Keresés

Részletes keresés

x-ter Creative Commons License 2009.03.10 0 0 2240

Köszönöm a szervezést és a lehetőséget, de  én is átadom a helyem.

Hétfői nap részemről esélytelen, lévén hogy hatig tart a szent ügyfélfogdosós munkaidőm. 1-2 kép miatt meg nekem sem igen "éri meg"  a felhajtást.

De azért  nagyon köszönöm a lehetőséget és hogy szóltatok!

sirocco Creative Commons License 2009.03.10 0 0 2239
Hát, lányok, azt hiszem, ezt akkor én le is mondom. Amúgy is besűrűsödtek az események nekem így tavasszal, inkább átadom a helyem másnak a falon :-)
DittyCat Creative Commons License 2009.03.08 0 0 2238
Az a falfelület, ami itt a képeken ÖSSZESEN látszik, az minden, erre a felületre lehet képeket rakni, nem számoltam, mert nem tudom kiszámolni, de tényleg nagyon kevés, és a terem berendezése, kinézete sajnos nagyon-nagyon szegényes, mondhatni igénytelen, és a szekrényt, tv-t, asztalokat nem viszik ki a kiállítás idejére.
Smudy, megértelek, én itt lakom Kőbányán, de még én is gondolkodóba estem, érdemes-e mennem...
Az ajándék képet nem tudom, hogy oldanánk meg, gondolom, ha valaki vállalja, hogy ad vagy csinál valamit, a többiek összedobják az anyagárat, a festőé meg a ducsőség, mit szóltok?
smudy Creative Commons License 2009.03.08 0 0 2237
Hát, ez sajnos tényleg elég kicsi. Én nagyon-nagyon szeretnék menni, de ez max. 3 emberes hely. Ha nem akarunk zsúfoltságot, és színvonalas kiállítást akarunk összehozni, 30 kép már nagyon a plafon. Nekem innen az Istenke háta mögül 10 képnél kevesebbel nem éri meg felmenni 4-szer. :((( Pedig nagyon mennék...
Ildikóka01 Creative Commons License 2009.03.08 0 0 2236
Szia!

Köszi hogy utána jártál.
A hétfő nem a legszerencsésebb nap ami a megnyitót illetve az előkészületeket illeti. De hát ez van. Ha akarunk valamit ,kompromisszumot kell kötni nekünk is.
Szerinted összesen mennyi képet tudnánk feltenni a falra?
Írtad hogy ajándékba kérnek egy képet. Ezt hogy oldanánk meg?
De mindenek előtt szerintem azt kéne véglegesíteni hogy ki is szeretne részt venni a kiállításon és utána tudnánk a többit megbeszélni.
Előzmény: DittyCat (2235)
DittyCat Creative Commons License 2009.03.07 0 0 2235
Sziasztok!

A Művházban tett látogatásom eredménye a következő:

-Először is az időpontot kellett egyeztetni, hogy mikor legyen a kiállítás. Mondtam, hogy legalább 3 hét kellene, ennél rövidebb időt nem szoktunk egy-egy kiállításnak. Lett volna egy 2 hetes idő intervallum, de végül egy 3 heteset találtunk, MÁJUS 18-JÚNIUS 5-ig. Ebben az a jó, hogy közben lesz egy nemzetközi konferencia a kiállítóteremben, ahová a világ minden tájáról jönnek a gyógyszerész főmuftik, és ebben a 3 hétben lesz egy vezetőségi ülés is. Örült a szervező hölgy, hogy ezekre az alkalmakra ilyen szép kiállítással várhatja a vendégeket. A baj csak az, hogy május 18-a hétfő és nincs rá mód, hogy előbb (szombat vagy vasárnap) odamenjünk a képeket felrakni, erre csak hétfőn van lehetőség és ekkor lehetne a megnyitó is, 16 órakor. Erre mindent tudnak biztosítani, abrosz, pohár, tányér lesz, pogácsát, sütit, üdítőitalt pedig mi vihetünk jól bevált szokás szerint.

-Maga a művház nagyon kicsi és nincs frekventált helyen. A 217-es busz az, ami közel áll meg hozzá, ezen kívül az 51/151-es és a 117-es buszok vannak még viszonylag közel (ezek a Gyömrői úton járnak). Mind a Liget térről indul. A kiállítóterem 50 nm-es, de 3 hatalmas ablak és 2 óriási szekrény a hasznos falfelületből sokat elvesz, így igazából nem mondom, hogy sok kép férne fel, erről képeket is mellékelek.

