Noha a Terminátor: Megváltás csak májusban kerül mozikba, a gyártó Halycon Co. két vezetője, Derek Anderson és Victor Kubicek már a következő filmet tervezik. A producerek a most zajló Dubai Nemzetközi Filmfesztiválon jelentették be, hogy már megkezdték a folytatás előkészületeit. Ugyan a döntéssel az eredeti tervek szerint vártak volna 2009 közepéig, és arról csak a sci-fi kedvező fogadtatása után határoztak volna, az eddigi pozitív visszhangok erős kritikai és közönségsikert diagnosztizálnak (többek között mi is elégedettségünket fejeztük ki a trailer kapcsán). Andersonék tehát már elkötelezték magukat a következő film mellett, és reményeik szerint a folytatás az új rész után mindössze két évvel, 2011 nyarán már mozikba is kerülhet. “Úgy érezzük, már eljött az idő, hogy elkezdjük körvonalazni a következő részt.” - mondta Kubicek. A forgatási helyszínekről még nem született döntés (emlékezhetünk, a korábbi tervek szerint a Megváltás jeleneteinek egy részét Magyarországon vették volna fel), de elképzelhető, hogy a munkálatok a Közel-Keleten zajlanak majd - ez pedig ismét erős poszt-apokaliptikus hangulatot sejtet. A Halycon a Terminator-franchise jogainak megvásárlása után már jelezte, hogy egy újabb trilógiában gondolkodik, és Christian Bale is három filmre írt alá, miután elvállalta John Connor szerepét. (odeon.hu)
Most eldontottem, hogy a premierig hatralevo 152 napban beteszek 152 a Terminator Salvation-nel, vagy csak siman a Terminatorral osszefuggo kepet:) Segithetsz Te is!:)
Dehogy kotelesseg:) Ki fizet erte?:) Csak dijohejban:
Januar filmje: Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2. Február es az elso felev legjobbja: Verzo olaj Marcius es a tavasz filmje: Majdnem szuz Aprilis filmje: A Vasember Majus filmje: Speed Racer - Total turbo Junius: Wanted Julius: Mamma mia! Augusztus, es az ev legjobbja: A SOTET LOVAG Szeptember: Hivatlanok Oktober: Halalfutam November es az osz filmje: Alkonyat December: Valami Amerika 2.
Itthon nem lesz világpremier a Terminátor 4 2008. november 3. 23:42, Hétfő - Szekeres Viktor
A Terminátor 4 forgatása éppen a napokban fejeződött be, mint ahogy arról blogján be is számolt a rendező, McG., azonban a május 22-én bemutatásra kerülő film még rengeteg utómunkára szorul. Nálunk úgy tűnik, hogy kicsit tovább kell várni a premierre.
Annak ellenére, hogy a forgatásnak csak mostanság lett vége, már a filmezés felénél sikerült elő-előzetesként bemutatható anyagot összevágni az elkészült felvételekből, s így a Sötét lovag előtt a lehető legjobb promóciót kaphatta meg a Terminator: Megváltás címre hallgató 4. Terminátor-film.
Nálunk jelen tervek szerint "csak" június 4-én lesz látható a film, köszönhetően annak, hogy az Intercom forgalmazza, akárcsak az Éjszaka a múzeumban 2. című gyerekfilmet, s míg Amerikában két stúdió versenghet egy premieridőpontban egymás ellen, addig az Intercom logikusan kitér egyik nagy durranásával a másik elől. Úgy tűnik, hogy a Ben Stiller-film fog itthon is világpremiert kapni, míg Christian Bale rajongói csak két hetes csúszással láthatják kedvencüket.
Érdekesség, hogy a május egyébként is meglehetősen mozgalmas lesz az Intercom számára, hiszen az Éjszaka a múzeumban 2. premierje előtt egy héttel, május 14-én az Angyalok és démonokat mutatja be, míg májusi premierre várna az X-Men Origins: Wolverine is, melyről ugyancsak elképzelhető, hogy csúszni fog itthon.
Kapjak be, hogy a hulla gagyi Ejszaka a muzeumban folytatasa a fontosabb!!!!
Egyebkent a kepen lathato datum, szerintem a kepregeny verzio megjelenese akar lenni.
