten.
Tényleg!
Adatkábelt nem kaptam, az előttem levő ember megvette az utolsót, grrr...
Na mindegy, hamarosan lesz!
E mailben nem lehet képet küldeni a telefonra? Ha lehet róla képet küldeni, meg csengőhangot, visszafele ez nem működik?
Az emule egy fájlmegosztó program...és azon belül lehet letölteni filmeket, zeneszámokat, szoftvereket...stb.
Innen szedtem le én is... én azért nem töltöttem még le a szoftvert, mert nincs hozzá kábelem.. :-)
Honnan sikerült leszedned a szoftvert? (mi az az eMule?) Kaphatok szoftvert én is?
Különben kábel van a Hungária körüt 128-ban. Legalábbis tegnap mikor arra jártam volt (DCA-550), de nem vettem meg, mert azt mondták, hogy szoftver még nincs hozzá, és nem tudják mikor lesz, ha lesz egyáltalán... Akkor meg mit kezdek a kábellel?
Nagyon-nagyon szeretném összekötni a mobilt a számítógépemmel, mert a kamerával csináltam egy csomó képet, és szeretém őket pc-n viszontlátni.
(Emailben nem megy át, mert azt mondja, hogy túl nagy, az mms pedig nem müxik nálam (kiírja, hogy "mm átvitel folyamatban", de fél óra alatt se sikerült befejeznie, így leállítottam /szerintem jól van beállítva/, de amúgy nem nagyon érdekel az mms, mert rámegy a gatyám is /jó most a Westelnél havi 30 mms ingyenes, de nekem sokkal több képen van, lesz/).
A szoftver már megvan az ST 55-hez... az eMule-val le lehet tölteni...
Adatkábelt még nem sikerült szereznem..még hiánycikként sem hallottak róla az üzletben, azt mondták még nincs. :-(
Nem tudná valaki az adatkábel rajzát megszerezni??
Én ma hoztem el a westeltől egy siemens ST55 kiadványt, amiben a következő szerepel:
"Töltse le a kifejezetten az ST55-höz kifejlesztett kommunikációs szofvert (Smart Tool) a www.siemensmobil.hu webcímről. E program segítségével képeket, hangokat és háttérképeket mozgathat mobil készüléke és személyi számítógépe között - soros adatkábelen keresztül. Töltse le számítógépére, tárolja vagy nyomtassa a beépített kamerával készített felvételeket! Az adatkábellel a legfrisebb zenéket és csengőhangokat másolhatja fel mobiltelefonjára"
Ezek szerint létezik a dolog, de sajnos én hiába kerestem ezt a "Smart Tool" nevezetü szoftvert, nem sikerült rábukkannom. Ha valakinek sikerül, értesítsen légyszives.
A Siemens ST55 mobillal kapcsolatban...
A leírások szerint 140 óra a telefon készenléti ideje. Nem túl kevés ez az idő? Nekem elég minimálisnak tűnik. Vélemény...?