Keresés

Részletes keresés

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2005.12.25 0 0 1902
Boldog karácsonyt minden kedves vámpírtársamnak!
a Dámonmester első részét már láttam Pesten (Szegeden bezzeg nem kaptható) Szegény Darrenke nem nyugodhat a vámpíros babárjain, muszáj neki újabb sorozatot írni:P
Doorika Creative Commons License 2005.12.25 0 0 1901

Nem rossz ötlet, asszem én is elkezdem unalmas téli estéken újraolvasni a könyveket!! :)

Na szééép.. röpke 5 percnyi gondolkodás után rájöttem, ki is az a Kurda.. :-P *rohan olvasni*

Előzmény: IRISZKE (1900)
IRISZKE Creative Commons License 2005.12.25 0 0 1900

nah,én is élek ésés BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!

most újraolvasom a ds könyveket,szval gondoltam jó lenne írni,de amúgy télleg mindenki eléggé kihalt,szal...:(

amúgy az új sorozat...bár nem mondom,h nem érdekel,de sztem nehéz lesz/lenne überelni olyan könyvsorozatot,amiben fellelhető Kurda a szereplők között:D:D.....majd ha lesz időm,kedvem stb akkor nekiálllok.de mivel a kááá suli mindent kiöl belőlem...:P

pharma Creative Commons License 2005.12.06 0 0 1899

DÉMONMESTER: A VÉRÜKBEN VAN...
Démonvilág I. könyv
SHAN, DARREN

Darren Shan, a rendkívül népszerű Vámpír könyvek szerzője új sorozatában a Démonvilág borzalmait ecseteli nagy átéléssel. Az első kötet tizenhárom éves főhősének arra a kérdésre kell megtalálnia a választ: mi a jobb - farkasemberré válni, vagy szembeszállni a nagy hatalmú démonmesterrel. Amikor Grubbs Grady először áll szemtől szemben Vész herceggel és förtelmes csatlósaival, három dolgot tanul meg: a világ gonosz, a varázslat lehetséges, és démonok léteznek... úgy gondolja, soha többé nem lesz részese ilyen iszonytató eseményeknek, mint ezen a koromsötét, halálszagú éjszakán.

Előzmény: camats (1898)
camats Creative Commons License 2005.12.05 0 0 1898
és ez a könyv pontosabban vajon miről szól? nem lesz csalódás az eddigiek után? kicsit félek ettől
Előzmény: pharma (1896)
Snuffles Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1897

Halihav! (:

Van egy olyan oldal, hogy http://darrenshan.uw.hu. A fóruma hasonlóképp kicsit kihalt, néha emberek kószálnak rajta, fel kéne ezeket éleszteni (:

Ezt is, meg azt is.

pharma Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1896

Szijasztok! Az előbb nézegettem az alexandra honlapját, és mire bukkantam? Darren Shan új könyvére.... ott már meg lehet venni. Ár: 1980,- 

Szép napot :)

Doorika Creative Commons License 2005.11.18 0 0 1895

Héééé én még élek!! Jó látni, h nem vagyok egyedül!! :))

A könyvről sajna nem tudok semmit.

Előzmény: camats (1894)
camats Creative Commons License 2005.11.17 0 0 1894
sziasztok! feltéve hogy él még itten valaki. úgy látom kb 2 hónapja nem írt senki, én meg...hújj de rég volt. én csak a visszaolvasások során értesültem arról, hogy darren új könyvet ír. tudom, hogy már erről beszlétetek, de mikor jelenik meg? hátha mostmár lhet valami konkrétabbat tudni róla, és csak én vagyok lemaradva teljesen
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2005.08.15 0 0 1893
1. Biztos jó soká...
2. én arra tippelek, hogy ez is 12 részes lesz, ha már az előző annyi volt, különben is az egy tucat.
3. Na, jó kérdés, egyelőre még nem állnak vele sehogy. Ahogy egy másik fórumon olvastam: "Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük..." Szerintem nagyobb dilemma, hogy érdemes-e egyáltalán megfilmesíteni. Ha az első 3 részt egyberakják, mint néhol hallani, egy nagy kuszaság lesz belőle, ha nem, akkor is nehéz az eredeti hangulatot visszaani. szal remélem jó kezekbe kerül. Egy barátommal úgy 1,5 éve eldöntöttük, hogy na, majd mi megfilmesítjük, de hát persze, hogy nem lett semmi. Túl öregek vagyunk már a szerepekre:P
4. Sajnálom, a közeljövőbe nem járok Anglia környékén, sőt még családtagjaim se...
Előzmény: IRISZKE (1892)
IRISZKE Creative Commons License 2005.08.13 0 0 1892

hát én magamban nem írogatok,mindig megvárom,hogy más írjon.szóval ha írtok,akkor előbb-utóbb én is írok:)

Jajj,megoldjuk mi a téma dolgo:

1.mikor jön legközelebb darren?

2.hánxy könyves lesz az új sorozat?

3.hogy áll a film?

