Boldog karácsonyt minden kedves vámpírtársamnak! a Dámonmester első részét már láttam Pesten (Szegeden bezzeg nem kaptható) Szegény Darrenke nem nyugodhat a vámpíros babárjain, muszáj neki újabb sorozatot írni:P
nah,én is élek ésés BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!
most újraolvasom a ds könyveket,szval gondoltam jó lenne írni,de amúgy télleg mindenki eléggé kihalt,szal...:(
amúgy az új sorozat...bár nem mondom,h nem érdekel,de sztem nehéz lesz/lenne überelni olyan könyvsorozatot,amiben fellelhető Kurda a szereplők között:D:D.....majd ha lesz időm,kedvem stb akkor nekiálllok.de mivel a kááá suli mindent kiöl belőlem...:P
DÉMONMESTER: A VÉRÜKBEN VAN... Démonvilág I. könyv SHAN, DARREN
Darren Shan, a rendkívül népszerű Vámpír könyvek szerzője új sorozatában a Démonvilág borzalmait ecseteli nagy átéléssel. Az első kötet tizenhárom éves főhősének arra a kérdésre kell megtalálnia a választ: mi a jobb - farkasemberré válni, vagy szembeszállni a nagy hatalmú démonmesterrel. Amikor Grubbs Grady először áll szemtől szemben Vész herceggel és förtelmes csatlósaival, három dolgot tanul meg: a világ gonosz, a varázslat lehetséges, és démonok léteznek... úgy gondolja, soha többé nem lesz részese ilyen iszonytató eseményeknek, mint ezen a koromsötét, halálszagú éjszakán.
sziasztok! feltéve hogy él még itten valaki. úgy látom kb 2 hónapja nem írt senki, én meg...hújj de rég volt. én csak a visszaolvasások során értesültem arról, hogy darren új könyvet ír. tudom, hogy már erről beszlétetek, de mikor jelenik meg? hátha mostmár lhet valami konkrétabbat tudni róla, és csak én vagyok lemaradva teljesen
1. Biztos jó soká... 2. én arra tippelek, hogy ez is 12 részes lesz, ha már az előző annyi volt, különben is az egy tucat. 3. Na, jó kérdés, egyelőre még nem állnak vele sehogy. Ahogy egy másik fórumon olvastam: "Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük..." Szerintem nagyobb dilemma, hogy érdemes-e egyáltalán megfilmesíteni. Ha az első 3 részt egyberakják, mint néhol hallani, egy nagy kuszaság lesz belőle, ha nem, akkor is nehéz az eredeti hangulatot visszaani. szal remélem jó kezekbe kerül. Egy barátommal úgy 1,5 éve eldöntöttük, hogy na, majd mi megfilmesítjük, de hát persze, hogy nem lett semmi. Túl öregek vagyunk már a szerepekre:P 4. Sajnálom, a közeljövőbe nem járok Anglia környékén, sőt még családtagjaim se...
Hát igen, így van:( Miről beszélgessünk most miután megjelent az összes könyv? Lehetne mondjuk dumálni az új démonos sorozatról, amiről ugyan nem tudom sokat, csak amit Darren írt róla a honlapon...ez jóval durvább, véresebb lesz, mint a vámpíros. Ha jól értem, a főszereplő családját kinyírják a démonok... Jó volt, hogy egyszer legalább találkozhattam topictársaimmmal, nemtom, mikor lesz még egy ilyen alkalom. Lyraevi és Altaris (legalábbis ha jól sejtem, ő az más fórumokon) tök jó fejek voltak:) Jó nyarat mindenkinek: Dzsuli
Megnéztem, szép lett:) Eszerint a sorozat a Demonata, aminek az első része a Lord Loss. Az alapján, amit Darren írt róla, sokkal durvább és véresebb az eddigieknél....szeretnék már beleolvasni:D
Mert akkor is ez volt....de rossz már.Attól, h Shapkespeare meghalt még játszották a drabajait...attól, h vége a kötetnek!Különben is lesz új könyve darren-nek!:)
Az első kötet borítóján volt, hogy vmi neves céggel (asszam warner bros-al) kötöttek szerződést a megfilmesítésről....Erről nemtudtok vmit? Mikor jelenik meg a film? Én jómagam nemtudom meddig olvastam, már nagyon rég volt két éve karácsonyra(húú lehet három éve volt....:)) kaptam az első kötetet és még aznap kiolvastam, kb odáig emlékszek, hogy darrennek csomó próbát kellett kiállnia, aztán meglát vmi szipolyokt és elkezd leesni a vizesésen valami ilyesmire emléxek.....
Jaja....és a turné állomásain együttesek is felléphetnének(de nem ááám magyar bénázások, hanem mondjuk NORMÁLIS rock együttesek) és lenne minden féle csudi-szupi dolog(vattacukor, kisgyerekek miegymás:P) és végül ezért jönne mindenki Magyarországra és egy csomó pénzt kaszálnánk vele ésésésésés ez jó lenne:D:D:D
Hát Darren alulbecsült minket. Legközelebb nem csak Budapestre meg Debrecenbe kellene mennie, hanem szép országos turnét tartania, elvégre eddig igen hanyagolt minket. Szegénykének ugyan fáj a keze, de én szeretnék egyszer egy igazi aláírást is:P
ezt nézzétek meg.....hehe, kicsit hosszú, de nem annyira, mint amennyit Darren ült egy-egy dedikáláson;), ezt ti is meglássátok majd:))))....ugyanis élményeiről szól.Haha.Jól megszívta szegény:P:P...így jár, aki egyszer jön......nos igen, egyszer...egyszer?:)))