Pöttyöcske! A felhajtást kerüljük, csak fejhajtás lesz a magas hegyek meg mély szakadékoknál, de lesz fel hajtás a hegyre meg egy jópofa sör felhajtása esténként
Gondoltam bekopogok ide is,de hazzo szolni,egyenlore nem tudok,mert nincs sok idom:)
plane,ha elkepzelem,hogyha majd elkezdek 1-2 fenykepet felrakni a topikokba,akkor valami olyasmit latok,hogy 1 Lap-Top raa van epitve a bicikli-kormanyomra:)
Szia Pöttyöcske. A tévutas egyáltalán nem potya, inkább csak úgy járja a világ bugyrait, a széllel konspirál, és a naptól tanul. Jellemző megjelenési formájához tartozik az ezeréves madárlátta nadrág, a tudás kulacsa és bűvös tárgyak otthonául szolgáló futárzsák. Remélem most már képben vagy.
Nem tudtam, milyen fórumról pöntyögsz nekem, de most akkor megvan.. Majd írkálok is, mint gyakorlott tévutas, ha találok szavakat valamelyik kivételes napon. Egyébként szeptemberben szívesen mennék veletek, kell még őrpajtás? :))
U.i.: A matrica ügy egyelőre megakadt, mégsem olyan jó a csaj, mint gondoltam..
Nyugi Pöttyöcske, nem kell cipekedni senkinek!
Minden a táborban marad, s mi több, örzés alatt!
Azért hozz egy retikült napközben a szenyónak meg a löttynek!
Hát a legjobb téli képeket most a tervezett őszi kiállításra nagyítjuk, de fent lesz a neten hamarosan! Fényképezőt meg mindenképp hozzatok! A csomagokra pedig nem a soför fog vigyázni hanem őrpajtások.
Lesz a kempingben és a környéken több száz turista, úgyhogy lesz választék. Lesznek magyarok, csehek, szlovákok, lengyelek, szerbek, horvátok, osztrákok, angolok, franciák, németek, svédek....bocs de nem leszünk teljesen egyedül.
Ha valaki hozza a barátnöjét hát itt majd mégjobban beleszeret .De mondom, azt csinálsz amit akarsz és azzal akivel akarsz (a túrák kivételével).
Hajjaj!
Ez csak egy kalandos nyári tábor eszméletlen klassz programokkal, de azt csinálsz amit akarsz, kirándulgathatsz is, a pressszónál is lehetsz egész nap, ami tettszik. Én mindenesetre baromira örülnék ha mindenki túrázna velünk, mert most még elképzelni se tudod miröl maradsz le....