Keresés

Részletes keresés

Don Valentino Creative Commons License 2004.06.11 0 0 64
A szent őrült nálam olyan sztátusz, amit nem sokan érdemelnek ki, gyakorlatilag csak magamat tisztelem így. :o)
Hajrá
Előzmény: fanfan13 (63)
fanfan13 Creative Commons License 2004.06.11 0 0 63
Az utóbbi kedves tőled, az elöbbi viszont.... Kár értem izgulnod, teljesen normális vagyok. És nem hiszem, hogy attól bomlana az agyam, hogy néhe frissítem a topikot, abban bizva, most talán valaki új ember is felfedezi a kérésem.
Szeretnék találni egy pontosan olyan macit, hogy teljes legyen a "készletem", amit anno ajándékba kaptam. És mellesleg a kabalám volt.
Más egy láncért, egy pénztárcáért egy lemezért hajlandó mindent felkutatni, én ezt a kis nyomorult macit szeretném megtalálni, és nem hiszem, hogy ettől bolondabb lennék bárkitől. Tudniillik, nem ennek keresése tölti ki élteme, napjaimnak minden percét. ha igy lenne, aggódhatnál.
Előzmény: Don Valentino (62)
Don Valentino Creative Commons License 2004.06.08 0 0 62
Eskuszom szent orultkent tartalak nyilvan, es ha kirakat elott szoros joszagokat latok, keresem a medved, de sehol semmi.
Előzmény: fanfan13 (61)
fanfan13 Creative Commons License 2004.06.07 0 0 61
Keresek egy kis panda mackót. A plüss maci ma már sajnos nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt egy (a fotón is látható) nagyobb pandával.
A mackó képe:
http://pandawanted.freeweb.hu
A maci kb. 12 cm-es, teste elől- hátul fehér, csak állni tud.
Akinek pont ilyenje van, és el vagy odaadná illetve elcserélné, kérem jelentkezzen ezen a cimen:
pandawanted@freemail.hu

Előre is köszi minden segítséget!

fanfan13 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 60
Biztos bennem van a hiba, de nem nagyon értem...!
:-)
Előzmény: csitti (59)
csitti Creative Commons License 2004.04.03 0 0 59
pici fanfan!

ez nem a reklám helye: a te, meg a hozzád hasonlók miatt létezik az egyik hiperszuper marokkoló ügyfeles ablaka mögött az elveszett macik kirakata!

sétálj oda és megtalálod!

Előzmény: fanfan13 (57)
jorendben Creative Commons License 2004.04.03 0 0 58
Jó rendben. :)
Előzmény: fanfan13 (57)
fanfan13 Creative Commons License 2004.04.03 0 0 57
A jókívánságokat köszönöm...
Értelmetlennek mag azért nem értelmetlen, mert sem energiát nem pocsékolok vele, sem szabadidőt és nem megy semmi rovására, hogy néha próbálkozom, frissítek, hirdetést adok fel.
A gond az lenne, ha mással nem is tudnék foglalkozni, és csak a mackó keresésének élnék! Az már beteges és értelmetlen valóban.
Előzmény: jorendben (56)
jorendben Creative Commons License 2004.04.03 0 0 56
Én kívánom neked tiszta szívből hogy megtaláld amit keresel!
A véleményem ettől függetlenül az hogy ez a kutatás teljesen értelmetlen.
Előzmény: fanfan13 (55)
fanfan13 Creative Commons License 2004.04.03 0 0 55
Köszi, de gondolod erről szól az életem?
Nem, de attól, mert én felteszek egy-egy hírdetés, illetve állandóan frissítem a topikjaim, nem hiszem, hogy ártok bárkinek, de még magamnak sem. Ez egy lehetőség, hogy hátha ezen az úton találok egy pont olyat.
Aki meg idiótának néz miatta - valóban vannak ilyenek, főleg a Magyar Hírlap topikon, ami bevallom nagy csalódás volt - az meg is érdemli.
Nagyon nem érdekel, hogy vadidegen emberek, akik nem ismernek és nem is fognak soha, mit gondolnak rólam. Én tudom magamról hogy normális vagy, ellentétben azokkal, akik névtelenül, arctalanulk gizdáskodnak és aláznak meg valakit, aki soha nem ártott nekik.
Előzmény: jorendben (54)
jorendben Creative Commons License 2004.04.02 0 0 54
Nem lenne jobb holnaptól egy maci-mentes "új" életet kezdeni?
Igazából semmi közöm hozzá de hidd el én csak jót akarok - kár ezen rágódni (amúgyis a legtöbb ember idiótának fog nézni ez sem túl kellemes)
fanfan13 Creative Commons License 2004.04.02 0 0 53
Köszi! :-)))
fairytale Creative Commons License 2004.04.02 0 0 52
Keresek egy kis panda mackót. A plüss maci ma már sajnos nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt egy (a fotón is látható) nagyobb pandával.
A mackó képe:
Akinek pont ilyenje van, és el vagy odaadná illetve elcserélné, kérem jelentkezzen ezen a cimen:
pandawanted@freemail.hu

