Nem ugyanarról beszélünk.
Én azt állítom, hogy a korrektnak tűnő Pokorni is disznólkodott. Úgy "védte meg" a kormányt, hogy fölvetett egy lehetőséget, amelynek fölvetésére semmiféle oka (a legelvakultabb lelki testvérek hangulatának szinten tartásán kívül) nem volt.
Ez olyan, mintha megvédenék valakit, mondván, ne gondoljuk, hogy az illető rablógyilkos. És semmit sem tudok róla...
Pokorni tehát látszólag védett, valójában megismételt egy ocsmány rágalmat.
Ha viszont komoly okuk volna annak föltételezésére, hogy a kormányerőknek közük van az esethez, csakis a kormány lemondását követelhetnék.
>> Miért kellene erről külön nyilatkozni?
Emlékezz, amikor a FIDESZ nem nyilatkozott 1 órán belül Csurkáról (WTC merénylet kapcsán), rögtön azzal támadta az MSZP-SZDSZ (akkor még ellenzékből), hogy nem határolódott el nyilatkozatban, tehát egyetért.
Miért kellene erről külön nyilatkozni?
Szerinted legitim az a kormányerő, amely megvereti ellenfeleit? Szerintem nem.
Elég azt sugalmazni, hogy elképzelhető... (Az a disznóság, hogy semmit sem látszanak tudni, csak kavarják a szart!) Ugyanazt jelenti, mintha kétségbe vonnák a kormány legitimitását.
Ekkora f@sz nem lehetsz.
Én mintha emlékeznék egy maszopos gennyláda újságíróra a BP Tv-n. Meruk József.Ezt jegyezd meg.
Ennyit a hosszútávú memóriáról.
énazt nem értem, hogy egy ilyen ügyben miért a kormányt szólítja fel Pokorni úr bármire is? Ez a rendőrségre tartozik, hogy megtalálják és tökönrúgják azokat akik elkövették.
Az ellenzék dolgaz az lenne, hogy a kormányt bírálja, mondjon jobbat, dolgozzanak együtt, nem? Holnap már az lesz a nyilatkozat: felszólítom a kormányt, hogy a polgári oldal nevében fél hat van!
"Rendkívül súlyosnak tartom a dolgot: ha ugyanis egy ilyen akcióhoz a kormányerőknek köze van, a kormányzat azonnal illegitimmé válik, új választásokat kell(!) kikényszeríteni."
És ezt tényleg nyilatkozta valaki vagy én is beszoptam?
Met a szocik "diktaturartakarkiepiteniazorbanykormanyrasszizmustejedmagyarorszagonzsidouldozesvanverikaciganyokat23millioromanszabadulamagyarmunkaeropiacrajonnekakamionok" mentalitasa ugye a hiteles ellen zekiseg alfaja es omegaja volt, igaz? ;-)
"Pokornié is mocskos: tagadásba burkolta az - egyelőre legalábbis minden alapot nélkülöző rágalmat a kormányerők esetleges szerepéről."
Egyelőre annyi a kormányzati kapcsolat, hogy állami pénz is volt abban a tőketranzakcióban, amit a PSZÁF határozattal sújtott.
A tét nem kicsi:
a Pannonplast, Magyarország legnagyobb műanyagipari vállalatbirodalma fölötti ellenőrzés.
"Rendkívül súlyosnak tartom a dolgot: ha ugyanis egy ilyen akcióhoz a kormányerőknek köze van, a kormányzat azonnal illegitimmé válik, új választásokat kell(!) kikényszeríteni."
Isten ments, hogy még több proli menjen el szavazni az MSZP-re!
Feltéve, hogy igaz is lehetne a topicnyitóban levő nyilatkozat:
>> Pokornié is mocskos: tagadásba burkolta az - egyelőre legalábbis minden alapot nélkülöző rágalmat a kormányerők esetleges szerepéről.
1. Ha elhatárolódik: akkor burkoltan rágalmaz.
2. ha nem mond róla semmit: burkoltan azt mondja, a kormánynak szerepe volt benne.
Nincs nektek véletlenül egy kissé súlyos mániás depressziótok? Csak nehogy egyszer egy éjjel egy sötét sikátorban találkozzunk, biztos rámtámadtok, mert elmentem mellettetek, és ezzel valójában támadni akartam ellenetek...
:(
Mindenesetre az ügy tisztázatlan, de két kirívó mocskosságot már följegyezhetünk: Varga és Pokorni nyilatkozatát.
Pokornié is mocskos: tagadásba burkolta az - egyelőre legalábbis minden alapot nélkülöző rágalmat a kormányerők esetleges szerepéről.
Rendkívül súlyosnak tartom a dolgot: ha ugyanis egy ilyen akcióhoz a kormányerőknek köze van, a kormányzat azonnal illegitimmé válik, új választásokat kell(!) kikényszeríteni.
De bizonyíték még nincs semmire se - ocsmány hangulatkeltés folyik. Ráadásul kontrproduktív: A Fidesz egyre határozottabban igyekszik olyan helyzetbe kerülni, hogy ne legyen képes hitelesen betölteni a demokratikus ellenzék szerepét.
Igaz, ezzel a szereppel még mindig nem békült meg.