2004???
Húha...én lemaradtam a 2001-nél. De most vettünk picit ütősebb gépet, úgyhogy gondoltam megérdeklődöm milyen is a 2004. Egy kérdésem van: stílusában hasonlít-e a 2003-hoz?? Igaz, hogy csak a demojával játszottam annak, de nagyon nem tetszett, az a "leszedem a lepit, felrohanok, rádobom játékmód, amit a gép alkalmazott". Ha hasonló a mostani is, akkor nincs is több kérdésem. :-)
Lenne egy apró kérdésem. HOGYAN LEHET BÜNTETŐZNI ??????????????????????????
Akárhányszor odaáll a játékosom a büntetőhöz mindig a gép dob helyettem.
Hol lehet beállítani??????
Mert egy kicsit bassza a csőröm, hogy a meccsen 20-ból 2 büntető megy be.
bakker tetű ez a spíl, már 0-14el állok a Bullsal all-staron, sztem csal. 1:30al a vége előtt 8al vezettem a Lakers ellen erre 1:15nél már egyenlő volt... hosszabbításban pedig lehetetlen nyerni... :))))
Aki a gamepados mozgásokra kíváncsi az nézze meg az NBA live 2004 honlapján a Control Movie-kat! Ott mindent megmutatnak gamepadra. Na de billentyűzetre?!! Hol van info a billentyűzetes irányításról???!!!!
Jaj, de kedvesek vagytok, kösz az infokat!:)
Sikerült nyernem!:)) Megvertem otthon a Kingset! (Ja, a Bostonnal vagyok, mer ez a kedvenc csapatom, Celtic Pride, miegymás). Rájöttem, hogy azér vágnak agyon minden meccsen, mer a zellenfél kezdői 46 percet vannak és nem igazán fáradnak. Oszt játszottam egy kicsit a fatigue frequency-vel, meg a faultos dolgokkal, így sokkal reálisab eredményeket érek el:) Már ha az reális, hogy 28cal agyonb@szom Webberéket:) Úgyhogy ehhez tarcsátok magatokat, mer ha lesz netem, megyek oszt szétcsapok köztetek ebben a frísztájl lígben!:)
Sziasztok Srácok.A freestyla basketball league-be hogy lehet belépni és hogy megy itt a játék?Milyen internet kapcsolat szükséges hozzá?Válaszoljatok légyszi mert nagyon kattogok a dologra.Köszi
szerintem az eddigi legélvezhetőbb game, csak egy a baj... iszonyúan mocskosan csal all-staron! néha az az érzésem hogy hiába jutok közelebb a géphez, pont akkor hagyom ki a ziccert vagy a tempót Ő meg faltos hármast nyom. és erre az sem mentség hogy a Bullsal jáccom, mert a régiben nem 0-12vel álltam a szeon első 12 meccse után... :)))))))))
Nekem inkább az irányításról meséljetek egy kicsit.
Ugye nincs konkrét védekezőgomb mint a 2003-ban, amitől lejjebb ereszkedik a védő, csak a nyúlkálás van. De hogyan lehet kiugrani és a magasban oldalra nyúlni a labdáért? A PS2-es videókban elmagyarázzák de nekem nincs gamepadom...
Másik: A cselek se nagyon mennek; idáig csak 2 fajtát tudtam csinálni (+ álló helyzetben freestyle), de láttam olyan is, hogy bemozdul a támadó,mintha indulna (pattint egyet), asztán visszalép és dob! Na ezt hogyan lehet?
Sziasztok!
Láma vagyok, segítsetek!
Meccs közben ha cserélek, mit jelent a játékosoknál ez a néhány ikon? Kéz, 3as, táska, szárnyas cipő. Sejtéseim vannak: 3as: vajkezű srác; szárnyas cipő: élmunkás, vagy valami ilyesmi.
Ami még álmatlan éjszakákat okoz nekem, az pedig az hogy, mér jó ha unlockolom a cuccosokat a storeban? azon kívül hogy azokat is viselik a játékosok?
Azon már nem akadok fenn hogy rookieban porig alázok mindenkit, starterben meg eddig a lexorosabb meccsem egy 20as zakó volt (általában 40-60-nal vernek el, de fejlődök:)).
Előre is kösz a segítséget!
Online hiánya. Szar, legagyizott menü, alapból patch-ek hiánya, túlbonyolított kezelés, polipnak kell lenni ha jól akarsz játszani, ilyesmik. Amikre a hokisnál is szitkozódtunk.
Iszonyat a labdaszerszés !!!!! Sőtt a sérülés is igen fasza :-)))
Eddig megavagyok elégedve a gammel .... szívem szerint csak a gép ellen játszanék :-PP
Mikre gondolsz ??
Pl dobócsel van , de nem ugrik el a védő mindig . Nekem még nehéz bejutni a palánk alá mert a védő állandóan lökdös kifelé ....
Neten egymás ellen teljesen jo a game , még full beállitással is !
Jelenleg én is csak tesztelek ....