fanfan13 Creative Commons License 2004.04.02 0 0 51
Na, frissítem a topikot.... Itt az ideje... Jön a tavasz, a nagytakarítások és a lomtalanítás ideje, hátha most túrja ki valaki a régi játékdobozból!
fanfan13 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 50
A mackó képe:
pandawanted@freemail.hu

fanfan13 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 49
Keresek egy kis panda mackót. A plüss állatka ma már sajnos nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt egy (a fotón is látható) nagyobb pandával.
A mackó képe:
pandawanted@freemail.hu

wamzer Creative Commons License 2004.01.12 0 0 48
Bujjék, kedves fanfan. Kitartást, sajnos továbbra sem nem ismerek ilyen mackókat.
Előzmény: fanfan13 (47)
fanfan13 Creative Commons License 2004.01.11 0 0 47
A mackómat keresem továbbra is! Még nincs meg sajnos. Ebben az évben is bizakodom, hátha most!

Az elmúlt év amúgy is szar vol! Remélem az idei jobb lesz!

Boldog új évet mindenkinek!

fanfan13 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 46
Keresem ezt a mackót továbbra is:

Keresek egy apró panda mackót. A plüss állatka ma már nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt a nagyobb pandával.
A mackó képe:
pandawanted@freemail.hu

Köszönöm!

fanfan13 Creative Commons License 2003.10.23 0 0 45
Felhozom a topikom, hátha....

Egyelőre semmi, de én reménykedem!

Előzmény: fanfan13 (44)
fanfan13 Creative Commons License 2003.09.21 0 0 44
A macim fotója vagy négy -öt beírással lentebb, csakhogy ne kelljen keresni! :-)

Előzmény: fanfan13 (37)
fanfan13 Creative Commons License 2003.09.21 0 0 43
Kicsit frissítem a topikomat, hátha többen rátalálnak, sőt hátha valakinek van pandagyűjteménye, és abban egy pont ilyen macija!

Reménykedjek még? Kezdem feladni! :-(((

csitti Creative Commons License 2003.09.07 0 0 42
Naná! Sőt kebeldagasztó büszkeség tölt el azért, hogy a Törzsasztal után a második legaktívabb macikeresgélők a keleti régióban leledzenek!
:{)
Előzmény: fanfan13 (40)
fanfan13 Creative Commons License 2003.09.07 0 0 41
Szóval... Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki kb. 13 évvel ezelőtt ilyen macikat kapott?

Egész nyáron kerestem, jártam a használt ruha boltokat, a bolhapiacokat, de semmi. Csak abban reménykedhetek, hogy valaki rájön, mikor olvassa, hogy van otthon ilyen macija és eladná nekem.

Köszi minden felajánlást és tippet, hogy hol vásárolható panda, de csak azt a bizonyos macit szeretném... És az boltban már nem kapható!

fanfan13 Creative Commons License 2003.09.07 0 0 40
A nyomomban?
Előzmény: csitti (38)
Don Valentino Creative Commons License 2003.09.03 0 0 39
En ott nyitottam egy topicot, de teljes hullaszag van.
Előzmény: csitti (38)
csitti Creative Commons License 2003.09.02 0 0 38
fanfan13 nyomában elkavarodtam a Sopronnet-re.

Aki a legszebb brezsnyevi időket idéző csúcsminőségű pangás ilúziójába akarja magát ringatni, az nézzen ott körül!

fanfan13 Creative Commons License 2003.09.01 0 0 37
Szóval segítsetek!

Itt a macim képe, szeretnék találni egy pontosan ilyen kis példányt! kb. 12 cm-es, teste elől-hátul fehér, csak állni tud, és kb. 14 évvel ezelőtt lett véve...

pandawanted@freemail.hu

Megvenném, ha van valakinek! Nagyon hiányzik!

Előzmény: fanfan13 (34)
csitti Creative Commons License 2003.08.27 0 0 36
Nem is beszélve a Nagy Kitartó Nyári Légyvadászról (nakinyál), aki percekig áll "hosszú méla lesben".
Előzmény: Don Valentino (35)
Don Valentino Creative Commons License 2003.08.27 0 0 35
A kitarto medvevadasz lesen akar napokig is figyel, majd ha az erdoszelen megjelenik a nagyvad, lecsap.
Előzmény: fanfan13 (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!