1. Terminator Salvation (junius 4) 2. Avatar (december) 3. Transformers: Revenge of the Fallen (nyar) 4. G.I. Joe: A kobra arnyeka (augusztus) 5. Powder blue (?) 6. Underworld - A vérfarkasok lázadása (januar 22) 7. Kambakkht Ishq (?) 8. Harry Potter es a Felver Herceg (julius) 9. New Moon (november) 10. Elcserelt eletek (februar 12)
Alom.net (aprilis) Blindness (?) Dragonball Evolution (tavasz) Furesz V (januar 8) Map of the Sounds of Tokyo (?) Surrogates (osz) The Wrestler (ev eleje) Valkur (tavasz) Whatever Works (?) Watchmen (marcius)
1. (3.) AVPR: Aliens vs Predator - Requiem -- 9.0 2. (5.) Rambo -- 9.0 3. (-) Powder blue (2009) 4. (2.) There Will Be Blood -- 9.0 5. (1.) The dark knight -- 9.5 6. (11.) Death race -- 8.5 7. (-) Harry Potter es a Felver Herceg (2009) 8. (-) Funny games -- 7.5 9. (18.) Speed Racer - Totál turbó -- 8.5 10. (-) Awake -- 8.0
(-) 10,000 B.C. -- 5.0 (-) Blindness (?) (-) Diary of the dead (DVD) (-) Doomsday (?) (17.) Elegy -- 8.0 (29.) Indiana Jones es a Kristalykoponya kiralysaga -- 8.0 (-) The changeling (2009 februar 12) (-) The other Boleyn girl -- 8.0 (-) The mist -- 4.0 (-) Valkur (2009)
Legjobb magyar film: Valami Amerika 2. Legjobb europai film: Valami Amerika 2. Legjobb vigjatek: Valami Amerika 2. Legjobb romantikus film: Majdnem szuz Legjobb drama: Verzo olaj Legjobb sci-fi: Aliens vs. Predator - A halal a ragadozo ellen 2. Legjobb horror: Cloverfield Legjobb akciofilm: John Rambo Legjobb thriller: Alkonyat Legjobb kepregenyfilm: A sotet lovag Legjobb remake: Halalfutam Legjobb folytatas: A sotet lovag Legjobb dokumentumfilm: A nagy melyseg titkai
Legjobb szinesz: Heath Ledger (A sotet lovag) Legjobb szinesz mellekszereplo: Csuja Imre (Valami Amerika 2.) Legjobb szineszno: Kristen Stewart (alkonyat) Legjobb szineszno mellekszereplo: Saoirse Ronan (Vagy es vezekles)
Legjobb rendezo: Paul Thomas Anderson (Verzo olaj) Legjobb vizualis effektek: Speed Racer - Total turbo Legjobb filmzene: Vagy es vezekles Legjobb betetdalok: Valami Amerika 2.
Az ev legemlekezetesebb pillanatai: Alienek a vasznon (Aliens vs. Predator - A halal a ragadozo ellen 2.), Rambo visszaterese (John Rambo), a szorny testkozelbol (Cloverfield), vegre elo emberek 3D-ben (Utazas a Fold kozeppontja fele) Az ev meglepetese: Alkonyat Az ev csalodasa: A Quantum csendje Az ev legjobb poenja: Tompos Katya kiteszi a majmot az erkelyre: "Teged keresnek" (Valami Amerika 2.)
Az ev legizgalmasabb jelenetei: Hivatlanok Az ev legunalmasabb jelenetei: Max Payne - Egyszemelyes haboru Az ev legszebb kepei: Verzo olaj / Nascar 3D Az ev legszexisebb szerepe: Ubrankovics Júlia (Majdnem szuz), Tompos Katya (Valami Amerika 2.), Olga Kurylenko (Max Payne - Egyszemelyes haboru) Az ev legviccesebb szerepe: Oroszlan Szonja (Valami Amerika 2.)
Jajj, es kimaradt a legfissebb elmeny, az Ut a vadonba! Nagyon elgondolkodtato, szep film, Sean Penn-t mindig is jobb rendezonek tartottam, mint szinesznek:)
Akkor mar kettotoket erdekel, hat ez tok jo:) A Verzo olajat mindenkeppen nezd meg, eddig az volna az ev filmje:) A Juno szerintem is tunderi, nagyon sokat nevettem rajta, de szerintem ahogy a vege fele eltunnek a poenok, a film is ellaposodik, azert nem azt valasztottam a honap filmjenek. A Jesse James-t is lattam, nekem is nagyon lassu es vontatott volt, alig tudtam vegignezni. A Nem vennek valo videk sem tetszett, ertelmetlen az egesz film, nem tudott lekotni, boven nem er meg szamomra egy mozijegyet. Viszont a Hallam Foe megert volna, az sokkal jobban tetszett, valoszinuleg 8.5-ot kapott volna, de azert a honap filmjeve nem valasztom. A bakancslista is jo, egyszer nezos, de erdemes:) Mit is lattam meg? Hipervandor... nagy csalodas volt nekem, mint sci-fi rajongonak, egy osszecsapott, ertelmetlen sci-fi. Talan meg egyszer megprobalkozok vele, ha tenyleg elkeszul a folytatasa...