Keresés

Részletes keresés

Borsó_ Creative Commons License 2003.06.11 0 0 196
Erröl jut eszembe egy elég vicces dolog:)) Utaztam a 3as metron amikor néztem a srácnak a telefonját meg azt a szart a nykában és láttom hogy valami uj Ericsonja van és a telfon tartora meg az van irva körbe körbe vagy 4-5 ször hogy FOR NOKIA heheehheeh de gáz:))
Előzmény: F.E.K. (193)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.11 0 0 195
hehe oké szövetkezünk :)) bár ez a topic ugy fest hogy be fucsolt:((
Előzmény: Norboy (194)
Norboy Creative Commons License 2003.06.11 0 0 194
F.E.K. Creative Commons License 2003.06.11 0 0 193
Ha már a "hülye" divatoknál tartunk... Tudom, hogy én csak a kissebbség tagja vagyok... de engem például kifejezetten zavar a nyakbaakasztott mobiltelefon! Idegesít a látvány! Nekem is van mobilom, de azt a zsebemben hordom... De valaki egyszer elkezdte ezt népszerűsíteni, és a nép jól ráharapott.

Ez is egy példa a fogyasztói társadalom reklám manipulációira. (Bár nem tudom, hol jött ez divatba. Valószínűleg nagyom maradi lehetek :-/ )

www.arvai.hu Creative Commons License 2003.04.29 0 0 192
„Elnézést, Asszonyom,

a végén még összenyom!

Rájöttem mióta a nyakamra ült,

jobban érzem magam már egyedül.”

(Egy szilveszteri rádiókabaré fináléjában volt hallható)
dongenaro Creative Commons License 2003.04.26 0 0 191
Kedves Tisztelendő Uram!!!

NEM!!!!

Csak felfedezem azokat a jelenségeket, ami az én, és a most felnőttek fiatalkora között Jelentős Különbségként húzódik....

Ha Te ezeket a különbségeket nem látod, mondd csak, nem vagy Te véletlenül TÚLSÁGOSAN RÖVIDLÁTÓ??? Nem csak a szembetegség fizikai értelmében....

Akarod, hogy elmagyarázzam, hogy a szegény szerencsétlen mostani fiatalok olyan pályára vannak kényszerítve, amire Te(ha nem vagy te is nagyon fiatal) és én soha nem voltunk????
Elmagyarázzam?????
De ez már BŰVEN nem ennek a topicnak a tárgya....

dongenaro

Előzmény: Plébános (189)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.26 0 0 190
Nem anyám csinálja a téliszalámit :) Én másra gondoltam de mind1

Eltudom képzelni mi lehet a téliszalámiban meg a párizsiban

Előzmény: Dévér (188)
Plébános Creative Commons License 2003.04.26 0 0 189
nem vagy te egy kissé savanyú?
Előzmény: dongenaro (161)
Dévér Creative Commons License 2003.04.26 0 0 188
háááááááátt ha látbád miből van a téliszalámi... :))))
Előzmény: Borsó_ (187)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.26 0 0 187
Jó étvágyat igy utolag!! :)

De akárki akármit mond az a legjobb amit jóanyánk csinál nekünk nem?? Abban semmi rosz nincs nagyon is finom.

Előzmény: Dévér (186)
Dévér Creative Commons License 2003.04.26 0 0 186
ööö inkább maradok a szendvicseknél.. :)
Jó kistéliszalámi uborkával.. zsömlében :))
El is kezdek enni! Jótvágyat nekem! :))
Előzmény: angel_fire (185)
angel_fire Creative Commons License 2003.04.26 0 0 185
próbáltad volna meg ezt eltenni, és a munkahelyeden elfogyasztani, amikor már kihűlt... :)
Előzmény: Dévér (175)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 184
De példát ne várj tőlem most nem jut eszembe egyse de tuti hogy van
Előzmény: Borsó_ (183)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 183
Kedves Dongenaro!!! :)

Arra nem is gondoltál hogy menyi olyan ötlet született már az ilyen nagy cégeknél amik úgy megbuktak mint én tavaly évvégén matekból??? Tehát simán :)) SOk ilyen is voltmár.