4.ki megy angliába megvenni nekem az új könyvet?....:D:D:D

egy csomó találgatnivaló van,csak kutatni kell egy picit:P

Mégegszer jó lenne találkozni,és csakúgy kötetlenül is el lehtne dumálni

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2005.08.12 0 0 1891
Hát igen, így van:( Miről beszélgessünk most miután megjelent az összes könyv? Lehetne mondjuk dumálni az új démonos sorozatról, amiről ugyan nem tudom sokat, csak amit Darren írt róla a honlapon...ez jóval durvább, véresebb lesz, mint a vámpíros. Ha jól értem, a főszereplő családját kinyírják a démonok...
Jó volt, hogy egyszer legalább találkozhattam topictársaimmmal, nemtom, mikor lesz még egy ilyen alkalom. Lyraevi és Altaris (legalábbis ha jól sejtem, ő az más fórumokon) tök jó fejek voltak:)
Jó nyarat mindenkinek:
Dzsuli
Előzmény: Doorika (1890)
Doorika Creative Commons License 2005.08.12 0 0 1890
Hááát az előzetes fogadkozások ellenére nagyon is kihalt innen mindenki... :(
IRISZKE Creative Commons License 2005.07.03 0 0 1889
Ha nem magyarországon laknál meg is tehetnéd:S...jellemző,h máshol megjelent már itt meg még a jogokkal bénáznak:):(
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2005.07.03 0 0 1888
Megnéztem, szép lett:)
Eszerint a sorozat a Demonata, aminek az első része a Lord Loss. Az alapján, amit Darren írt róla, sokkal durvább és véresebb az eddigieknél....szeretnék már beleolvasni:D
Előzmény: IRISZKE (1887)
IRISZKE Creative Commons License 2005.06.01 0 0 1887

Az új sorozat asszem vmi démonos könyv sorozat lesz(szóismétlés:))) )

és asszem demonata a sorozat címeBár ez nem biztos,lehet,h pont nem;)...

VISZONT:MEGŐJULT A HIVATALOS OLDAL ÉS LE LEHET KÉREMSZÉPEN CSEKKOLNI:)

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2005.05.31 0 0 1886
Valami Lord Loss a címe, hogy miről szól a fene tudja.
Előzmény: Mágusmester (1885)
Mágusmester Creative Commons License 2005.05.30 0 0 1885
OFF ! Tudja valaki , hogy Darren milyen típusú könyv írásába kezd bele ?
IRISZKE Creative Commons License 2005.05.27 0 0 1884
Mindig mondtam én, h gépíró leszek:D...szval Shakespeare...meg egyebek:)...
IRISZKE Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1883

Mert akkor is ez volt....de rossz már.Attól, h Shapkespeare meghalt még játszották a drabajait...attól, h vége a kötetnek!Különben is lesz új könyve darren-nek!:)

Most a universal elvben átvette a jogokat:)...

misirulez Creative Commons License 2005.05.23 0 0 1882
misirulez Creative Commons License 2005.05.23 0 0 1881
U.I.:
szeirintem a magyaroké volt a legjobb borító..

szeirintem a magyaroké volt a legjobb borító..
misirulez Creative Commons License 2005.05.23 0 0 1880
Az első kötet borítóján volt, hogy vmi neves céggel (asszam warner bros-al) kötöttek szerződést a megfilmesítésről....Erről nemtudtok vmit? Mikor jelenik meg a film? Én jómagam nemtudom meddig olvastam, már nagyon rég volt két éve karácsonyra(húú lehet három éve volt....:)) kaptam az első kötetet és még aznap kiolvastam, kb odáig emlékszek, hogy darrennek csomó próbát kellett kiállnia, aztán meglát vmi szipolyokt és elkezd leesni a vizesésen valami ilyesmire emléxek.....
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2005.05.23 0 0 1879
ezt kérdezted 04. 28-án is....
IRISZKE Creative Commons License 2005.05.22 0 0 1878
Kihaltatok????????
IRISZKE Creative Commons License 2005.05.03 0 0 1877
Jaja....és a turné állomásain együttesek is felléphetnének(de nem ááám magyar bénázások, hanem mondjuk NORMÁLIS rock együttesek) és lenne minden féle csudi-szupi dolog(vattacukor, kisgyerekek miegymás:P) és végül ezért jönne mindenki Magyarországra és egy csomó pénzt kaszálnánk vele ésésésésés ez jó lenne:D:D:D
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2005.05.02 0 0 1876
Hát Darren alulbecsült minket. Legközelebb nem csak Budapestre meg Debrecenbe kellene mennie, hanem szép országos turnét tartania, elvégre eddig igen hanyagolt minket. Szegénykének ugyan fáj a keze, de én szeretnék egyszer egy igazi aláírást is:P
IRISZKE Creative Commons License 2005.05.02 0 0 1875

Na, ettől lehet, h kicsit feldobódtok, már csomó helyre beírtam a linket...remélem nálatok is használ majd:)))

http://p090.ezboard.com/fdarrenshanmessageboardfrm9.showMessage?topicID=406.topic

ezt nézzétek meg.....hehe, kicsit hosszú, de nem annyira, mint amennyit Darren ült egy-egy dedikáláson;), ezt ti is meglássátok majd:))))....ugyanis élményeiről szól.Haha.Jól megszívta szegény:P:P...így jár, aki egyszer jön......nos igen, egyszer...egyszer?:)))

IRISZKE Creative Commons License 2005.05.01 0 0 1874

Hi.

Ne pangjunk!!!

DSDSgirl Creative Commons License 2005.05.01 0 0 1873
Hello.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!