Tény az Nargile, hogy nem szeretem a személyeskedő, kötekedő hozzászólókat. És Te is személyeskedéssel kezdted. Ennek ellenére válszolok Neked. Ha személyeskedéssel folytatod, akkor viszont én nem fogok leszállni arra a szintre.
A témára visszatérve még egyszer megerősítem, hogy mindketten bekattantak a nem sokkal később sugárzott Fridiben.
Egyébként mindkét nevezett egyén - különösen Jancsó - arról szól, hogy hogy lehetne egy kicsit pukkasztani a magyarokat, a hétköznapi u.n. egyszerű embereket. Mindkettő bérelt pozőr. Jancsó rosszul lett volna ha nem svenkelt volna rá a kamera pipázgatás közben. Az utóbbi egy - másfél évtizedben viselt dolgaival retrospektíve is tömegeket veszített filmjei alapján kialakult rajongói táborából. Magam részéről akkoriban nehezen tudtam volna pontosan meghatározni, hogy mi az ami annyira taszít a filmjeiben. Most már tudom! Az elvtelen liberalizmus, a gyökértelenség, a dibdáb esetlegesség, a másság stb. Kár, hogy legtöbben Jancsót nem apró kis fiatalkori botlásával együtt értékelik, amikoris cserkész vezetőként a kis Nyiku egy zsidó származású társát származása miatt megalázta és kirúgta a cserkészgyűlésről. Netán ezt kompenzálja azóta is?
Te csak ne védd ezt a velejéig gonosz embert. Álnukul gondolkodásra kívánta késztetni a "polgárokat". El tudod képzelni mennyire frusztráló élmény lehetett ez nekik?
>Elhitték a kormány igéteteit
a polgari korok? meglepodve hallom, hogy orban szava naluk nem talalt meghallgatasra... ennyire jelentektelen figura lenne?
de mitol lehet az, hogy naluk ez ilyen testi tuneteket okozott?
>az említettek közűl melyik volt olyan vicces
nem az emlitettek, hanem a polgar, amint a vernyomasa az iq-janak tobbszorose volt, mikozben sikertelenul probalt kihozni a sodrombol. arra gondoltam, az ilyet cserepbe kene ultetni es ontozni, gondozni. hatha kihajt.
mi szeretunk titeket, meg ha ilyen kis gorombak vagytok is;D
Nem mással mint Veled. Kedves nazarene.
Az agyam most is úgy pörög mint egy tucat dervis. Azt próbálom kitalálni, hogy vélhetően együgyü mosolyodat vajon mi idézhette elő.
A "k***a anyád", a "te ro** szemét", a "zsidó" vagy a "kábszeres"? Egyébként a zsidót miért nem csillagoztad ki, hiszen az is tiltott szó. Bizonyos körökben csúnyább mint a k***a meg a ro**. Nem?
Na szóval légy szíves fontossági sorrendbe szedni, hogy az említettek közűl melyik volt olyan vicces, hogy ilyen megsemmisítő erejű viszontválaszra késztetett Téged, hogy elnéző mosolyoddal illetted Isten barmát.
Aha.
Szevasz, te tisztességes magyar ember!
Jó hogy itt vagy és megosztod velünk tisztességes magyar véleményed.
Mit értesz az alatt pontosan, hogy "genyes tézis"? A téren is beszéltek, hiába sípoltak a tisztességes magyarok.
Szerintem a guta nem őket vágta majdnem agyon, hanem most téged.
Na szevasz!
Most töröld le a habot a szádról légyszi...
Jancsó Miklós kedélyesen pipázgatott a színpad mögött, sem őt, sem Konrádot nem sikerült kihozni a sodrából, ezt igazolja az a békés hangvételű beszéd, amit a gyűlölködők ellenére Konrád tartott. Szégyellheti magát a sok magából kivetkőzött hőbörgő.
en arra gyanakszom, a polgarok valamilyen tudatmodosito szer hatasa allatt alhattak vasarnap, hiszen voros volt az arcuk, vereres a szemuk, remegett a kezuk, es onmagukbol kivetkozve eroszakoskodtak a bekes demonstralokkal.
te most mivel allitottad be magad?
"es szepen behuzz az ikszet a jelenlegi kormanypartok egyike melle." - ha be van lőve, teszem hozzá.
Tisztán ilyen hígagyú nihilizmusra még egy olyan szedált barom se lenne képes.
abszolut egyetertek. amikor habzo szajjal orjongve uvoltotte nekem egy polgar, hogy "k***a anyad te ro** szemet zsido kabszeres", akkor csak mosolyogva bologattam a zene utemere, elnezve a feje felett a szinpadra. egy darabig orjongott, aztan eltakarodott magatol.
"Jancsó, és Konrád - a választottak választottai - megbotránkozva hangoztatták, hogy micsoda balkáni, toleranciát nem ismerő, fasiszta, antiszemita (lefordítva: tisztességes magyar) társaság van itt."