-A képek rögzítését úgy oldják meg, hogy a falon felül körben fut egy fa szegély és abba SZÖGELIK bele a drótokat amin a képek lógnak, erről képet szintén mellékelek.

-A kiállítóteremnek bérleti díja nincs, DE kérnek valami alkotást, amit otthagyunk nekik mintegy ajándékba. A gyógyszergyár intranetes hálózatán hirdetik a kiállítást és kiraknak róla plakátot, de egyéb hirdetési módokról, szórólapról nekünk kell gondoskodni. A művház csak hétköznapokon 8-17-ig van nyitva, ha egyéb rendezvényük van akkor tovább, de azokra nem mehet be bárki.

Ez van, kérdezzetek, mondjatok valamit...

Terem1Terem2Terem3Terem4Rögzítés
DittyCat Creative Commons License 2009.02.27 0 0 2234
Magánéleti okok miatt nem jött össze a mai látogatás, igyekszem hétfőn beiktatni.
Előzmény: smudy (2233)
smudy Creative Commons License 2009.02.26 0 0 2233
Csak amit már alant kérdeztek.
Előzmény: DittyCat (2232)
DittyCat Creative Commons License 2009.02.26 0 0 2232
Igen, holnap elmegyek a művházba és körülnézek. Kérdések?
Előzmény: smudy (2231)
smudy Creative Commons License 2009.02.25 0 0 2231
Hali! Akkor le tudnád koordinálni kedves? Mi meg segítünk.
Előzmény: DittyCat (2230)
DittyCat Creative Commons License 2008.11.19 0 0 2230
Nem nagy, inkább kicsike művház, jó, ha egy kiállítóterme van, nem hinném, hogy több is lenne. Kőbánya honlapján is csak egy elérhetőségi telefonszám van fent, nincs netes címe.
Én voltam már ott, még régebben, semmi extra.
Előzmény: Éva48 (2229)
Éva48 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 2229
Ahogy Aranytízben csináltuk szerintem itt is járható út lesz. Mégpedig az,hogy a névcímkére (ami a kép alatt volt felrakva )rá volt írva a méret és ,hogy eladó. Aztán volt egy ártáblázat a kiállító nevével, elérhetőségével, telefonszámával (ha akarta).
Az mint egy szórólap oda volt rakva a vedégkönyv mellé.

E-mailben a vezető kérdezte is tőlem,hogy árulni is szeretnénk-e. Természetesen igen ugye lányok?

DittyCat : nagyon jó ha betérsz terepszemlére, és lécci azt is nézd már meg lécci,hogy milyen napokon van nyitva és hányig a ház. Mert ennek ismerete a mostani habán kerámia kiállítás olvasásakor elgondolkoztatott. Úgy olvastam,hogy hétfőtől-péntekig 8-17.óráig látogatható. Ez felveti azon aggódásomat, hogy csak hétköznap üzemel a ház és sötétedés előtt bezár!!!
Akkor ezt is meg kell beszélnünk majd mikor , s hánykor legyen a megnyitó.
Szóval alaposan ki kell kérdeznem a vezetőt.
DittyCat ez egy picike műv ház ??? Milyen kaliberű, egy kiállítóterem vagy több is, hogy van az emlékedben ???
Sajna nincs honlapja ,hogy meg lehetne kukmálni.
Előzmény: x-ter (2227)
DittyCat Creative Commons License 2008.11.18 0 0 2228
Oké, akkor ezt én vállalom, teszek egy látogatást és felmérem a terepet. Addig azért gyűjtsétek a kérdéseket még.
x-ter Creative Commons License 2008.11.18 0 0 2227

További kérdés a kiállításhoz:

mivel gondolom, a legtöbb kép eladó is lesz , meg kellene érdeklődni, hogy a beárazást a kép mellé kiírhatnánk-e (nem mindenütt preferálják) vagy ha nem, akkor készítsünk inkább egy külön árlistát, amit kirakunk valahova, vagy otthagyunk valahol az elérhetőségekkel együtt....ez is megállapodás kérdése.

amikor kimentek a helyszínre próbáljatok arra is figyelni hogy hány db A3, és A4 méretű kép fér majd el.

és a legfontosabb, amire szerintem érdemes már előre figyelni : a rögzítések lehetséges módjai: szögelhető-e a fal (gipszkarton, vagy rendes masszív falazat)? van-e előre rögzített képsín, ahová már csak "fel kell dobálni " a képeket?

vagy lelógíthatók-e valahonnan (fűtőtest csöve stb). Ez nagyban megkönnyíti majd a munkát, mert a képfelrakásnál már célirányosan tudunk eszközöket vinni. Mi általában ezzel szoktuk a legtöbb időt "eltökölni", mire kitaláljuk, hogy hogyan legyen.

