Keresés

Részletes keresés

szkd Creative Commons License 2003.07.16 0 0 33

Ha elolvasod mit írtam korábban (nem e topikban) a VAÚ-ról, akkor látni fogod, hogy én azt is felróvom és baromságnak tartom. Bár bevallom, egyet sem hallgattam még ezért kénytelen vagyok én is a szemléknek és a családnak hinni. Bár nem értem az apósomat sem, hogy hogyan képes meghallgatni azt a műsort az Istentiszteletre menés előtt.

Hogy a Rádióban van-e közszolgálatiság vagy nincs arról azért nem tudok mit mondani mert a királyi rádiót nem hallgatom. na jó, vasárnap a déli híreket igen, de mást nem. TV-t viszont néha-néha nézek és nem értem a dolgot.

Nekem -és nem nekünk- erről van szó. Imho Aczél ugyanannyira nem való a közszolgálati műsorba mint mondjuk Bolgár György vagy Lovas István. Nem tudnak közszolgálatiak lenni. Lehetnek jó tollforgatók, egyik politikai véleménye sem zavar igazából de nem a pártatlannak mondott műsorokba

Előzmény: Vokálpatrióta (31)
divot Creative Commons License 2003.07.16 0 0 32
Az ORTT gondolom megindokolta elmarasztaló döntéseit. Akkor meg kell keresni, hogy az adott jogsértést elkövető műsorszámért ki a felelős, és megbüntetni. Kész. De zárjuk már le ezt a kib. VÚ-t, mert nem erről van szó, hanem egy konkrét személy műsorvezetői hibájáról. Könyörgöm, erről beszéljünk!
Előzmény: Vokálpatrióta (29)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 31
Dehogynem értem.
Egyszer azt mondjátok, arról van szó, hogy a közszolgálatiság és a közpénzfelhasználás sérül, egyszer meg azt, hogy nem a VAÚ-ról van szó, hanem Aczélról - és közben úgy próbáltok tenni, mintha a pártatlanul aggódnátok a közszolgálatiságért, holott erről szó sincs.

Oldalfüggően felrójátok az egyik oldalnak, amit a másiknál nem vagytok hajlandók észrevenni akkor sem, ha kérem, hogy vegyétek észre és kibújtok a válasz elől.

Lelketek rajta...

Előzmény: szkd (26)
Póli Creative Commons License 2003.07.16 0 0 30
Tetszett ez a mondatod:

"Hogy Aczél ma reggeli véleményében nem lehetett látni politikai részrehajlását az csak annak köszönhető, hogy (...) nagyon jól tudja, hogy hogyan kell manipulálni, részrehajlást álcázni."

Valahogy nekem erről Nagy Lajos Képtelen természetrajzának zsidókat leíró része jutott eszembe... :)

"... A zsidó válla csapott, fülei elágazók, lábai karikásak, amelyiké nem, az csal. Mivel pedig a zsidónak kedvenc faji szokása a csalás, manapság már több egyenes lábú és szabályos fülű zsidót látunk, mint görbelábút.
Törvényhozási intézkedésre van e tekintetben is szükség."

Előzmény: szkd (21)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 29
Nem is kell, attól még elmondhatod a véleményedet, azok fényében, hogy ideírom neked: a vasárnapi újság az ORTT szerint több alkalommal megsértette a közszolgálati rádiózásról szóló törvényt.

Ezek után kérdezném a véleményedet a közpénzből működő közszolgálati vasárnapi újságról.

Előzmény: divot (27)
gegenseegross Creative Commons License 2003.07.16 0 0 28
Jakab. Már amennyiben a dzsémszbondra gondoltál.
Előzmény: Vokálpatrióta (18)
divot Creative Commons License 2003.07.16 0 0 27
Mint említettem, még életemben nem hallgattam a VÚ műsorát. És ezután sem szándékozom ezt tenni.
Előzmény: Vokálpatrióta (25)
szkd Creative Commons License 2003.07.16 0 0 26

Mégsem érted
Itt nem a VAÚ-ról van szó hanem Aczélról

Ilyen alapon beszélgethetünk a tengeri sünök párzásába vitt politikáról is: melyik hím kerülgeti balról és melyik jobbról a nőstényt

Előzmény: Vokálpatrióta (25)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 25
Így is van. Miért nem cseszteted a vasárnapi újságot? Törvénysértéseket követett el, az ORTT elmarasztalta. És ami a legfontosabb: a törvénysértéseket közpénzből követte el.

