"Mar csak azt nem ertem, hogy a briteknel hogy ellenorzik az ilyet. Ha angolul szolitom meg az ebet, az rendben van?"
Tokeletesen eleget teszel ezzel az EU eloirasoknak,ugyanis az angolban csak magazas van a koznapi nyelvben, az angol nyelvuek csak az istent tegezik imaikban.Meg az oreg Shakespeare hasznalta a tegezodest,de azota kikopott, a koznapi nyelvbol
A villamoson (tenyleg) hallottam, hogy ket oregasszony arrol beszelgetett, hogy mindenkinek kotelezo lesz angolbol kozepfoku nyelvvizsgat tennie, a masik lehurrogta, hogy biztosan eleg lesz az alapfoku is, de a reakcio az volt, hogy az alapfoku semmire sem jo. Ebben megallapodtak.
Nekem ugyan van nyelvvizsgam, de kicsit aggodom az unokatesomert, akinek nincs tul jo nyelverzeke.
Egy héttel a népszavazás előtt is azt tapasztalom, hogy embertársaink nagyon tájékozatlanok az EU-csatlakozás durva hatásaival kapcsolatban. Szeretnék kérni mindenkit, hogy küldje be ebbe a topikba az ezzel kapcsolatos infókat, hadd döntsön mindenki a TELJES IGAZSÁG TUDATÁBAN.
Néhány kevéssé ismert tény elöljáróban:
Egy eu-törvény értelmében minden háziállatot megfelelő elbánásban kell részesíteni - ha valaki például letegezi kutyáját, már azért is lecsukhatják!
Az EU-ban tilos a hosszu városnevek használata, ezért pl. Nyíregyháza vagy SZázhalombatta nevét rövidíteni kell majd!
A mákos gubára kaptunk ugyan 5 év átállási haladékot, de betiltják a betűtészták mássalhangzóit, hogy ne lehessen fasiszta jelszavakat kirakni a paradicsomlevesből!
A politikailag inkorrekt nevű ételek szintén be lesznek tiltva (Cigánypecsenye és társai)!