Én viszont oroszlánnak látom itt karmait, nem tom, ti hogy nem ismertétek fel a sziporkázó zsenit?
csendesDon az, aki úgy szerzett magának hírnevet, hogy halála napján leleplezte Charles Bronsont: csapnivaló színész volt.
Nehogy vitába merjetek szállni vele! :)))))
Ha jól láttam, szombattól kezdik újra játszani a Wake Up-ot. Szóval Andi már biztos tudja, mikor játszik főszerepet szeptemberben. Evetke, ugye mi is megtudjuk nemsokára? :-)
Nem akarlak elkeseríteni, de ha videón láttad a Wake Up-ot, akkor szerintem sajnos semmit sem láttál.
Egy TV-felvétel a legjobb színházi előadást is nagyon el tudja rontani. Szerintem feltétlen látnod kell élőben, Andival a főszerepben. Mivel januárig van csak műsoron az a Wake Up ezért már nincs sok időd eldönteni, hogy megnézed-e, vagy sem. :-)
Valóban fotózgattam a Plazaba és nem küldtem képeket. Megbeszéltem a Zsuzsával, hogy majd Ő felrakja őket ha hazajött a Balatonról. Úgyhogy szerintem hamarosan láthatjátok.
Mit szólnátok, ahhoz ha már most szerveznénk az újabb összejövetelt? Ha valakit érdekel a bécsi Wake Up előadás az feltétlen jelentkezzen, mert tudok olyat akit érdekel és szívesen kivinne egy-két embert. :-))
sziasztok, sosem voltam még klubösszejövetelen, habár többször is készültem, de azért mindig kapom a hirleveleket....gondoltam eggyel hozzájárulok a topik életéhez, és talán majd egy találkozóra is eljutok egyszer.
Én azt gondolom, hogy ezek a csendesDon-típusú beírások el fognak kopni, hiszen aki olvassa a topiknyitó hozzászólást (és egy picit is intelligens) az hamar rájön, hogy miről is van itt szó és nem járatja le magát irreleváns megnyilvánulásokkal.
Persze kritikus megjegyzéseink nekünk, elfogultaknak is bizonyára lesznek, de a Princz Gáboros közhely-pufogtatásoknak itt nincs helye.
Erre megvannak a megfelelő topikok, de aki nem éri be ezzel, nyugodtan indíthat egy újat, pl. "Miért utáljuk Malek Andreát?" címmel, aztán ott fröcsöghet. Engem személy szerint nem fog zavarni.
csendesDon: rég olvastam ekkora ostobaságot, mint amekkorát te itt kiküzdöttél magadból...
Malek Andrea nem színész - művészi teljesítményének, tehetségének pedig nincsen köze párválasztásához. Te tévedhetetlen vagy?
Ember, anyuka, nő, mint bármelyikünk - gyönyörűen énekel, mint nem sokan közülünk
Ezeknek a nyilt fórunmoknak épp az a hátrányuk, ami az előnyük! Tudniillik, hogy bárki bármit beleírhat, még akkor is, ha olyan hiányos a neveltetése és a műveltsége, mint néhány lejjebb szólónak."Kedves" csendesDon, "kedves" Zsírharang
nézzetek már bele a tükörbe! Tudjátok ki fog visszanézni rátok? Az Uhrin Benedek, meg a Sakál Vokál! Az való nektek, az a Ti színvonalotok!!
(Nagyon kevés) tisztelettel:
Egy M.A.K. alapítótag: OPI
Miert van az, hogy a Malek Andrea Klub-ba olyanok irnak, akiknek szandekukban sem all klubtagnak lenni, es megzavarjak a klubtagok oromet, szerintem ez iszonyu primitiv dolog!
Jo ez a kis Klub-oldal, bar en meg nem tudtam eddig ott lenni egy Klubon sem, de mindig megkapom az infokat, szoval kepben vagyok;-)
Nos, ahogy "topiknyito" klubtarsunk irta, HAJRA, irjatok!!!