Ha Aczélról - jogosan - ilyen lasújtó a véleményed közszolgálatiságból és közpénzileg, akkor szeretném a fentiek tükrében hallani a vélanményed a VAÚ-ról is.
Pártatlanul, közszolgálati és közpénzi szempontból, ahogy Aczélról.

Üdv: Vp

Előzmény: divot (22)
takacsi Creative Commons License 2003.07.16 0 0 24
Nekem az, hogy a magántelevíziók mindegyikében elmondhassa legkeményebben a véleményét (Usztics Mátyás).
Előzmény: Vokálpatrióta (0)
bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.07.16 0 0 23
hát többen hallgaják mint a 16 órát..
Pedig előbbi még hendikepes is, vasárnap hajnalban a másik szombat délután..
Előzmény: Vokálpatrióta (8)
divot Creative Commons License 2003.07.16 0 0 22
Egy kicsit szomorú vagyok, mert mondhatok bármit, te azonnal jössz azzal, hogy miért nem csesztetem a Vasárnapi Újságot. (Egyébként azért nem, mert még egyetlen egyszer sem hallgattam.) Én egy szakmai hibára hívtam föl a T. fórumozók figyelmét, persze az nem olyan érdekes, mint a politikai vagdalkózás.
Előzmény: Vokálpatrióta (20)
szkd Creative Commons License 2003.07.16 0 0 21

Még 1x elolvastam a topikindítót és nem találtam benne a VÚ védelmére kelő mondatot. Lehet persze, hogy divot máshol védelmébe veszi a kabarét de itt és most tényleg másról van szó.

Imho arról van szó, hogy Aczél nem tehetei meg azt amit egyébként maga szerint megtehet. Kéne legyen egy olyan szakmai testület amelyik még Aczélnak is meg meri mondani, hogy segg. Vagy egyszerűen kirúgja az elvileg közszolgálati tv-ből. Tudom, hogy a magyar királyi mindig is csak elvileg közszolgálati, de ezért amit a Fidesz művelt az előző ciklusban a tv-vel az nem mentség arra, hogy ez az ürge még azt is akarja láttatni, hogy ő politikailag elfogulatlan.
Ha neki nem tetszik a VÚ akkor ne beszéljen róla. Írja meg véleményét a lapjában

Hogy Aczél ma reggeli véleményében nem lehetett látni politikai részrehajlását az csak annak köszönhető, hogy vagy nagyon visszavett magából vagy félti a közszolgálati pénzecskéjét vagy nagyon jól tudja, hogy hogyan kell manipulálni, részrehajlást álcázni. Szerintem inkább az utóbbi

Előzmény: Vokálpatrióta (20)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 20
Perszehogy értem.
A kedves divot olvtárs viszont egy törvénysértéseket elkövető vasárnap reggeli fostalicskát védelmez egy - meglehet, közszolgálatilag etikátlan - véleménnyel szemben. Az egyik - nem törvénytelen - esetben vadul kifogásolja a közpénzek elherdálását, egy másik - törvénytelenségeket elkövető (ld. ORTT határozatok) - műsornál pedig ugyanez az érzékenység nem érhető nála tetten.

Kontraszt.

A pártpreferenciát meg nem igazán tudom felfedezni Aczél ma reggeli véleményében.
Máshol fel lehet, de egy fostalicska az fostalicska még akkor is, ha nem Aczél dolga ezzel foglalkozni.