Előzmény: Éva48 (2226)
Éva48 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2226

Látom gyűlnek a kérdések, ez nagyon jó.
Figyuszoljatok: mind felírom a kérdéseket de még csak igazából január elején mozgolódnánk.
Természetesen nekem nincs ellenvetésem tiffany és mozaik ügyben sem . Remélem ez a Művháznak sincs ellenére.

Nem tudom a vendéglátással,hogy vagytok de azt nagyon jól megoldottuk saját sütésből az Aranytízben is. De hát ezt majd megbeszéljük még.

Kanbéka Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2225
már mér is ne? persze ha meg nem köveznek a kolleginák az ötletemért:D
Előzmény: cicó (2224)
cicó Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2224
Én meg mozaikot hm?:)))
Előzmény: Kanbéka (2223)
Kanbéka Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2223
hádde erről jut eszembe! Oszt mi lenne, ha én vinnék egy-két falra akasztható tiffany izét?
Előzmény: cicó (2220)
Michelke Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2222

Bár én (még) nem jelentkeztem, de engedjétek meg, hogy belekotyogjak. :-)

Ami kérdés felmerült:

- szórólap, plakát meghívót adnak, vagy ti készítitek? Kiszórják ők vagy neketek kell?

- a megnyitót ki tartja? Tudnak ebben segíteni?

- megnyitóra tányér, pohár ésetleg pogácsát vagy valamit adnak?

- hol hírdetik meg a kiállítást?

- ha a kiállítás alatt összetörik egy kép vagy ellopják kinek a sara lesz?

Előzmény: Éva48 (2217)
Ildikóka01 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2221
Tudakold meg van e terembér.
Mennyi időre állíthatunk ki.
Kb. hány kép fér el a teremben.
cicó Creative Commons License 2008.11.16 0 0 2220
Köszönöm kérdésed, de én nem... tényleg már 95%-ban a mozaikkal foglakozom csak, nincs most festményem (lefogytam):))))és hobbiból nem is fogok egyenlőre festeni...
Előzmény: Éva48 (2216)
robertav Creative Commons License 2008.11.16 0 0 2219

Sziasztok,

először is köszönöm Éva, hogy írtál. Nagyon szívesen csatlakoznék pár régi képpel, azt elmúlt időszakban sajnos más kötötte le az időmet, energiámat, régen nem festettem. :(

Jelenleg helyem sem nagyon van festeni, bár a kedvem már kezd visszatértni.

DittyCat Creative Commons License 2008.11.16 0 0 2218
Lehet, hogy jövő héten vagy azután egy szabad délutánomon még el is megyek aztán lefotózom a kiállítótermet... :)
Előzmény: Éva48 (2216)
Éva48 Creative Commons License 2008.11.16 0 0 2217
Lányok fogalmazzátok meg kérdéseiteket is amit ha telefonálok a vezetőnek ne feleddjek megkérdezni.
Sirocco , Roberta üzenetet megkaptam.
Éva48 Creative Commons License 2008.11.16 0 0 2216

Mindenkinek örülök. Kora tavaszig hajrá lányok!
DittyCat ha kell valami szólok, nagy segítség vagy ha tényleg ott laksz a közelben.

Ildikóka01
x-ter
DittyCat
Kanbéka
Smudy
Éva48

Cicókám Te nem jössz, Nálad "csak" a mozaik a menő-manó???

Sirocco ? Roberta?

smudy Creative Commons License 2008.11.16 0 0 2215
Először nem értettem, de most már fogtam. Szóval nem Győr. Pestig még elmegyek. Iratkoznék, ha lehet. Meg ha beférek. :)
DittyCat Creative Commons License 2008.11.15 0 0 2214
Nyúljátok csak le, nem copyright-os :) !

De jó lesz, újra kiállítunk, nagyon fel vagyok dobva :)
Kanbéka Creative Commons License 2008.11.15 0 0 2213
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. ezt lenyúlom!:))))))))))))))))))))

Én is szívesen csatlakozom.
Előzmény: DittyCat (2210)
Michelke Creative Commons License 2008.11.15 0 0 2212

Akkor én osztályon felüli vagyok! :-DDD

Ez nagyon jó, még nem hallottam! Ezt előadom az uramnak! :-)))

cicó Creative Commons License 2008.11.14 0 0 2211
:DDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!