Szerintem véletlen az áramszünet, biztos van pár tényező az energetikai hálózatokban amikkel nem jól számolnak.
Pl hibalehetőségek megnövekedése, vagy ilyesmi.
Ha pár napos áramszünet sújt valamilyen helyet az teljesen megbénul, hitelkártyákat se tudják használni stb.
Túlságosan függ minden az áramtól.
Most meg Bécsben.
Egyébként véletlennek tűnik, csak a híradások úgy csoportosítják, jelenítik meg.
Szerintem bármiből gyanús dolgot lehet kreálni, ha célzatosan kiválasztott részeket adsz le hírként.
a rettnetes borzasztós olasz áramszüncsi idején én éppen átszálltam milánóban a malpensán. Elmondhatatlan volt!!! Akkora csapás volt, hogy senki észre se vette :))) Még a Cartiernél is égtek a lámpák! És percenként felszállt vagy landolt egy gép!
Délutánra meg volt villany.
De komolyan, már ott tartunk, hogy ha megáll a mozgólépcső akkor százak halnak éhen a metróban? :(
Valahogy én sem tudom elhinni, hogy véletlen. Szerintem vagy valami terrorcsoport áll a háttérben, vagy valakik ( amcsik, oroszok, kínaiak ? ) valami új E-fegyvert tesztelnek.
Az amcsiknál kéne csinálni megint valami műsort, és akkor retteghetnének megint, meg nálunk is meglenne évente az ömlengés, emlékműsor, mint most 11-én.
Mit tudom én, 2 tonna robbanóanyaggal megrakott kis hajót nekivezérelni valamelyik kikötőben horgonyzó óceánjárónak, vagy magának vmelyik vízparti épületnek.