Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2003.04.08 0 0 4
"Mar csak azt nem ertem, hogy a briteknel hogy ellenorzik az ilyet. Ha angolul szolitom meg az ebet, az rendben van?"

Tokeletesen eleget teszel ezzel az EU eloirasoknak,ugyanis az angolban csak magazas van a koznapi nyelvben, az angol nyelvuek csak az istent tegezik imaikban.Meg az oreg Shakespeare hasznalta a tegezodest,de azota kikopott, a koznapi nyelvbol

Előzmény: HoKr (3)
HoKr Creative Commons License 2003.04.08 0 0 3
Mar csak azt nem ertem, hogy a briteknel hogy ellenorzik az ilyet. Ha angolul szolitom meg az ebet, az rendben van?
chimie Creative Commons License 2003.04.08 0 0 2
meg a net is kötelező lesz, meg a márkás pulcsi!
Előzmény: HoKr (1)
HoKr Creative Commons License 2003.04.08 0 0 1
A villamoson (tenyleg) hallottam, hogy ket oregasszony arrol beszelgetett, hogy mindenkinek kotelezo lesz angolbol kozepfoku nyelvvizsgat tennie, a masik lehurrogta, hogy biztosan eleg lesz az alapfoku is, de a reakcio az volt, hogy az alapfoku semmire sem jo. Ebben megallapodtak.

Nekem ugyan van nyelvvizsgam, de kicsit aggodom az unokatesomert, akinek nincs tul jo nyelverzeke.

Vajon kitoloncoljak, vagy gyujtotaborba kuldik.

Nem 0.

Előzmény: chimie (-)
A Giliszta Creative Commons License 2003.04.08 0 0 0
fejloggyee, bazzzeg!
Ha csontot acc akkor meg, meg is haraphat!
chimie Creative Commons License 2003.04.08 0 0 topiknyitó
Egy héttel a népszavazás előtt is azt tapasztalom, hogy embertársaink nagyon tájékozatlanok az EU-csatlakozás durva hatásaival kapcsolatban. Szeretnék kérni mindenkit, hogy küldje be ebbe a topikba az ezzel kapcsolatos infókat, hadd döntsön mindenki a TELJES IGAZSÁG TUDATÁBAN.

Néhány kevéssé ismert tény elöljáróban:

Egy eu-törvény értelmében minden háziállatot megfelelő elbánásban kell részesíteni - ha valaki például letegezi kutyáját, már azért is lecsukhatják!

Az EU-ban tilos a hosszu városnevek használata, ezért pl. Nyíregyháza vagy SZázhalombatta nevét rövidíteni kell majd!

A mákos gubára kaptunk ugyan 5 év átállási haladékot, de betiltják a betűtészták mássalhangzóit, hogy ne lehessen fasiszta jelszavakat kirakni a paradicsomlevesből!

A politikailag inkorrekt nevű ételek szintén be lesznek tiltva (Cigánypecsenye és társai)!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!