Aztán én is bevittem az új kicsikét a szervizbe mert ha bekapcsoltam az on/off gombal akkor 20-30-másodperc után kikapcsolt.DE ha a replay gombal kapcsoltam be akkor minden OK, DE NEM TUDTAM KIKAPCSOLNI:-))))))
Bevittem a szervizbe a jövő hétre várom az értesítést, és szerintem nagyon okés kis gép jó képeket csinál:-))
Az enyém is hozza a Sony CCD gyári hibáját. Nem fog hipp-hopp menni, az A1 topikon vannak tapasztalatok: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9099944
Az enyém is bekrepált, csak villogás van a kijelzőn, de a kártyán levő képeket szépen mutatja. Írtam mailt a Minolta képviselőjének, a válasz csak annyi volt, hogy hívjam a 3-217-131 számot. Megtenné valaki, hogy fölhívja és megírja ide hogy mit tudott meg?
sziasztok! olvastam, hogy a minolta x20 gyárihibás. volt valaki akinek elromlott? szines csíkokat jelez ki, nem lehet fényképezni vele. arra lennék kiváncsi, hogy meg lehet e javítani, s hogy menniyért javítják?
Sűrgősen szükségem lenne egy Minolta X31 magyarnyelvű használati utasításra, ha esetleg tudna valaki adni vagy feltenni valahová, azt nagyon megköszönném
Alaplapi USB-nél próbáltad, vagy hubnál? A Minolták néha érzékenyek erre, és csak az alaplapi a jó. Bár akkor lehet, hogy egyáltalán nem ismerné fel. Nem tudom.
Lenne egy problémám.Sajnos a minolta x20-ról nem tudom a képeket áttölteni a számitógépre.A gépen xp van.Megjelenik az új meghajtó de nem tudom kinyitni.Probáltam már t.commandert,xp képolvasót de semmi.Köszi a segitséget
Eladó egy Soligor DG-280 AZ vaku számlával, jótállással. Szinte bármilyen digitális vagy filmes fényképezőgéphez használható. Még olyan fényképezőgéphez is használható, amin nincs külső vakucsatlakozó vagy vakusaru, működéséhez elég a fényképezőgép beépített beépített vakujának villanása (például Nikon 2100). Kulcsszáma 85mm-es zoomnál 28. Indulóár: 7 EFt .
Részletek:
http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=1542036
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Sikerült vennem Dimage x31 -ez! Vehettem volna xg-ét, de elkapkodtam! Na mindegy sok funkció nem müködik benne! Azt olvastam azért nem akku kell a gépbe! Vettem is bel 2100 mAh Ni-Mh es akkut! de ezzel sem megy! pl. instant playback, voice memo stb. mi lehet vele? köszi előre iis