Úgy látszik a téren a sipszó meggátolta szegényeket abban, hogy úgy Isten igazából kifejtség gennyes téziseiket. Én sajnos már csak a Friderikusz showban láttam őket tovább fostorogni. Nomen est omen - ez a Fridishow is valami ilyen címmel jön, hogy ... a szólás szabadsága.. vagy mi a fene.
Esküszöm, hogy önkivület közeli állapotba kerültem ahogy megláttam a képernyőn ezt a két vén "kiválasztott" köcsögöt amint még mindíg habzott a szájuk, hogy a sípolás miatt nem röföghették le a tér jobbik felét. Nagyon szép volt. A guta majdnem agyonvágta őket.
Kérlek, ne hagyd magad manipulálni. Vedd észre, hogy pont erre megy a foci. Odáig rendben, hogy a követlelenül rád, illetve a környezetedben lévőkre támadó seggfejeket móresre tanítod. Készülödni, előre pakolni magunkat viszont nagy gáz, a végeredmény meg pont az, amiben az agyasok reménykednek: zürzavar, ahol nyerő lehet a rendpárti üzenet. Hagyni kell őket, hagy örjöngjenek. Hidd el, a bölcs mosoly olykor sokkal erősebb fegyver, mint base ball-ütő.
Debrecenben a Fű helyett virágot címmel rendezett drogok elleni békés demonstráción felszólították a kormányt és a kormánypártokat, hogy nyilvánosan határolódjanak el a Kendermag Egyesülettől, amely anyák napján a könnyű drogok legalizálása mellett demonstrált
Ebből is látszik, mennyire nincsenek képben az uriemberek, ugyanis a "fű" néven elhíresült kenderszármazék, amit cigarettába sodorva vagy pipába tömködve elszívnak, valójában az indiai kender nevű növény virágzata. Tehát a "fű helyett virágot" szembenállítás alapvetően hamis, főleg ha azt vesszük, hogy a hatvanas években a fűszívó hippik vezették be a virágot mint politikai szimbólumot.
Pettkó András MDF-es országgyűlési képviselő pártja fővárosi ellendemonstrációján bejelentette: ha a kormány enged a Vörösmarty téri Kendermag-demonstráció résztvevői követeléseinek, akkor törvénymódosítást terjeszt be a Parlamentbe annak érdekében, hogy a drogokat nagy nyilvánosság előtt népszerűsítők egy évig terjedő szabadságvesztéssel legyenek büntethetők
Ezek szerint az alkoholgyártó cégek vezetőit is börtönbe fogják csukni?
A demonstráción felolvasták azt a nyílt levelet, amelyet az IDF intézett Jürgen Köppenhez, az Európai Bizottság magyarországi delegációvezetőjéhez. Ebben felhívták a nagykövet figyelmét arra, hogy a Vörösmarty téri tüntetés szervezői városszerte kihelyezett plakátjaikon megtévesztő módon használják az unió jelképét: azokon csillagok helyett kendermagok láthatók.
Ez elég nevetséges, egyrészt nagy butaság kell ahhoz, hogy valaki a kender levelét és magját összetévessze egymással, ugyanis a Kendermag Egyesület logójában kenderlevelek szerepelnek és nem kendermagok. Másfelől pedig az EU tagállamai közül éppen Belgiumban, az EU "fővárosában" éppen idén februárban fogadta el a parlament a kender fogyasztásának és birtoklásának dekriminializációjáról szóló törvényt. Szóval ez elég nagy lebőgés az MDF számára.
>Semmi visszatartó erő nem lesz,ha csak bambán mosolygunk vissza
de igen. en ugyan nem bamban, de minden uvoltozesre es zsidozasra mosolyogva bologattam. oket a guta kerulgette, majd egy ido utan eltakarodtak maguktol.
>Mindenesetre hál' Istennek egyre többen gondolkodnak így.
csak remelni merem, hogy nem.
Semmi visszatartó erő nem lesz,ha csak bambán mosolygunk vissza.Páran már megtudták (VÉGRE!!!), hogy mindent nem szabad.Ha megyek az utcán és beszólogatok,akkor számíthatok rá,hogy egy idő után visszaszólnak.Minél később,annál erősebbnek érzem magamat.Ezért kéne befenyíteni őket.Mindenesetre hál' Istennek egyre többen gondolkodnak így.
a baratnom nem volt ott, viszont a barati korombol szmaos lany volt ott, akiket idonkent megprobaltak inzultalni. nekik mondtam, hogy menjenek be mogem, aki pedig mar akut helyzetben volt, ott odamentem, es bealltam kozejuk.
a jobbosok pontosan verekedest akartak, es ezt nem voltam hajlando megadni nekik.
nem szabad lesullyedni a szintjukre. 2006-ban mindenki emlekezni fog arra, hogy ki szervezte ezeket a polgari koroket, es szepen behuzz az ikszet a jelenlegi kormanypartok egyike melle.