Keresés

Részletes keresés

sera Creative Commons License 2003.07.01 0 0 14
Hali Fanfan!
Erdeklödtetek maganal az allatkertnel?
Hatha megtalalta es leadta valaki.
Sajnos nem latom a panda kepet :(
Pedig nekem is van a padlason ket zsak plüssallat gyüjtemenyem,es ha jol emlekszem valami panda is van közöttük.
Előzmény: fanfan13 (13)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 13
Köszönöm előre is! :-)) Háthaháthahátha
Előzmény: ARic (4)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 12
Hát ha megtennéd, megköszönném..

A cetlit már levettem róla, szerintem kínai volt, de nem biztos. Különleges ismertető jele, hogy együtt lett vásárolva a képen látható nagyobb macival, annak volt a kezében. Kb. 12-13 cm-es és nemigen tudja hajlitani a lábát. Kis töpe teste és végtagjai vannak, hatalmas fejjel....

A kacsa a másik kedvencem. Rocker! :-))

Előzmény: Törölt nick (10)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 11
Én azokhoz a tárgyakhoz ragaszkodom, amikhez emlékek vagy érzelmek kötnek. Ilyen volt ez a mackó is. Vannak olyan kis plüss-eim, amelyiket odaajándékoznám, ha valakinek örömet okozok vele, de vannak olyanok, amiktől semmi pénzért nem válnék meg.
Ez a maci ilyen...volt! :-(((
Előzmény: sen dog (9)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.11 0 0 10
Testvéremnek rengeteg kismackója van valahol egy zsákban pihentetve,megnézem,hátha akad egy ilyen kis cuki panda. Nincs valami felirat a nagy panda céduláján, ami valami konkrét márkajelzést/típust/stb adna?

Azért a Sid Vicious sérójú kacsakoma is rulzik! :)

Előzmény: fanfan13 (0)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 8
Hááát...aranyos, de nem az... :-((
De te is aranyos vagy, hogy betetted...:-)
Előzmény: hellokocsivigyáztam (7)
hellokocsivigyáztam Creative Commons License 2003.06.11 0 0 7
az e-bay.de-n ezt hirdetik. még egy napig lehet licitálni.

Előzmény: fanfan13 (6)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 6
Erre én is emlékszem...
És nagyon aranyosnak találtam a bácsit ... és a maciját is. :-))
Előzmény: hellokocsivigyáztam (5)
hellokocsivigyáztam Creative Commons License 2003.06.11 0 0 5
nem kell bántani.
ha ennyire keresi, akkor biztos nagyon fontos mozzanatra emlékezik vissza az életéből.

emlékszem volt jó régen (1991?) a magyar televízióban egy visszaemlékezős műsor, melyben adott éveket neveztek meg, majd hiradóbejátszásokat mutattak, s meghívott vendékekkel beszélgettek azon évvel kapcsolatban.

egy ilyen év az 1949-es (vagy 1941-es már nem pontosan emlékszem de nem ez a lényeg) év volt. a meghívott vendég császár ákos az elte analízis tanszék akkori (1991) vezetője, az mta rendes tagja nagynevű matematikus. jókedvűen elkezdte mesélni, hogy a kezében tartott mára már teljesen szétszakadt, koszos mackónak mi a története. történt, hogy elmentek a szüleivel kirándulni a budai hegyekbe, s császár ákos (akkoriban 7-8 éves gyerek) magával vitte a mackót a hátizsákjában. amikor hazaértek megdöbbenve vette észre hogy a játékszer kiesett a hátiszákból s az erdőben maradt. mivel igen fontos volt számára, ezért a szüleivel többször visszamentek de mindhiába. ekkor feladtak egy újsághirdetést a pontos körülményekkel. végül két hónappal később, mikor már végképp lemondtak róla, valaki jelentkezett és visszahozta a mackót.

a történetet mint már mondtam császár ákos jókedvűen, poénkodva kezdte el. ahogy azonban egyre több momentumot megnevezett, egyre több emlék előjőtt, a szüleire, saját gyerekkorára gondolt, s a végére elmúlt a poénkodás, és elkezdett keservesen zokogni. a mackó ilyen mély érzelmeket hozott ki a komor professzorból.

Előzmény: sen dog (3)
ARic Creative Commons License 2003.06.11 0 0 4
Szerintem EGYÁLTALÁN NEM NEVETSÉGES.

Nekem van otthon egy panda-kabalám v.hol. Majd megnézem, hátha ilyen!!

R i c i

Előzmény: sen dog (3)
Őrnagy Őrnagy őrnagy Creative Commons License 2003.06.11 0 0 2
Most hirdetik (itthon) óriásplakátokon a schönbrunni óriáspandákat. Talán érdemes lenne kinézni oda, biztos ezerféle szuvenírt árulnak a ketrecük mellett. (A Te macid is óriáspanda, ugye?)
Előzmény: fanfan13 (1)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 1
Gondolom, nevetségesnek ítéltétek a kérésem, és ezt az egész keresést, azért nem írt ide senki! :-((
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.09 0 0 0

Ez az a maci!

Előzmény: fanfan13 (-)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.09 0 0 topiknyitó
Nem tudok németül, igy segítség kellene, de Ausztriában élőktől!!!
Nagy fába vágom a fejszémet! Megpróbálok "megtalálni" egy apró panda mackót,amit a Schönbrunn-i állatkertben veszítettünk el... illetve próbálok találni egy pont olyat. A dolog azért nehéz, mert 13-14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba egy nagyobb mackóval volt együtt, és már ez a fajta kis család már nem kapható. A mackó emlék volt, de elveszett és nagyon ragaszkodtam hozzá, és a kabalám volt. Hogy azt a mackót találom meg, szinte lehetetlen, de egy pontosan ugyan olyan talán visszahozhatná Őt...
Itt van a maci képe: http://pandawanted.freeweb.hu
Kb 12 cm-es kis jószág.

Ha valakinek van ilyen és el vagy odaadná, kérem jelentkezzen!
pandawanted@freemail.hu

ÉS A KÉRÉS: Ha valaki a kérésünket és a web-lap címét fel tudná rakni osztrák fórumokba, illetve ingyenes apróhírdetésekre megköszönnénk. Mi nem tudunk németül, és szótárral nagyon nem boldogultunk!!!

Köszönjük!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!