Keresés

Részletes keresés

teljesenmindegy75 Creative Commons License 2003.10.31 0 0 6
Nekem volt annak idejen 2110-es, aztan 3110, 3310, 3510i most meg egy 7650-es. Mindegyiket szerettem kiveve a 3310-es modelt. Egy ev utan allandoan elhajigalta magat, pedig alig beszeltem vele szazegynehany orat. Egyszeru a menujuk, es ha eppen nem egy szar szeriat fog ki az ember, akkor van egy jo telefonja.

Azt azert hozza kell tenni, hogy egyik telefonnak sem hasznal, ha elejtik, vagy megfurdetik.

Azt ugye tudjatok, hogy csak Mo-on van ekkora kultusza a mobiloknak?! Nyugatabbra szarnak ra, hogy mi van a masik kezeben. Nem statuszszimbolum.

Előzmény: H_G (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.31 0 0 5
Hm. Ha nagy zéro a Motorola, akkor vajon miért ő a US.Navy egyedüli beszállítója? S Nail Armstrong miért egy Motorola berendezésbe mondta az azóta szignójává vált híres mondatot? ("kis lépés egy embernek...")

Nézz már utána légyszi, hogy ki gyártotta az első kézi rádió adó/vevőt,mikrochippet, személy hívót, autós rádiót,s a legelső mobil telefont? S melyik gyártó mobilján jelent meg először a WAP funkció? Meg a GPRS? Egyáltalán melyik gyártó nevéhez fűződik GPRS és G3 szabvány? Meg a Tetra rendszer, melyet a világ összes fejlett országának rendőrsége/tűzoltósága/mentő szolgálata/s hadserege használ? S vajon melyik híradás technikai cégnek a legnagyobb a bevétele?

Tehát, ha a Motorola Inc. egy nagy zéró, akkor jelen pillanatban az egész vezeték nélküli távközlés is az.

ikri

Előzmény: Snipper (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.31 0 0 4
A Nokia telefonoknak csak egy paraméterük kiemelkedően magas a többi gyártóhoz képest: az áruk :-))

Eddig három Nokiam volt: 3210, 7110, 3330 (ebben a sorrendben). Ezek persze nem a legujabbak, de mikor megvettem őket még elég csúcsok voltak. Többet nem veszek Nokiat az egyszer biztos!

Bénák, csúnyák, drágák, tömegkultúra. Plussz egyik Nokia telefonom se bírta egy évnél tovább szervíz nélkül. Kb ennyi a Nokia oldalrol.

Motorolaból két telefonom van: v66, t720 (i jelzés nélkül, eszem ágában sincs a szoftver csere, igy sokkal jobb a teló!)

Árkategóriájukban vernek minden Nokiát, minden szempontból! Ráadásul a külcsínyük se semmi!

Az ujabb Nokiak drabális, skandináv férfi marokba való féltéglák (láttátok már a legujabb üdvöskéjüket a 7700-t? Gyerekeket lehet vele ijesztgetni, annyira egy ocsmány dög)

Ezzel szemben nézzétek meg a legujabb V szériát (öt különböző telefon) melegen javaslom a V600-at.

Nokiák egy dologban verhetetlenek: a merketingjükben (hívhatjuk mondjuk paraszt vakításnak is)

ikri

Előzmény: szintis_srác (2)
H_G Creative Commons License 2003.08.01 0 0 3
Egy biztos, h. az én Motorolám még sohasem fagyott le, miközben a kollégáim gépei: 1 Nokia, 1 Siemens és 1 Sonyericsson rendszeresen fagyogatnak.

szintis_srác Creative Commons License 2003.08.01 0 0 2
Nokia a legjobb
meoboss Creative Commons License 2003.05.29 0 0 1
Érdekelne minden a T720i Motorolával kapcsolatban.
Snipper Creative Commons License 2003.05.28 0 0 0
Szerintem mind a két telefon nagy 0...
Előzmény: expesti (-)
expesti Creative Commons License 2003.05.27 0 0 topiknyitó
Hello!
A kerdes,hogy ti inkabb melyik tipust
ajanlanatok nekem es miert?
Szempontok:stabilitas,kompatibilitas,tudas,tartossag.
Koszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!