Előzmény: dongenaro (182)
dongenaro Creative Commons License 2003.04.25 0 0 182
Kedves Borsó!!!

Mint már többször is hangsúlyoztam, a jövő KIZÁRÓLAG attól függ, hogy melyik cég fog bele egy újabb MANIPULÁCIÓS kampányba, amiből Te annak folyása alatt semmit sem veszel észre, csak UTÁNA, és azt, hogy embertársaid megváltoztak:
-fejen állva járnak mostantól, csak, mert a cég nagy pénzt fektetett a kézen hordható(amúgy már "régóta esedékes") lábbeli reklámjába, és mostantól, akár tecc, akár nem EZ A DIVAT. Igaz ugyan hogy lábon járni sokkal kényelmes, de NEM DIVATOS!!!!, és főleg, nem jelent további profitot egy cégnek sem, ellentétben a KÉZEN hordható lábbelivel!!!!
Mert a mi BIRKA népünk minden SZART NAGY KANÁLLAL BELAPÁTOL, és még jóízűen BÖFFENT IS RÁ!!!

dongenaro

Előzmény: Borsó_ (181)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 181
Micsoda jövö kép :))
Akkor inkább maradjon a mapát szorongató lány :) és a többiek
Előzmény: dongenaro (179)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 180
Hát igen ezek a "vinkurva" -k már csak ilyenek mindig bele okoskodnak mindenbe. Azthiszik ők mindenhez jobban értenek.
Előzmény: Csettegi (178)
dongenaro Creative Commons License 2003.04.25 0 0 179
Aztán beszállnának a surmók a metrókocsikba, mindent összemaszatolnának a zsíros kezükkel, s ettől kezdve minden ember az "összezsírosodott" kezét törölgetné felfelé a mozgólépcsőn, merthogy a krómozott fém kapaszkodórudak is már enyhén zsírosak lennének...
És felé sem néznének a "szag-pékségeknek", melyeknek ablakán minden éjjel ezüst-színű, vastag feliratok(tag-ek) jelennének meg: "ami itt kapható az SZAR. Egyél inkább sültzsíros kenyeret, beletört májjal, sülthússal, és egyél hozzá UBORKÁT!; s igyál rá egy JÓPOFA SÖRT(soproni ászok)"!!! Sokkal táplálóbb, és olcsóbb!!!"

dongenaro

Előzmény: Borsó_ (177)
Csettegi Creative Commons License 2003.04.25 0 0 178
Hadd meséljem el , hogy hogy jártam a multkor a buszon. Én kb évente egyszer járok buszon, mert vannak saját jármüveim. De néha előfordul hogy mégis tömegközlekedési jármüre kell szálljak.
Vagy kéthete mégis busszal kelett menjek a városban. Jó nagy tömeg volt, a busz meg halad ,akadozik a nagy forgalomban, aztán egyszer csak egy vinkurva öregasszony furakodik előre, és ordit befele a sofőrnek:
-Hallja-e! Az előbb átment a piroson! Hát mit csinál maga?! Alszik?! Máskor jobban figyeljen!
Erre a sofőr meg visszaszólt , hogy a piros a balra fordulóknak szólt, de mivel hogy a busz egyenesen haladt igy őneki kötelessége volt áthaladni. Aztán a vínasszony leállt az utasokkal kresszezni, hát az csudajó volt. Már csak ezért is megérte buszozni.
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 177
hehe fasza lenne :))

De a zsiros deszka hagymával is megtenné :))

Előzmény: dongenaro (176)
dongenaro Creative Commons License 2003.04.25 0 0 176
Hát igen....