Előzmény: szkd (19)
szkd Creative Commons License 2003.07.16 0 0 19

Nem arról van szó, kedves vokálpatrióta. Hanem arról van szó, hogy egy elvileg közszolgálati tv-ben egy elvileg közszolgálati műsor egyik vezetőjeként Aczélt nem azért fizetik a Te és az én pénzemből, hogy az ő véleményét halgassuk a kérdéseiben.
Őt elvileg nem azért fizetik, hogy szétkürtölje pártpreferenciáját a magyar elvileg közszolgálati tv-ben. Ha ezt akarja tenni akkor vegyen magának médiát

Ha pedig szerinte törvényt sért az amúgy hallgathatatlan műsor akkor neki mint elvileg közszolgálati műsorvezetőnek kötelessége lenne feljelentést tenni.

Érted vagy nem?

Előzmény: Vokálpatrióta (17)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 18
Há' persze.
Én vagyok Bond János.
Előzmény: mufurc- (16)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 17
A közpénzből - szerinted - hülye Aczél szóvá tette, hogy a Vasárnapi Újság törvénysértéseket követ el, és mond Aczélénál nagyságrendekkel megengedhetetlenebb véleményeket - közpénzből.

Az utóbbi miatt nem látom sehol a felháborodásodat.

Egyirányú hirtelen érzékenység a közpénzekre?

Előzmény: divot (15)
mufurc- Creative Commons License 2003.07.16 0 0 16
Érintett vagy?
Előzmény: Vokálpatrióta (6)
divot Creative Commons License 2003.07.16 0 0 15
Usztics egy műsor vendégeként fejtette ki a véleményét. Ennek semmi köze ahhoz, hogy Aczél Endre elfogultsága miatt az újságírás minimumát sem képes teljesíteni. És ezzel se lenne semmi gond, ha nem közpénzen tenné.
Előzmény: Vokálpatrióta (6)
aux_nick Creative Commons License 2003.07.16 0 0 14
Vokálpatriótának igaza van.

Éljen Acsádi elvtárs és az ő szeretett Deák Ference!

Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 13
Orbán is nagyon igyekezett volna Bushoz a választások előtt...
No mi a baj, csak nem az, hogy neki nem sikerült?
Előzmény: Törölt nick (11)
McLek Creative Commons License 2003.07.16 0 0 12
Acél elmúlt évtizedekből nyert külpolitikai ismereteit nem kérdőjelezem meg. Azonban manipulatív műsorvezetése, gusztustalan tömjénezés az egyik oldal felé, és arogancia az ellenkező oldalra... Mitől is sztár újságiró? Ettől?
Lehet, hogy UM. kicsit durvább volt, de sokkal ritkábban is nyilatkozik nyilvánosan. Ezzel szemben Acél, Forró, Juszt, stb. leginkább a saját véleményükkel történő manipulációra használják a közTv műsoridejét!
M.
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.16 0 0 11
Akkor Moszkvának dolgozott, most az amerikaiaknak nyal.........holnap ?????????
Előzmény: Vokálpatrióta (10)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 10
Oszt és akkor?
Most is vannak magyar hírszerzők mindenfele...
Előzmény: Akita-inu (9)
Akita-inu Creative Commons License 2003.07.16 0 0 9
Legjobb katonai hírszerzőként volt Londonban...
Előzmény: Vokálpatrióta (8)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 8
Aczél külpolitikai elemzőnek jó, más esetekben többször elásta magát, a Vasárnapi Újság viszont - Hofival szólva - tényleg az, ami...
Előzmény: dekóder (5)
bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.07.16 0 0 7
"a közszolgálati televízióban beszélget"
mi? hol? hol van itt közszolgálati tévé?
Kedves Sándor. Lendvai Ildikó vagyok..stb..

ugyan már, viccelsz?
kormányközeli talán helytállóbb

Előzmény: divot (-)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.07.16 0 0 6
Ha már patikamérleggel méricsgélünk, akkor Aczél nem is mondott olyan durva dolgokat, mint Usztics...
Előzmény: Steve the Great (3)
dekóder Creative Commons License 2003.07.16 0 0 5
Igazad van: Aczél Endre U. Mátyáshoz képest kiváló újságíró. De csak hozzá képest. :-)
Előzmény: Vokálpatrióta (0)
divot Creative Commons License 2003.07.16 0 0 4
A két eset között a legnagyobb különbség, hogy Pörzse nem közpénzen hülye.
Előzmény: Powersystem (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!