Már várom a "nemzeti oldal" ellenreklámját, hogy egyszercsak sok-sok fiatal jelenik meg az utcán,(SPONTÁN!!!) buszon, villamoson, metrón, egyik kézben egy vecsési kovászos uborka, a másikban egy darab lángolt kolbász...
S 2 nap múlva egész Bp. tele lesz lehántott kolbász- és uborkavégekkel.... :o))))

S később megjelenik egy-egy apró hír, hogy a "Budapesti Kolbászgyár" üdülőt létesített a dolgozóinak Los Angelesben, az "Uborkagyár" pedig Szamarkandban...

dongenaro

Előzmény: Borsó_ (172)
Dévér Creative Commons License 2003.04.25 0 0 175
Ja és mégvalami.. egyik reggel vettem a Molnár Viktor utcánál egy ilyen kispégségnél (igaz nem aluljáróban) pizzás nemtomit... nagyon jóóóó! megéheztem.. :)
Dévér Creative Commons License 2003.04.25 0 0 174
Én nem is szeretnék változást.. Aki hülye... :I
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 173
Na ez a másik!

Semmi bajom a rockerekel vagy a punkokal (velük azért van egy kicsi) de miért jó az hogy nyáron bakancs fekete gatya fekete börkabát fekete polo?? Jaja meg is halnék :)

Nem is a feketével vana bajom mert én is igy öltözködöm de nem nyáron a 40 fokban

Előzmény: Dévér (171)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 172
oké értem.

De ezen semmi meglepő nincsen. Csak nem tetszik egyes embereknek. De kisebségben vagyunk. akiknek nem tetszik és ezért nem is lesz változás.

Előzmény: dongenaro (170)
Dévér Creative Commons License 2003.04.25 0 0 171
Ezek a repperek, meg hasonlókkal sem értek egyet.. nem idegesítenek.. csinálják. Csak gyerekes dolog, csak azért olyan ruházt felvenni, mert azt a stílust szereted. Én is csináltam. De kinőttem belőle... Kivéve a Martens.. azt imádom... az hozzámtartozik.. persze csak télen meg koratavaszal :)))))
Előzmény: Borsó_ (169)
dongenaro Creative Commons License 2003.04.25 0 0 170
Kedves Borsó!!!

Nem a hülye divatok maguk zavarnak, hanem az, hogy bármelyiket csak egy picit megvakarod, kiderül, hogy ez egész egy-egy nagyon is TUDATOS MANIPULÁCIÓ eredménye, és találsz a végén egy céget, aminek baromi nagy haszna van az egészből;
lásd félliteres pillepalack a kézben szorongatva, a mindenhol megjelent "látvány és szag"-pékségek, a mobiltelefon maga, stb. Az utánzó és a manipulációnak ellenállni nem tudó embertársaim hülyesége, illetve birkasága zavar, az igen.

Vagy az eddigi összes divat eddig nem az öltözködés körül folyt? DEHOGYNEM, vagy legalábbis majdnem mind.

De a senki sem által igényelt kínálattal megjelenni egy piacon, és tudatosan befolyásolni az embereket, hogy olyat vegyenek meg, amire semmi szükségük sincs, erre csak mostanában van példa!

teccik má' kapisgáni??

dongenaro

Előzmény: Borsó_ (163)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 169
Hátt igen!

ez is egy divat. De az a baj hogy oké vannak azok az arcok akiknek életük a deszkázás vagy a rap zene és azok oké öltözennek igy de akiknek nem azok miért??

Előzmény: Dévér (168)
Dévér Creative Commons License 2003.04.25 0 0 168
jaja Hatalmas gatya rajtuk +sildes "sapka" ami csak egy sildből áll :)
Előzmény: Borsó_ (167)
Borsó_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 167
Jaaaaaaaa tudom :))

Azt ha jól néztem egy boltban valami Pass Tartónak hivják bár nevezük inkább kulcstarotnak :))

És az nagyon nevetségesen néznek ki. nem csak az a kulcstarto hanem maga azok az emberek nevetségesek

Előzmény: Dévér (166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!