Mo Pete azért van jegelve, mert múltban sokszor volt az, hogy Larry Birdnek képzelte magát és csak úgy tűzelt a 3-as vonalról, de sajnos ő nem Bird, így kb 0 ment be neki, amivel sokszor kínos helyzetbe hozta a csapatot.
Davis nagyon lassú már, egyszerűen amikor nekiáll annak, hogy rádobjon, olyan lassan emeli fel a kezét, és mindig blokkolják. A másik, meg, hgy védekezésnél szinte sose teszi fel a kezét, amikor az őrzött játékosa dobni készül.
Curryt én sem értem, hogy mit keres a pályán, a kispadon jól ellenne, ugyis ő amolyan team leader pacák, szóval az edző mellett a helye.
Murray pedig meccsről meccsre jobb, elég jól nyomja mostanában.
Irányító poszton legszívesebben sírnék, hogy milyen a csapat, Palaciot ha keményen fogják, vagy duplázzák, akkor még fel se tudja hozni a lasztit. Alvin meg sajnos még csak 50%-os, és bicegve nem megy neki :(
Egy pár észrevétel a csapatotokkal kapcsolatban az idei szezoonban:
Én sem értem Petersont mér jegeli az edzőtök, szerintem meg kéne adni neki a lehetőséget, ő a jövő, Curry és Murray már veteránok. Bár utóbbinak azért remek a csuklója és jó kis játékos volt fénykorában. Antonio Davis ismét center poszton játszik, de a pontátlaga finoman szólva is visszaesett korábbi évihez képest. Carter sem túl meggyőző, de ha mindenki hozná a legjobb formáját, igen jó kis csapatot alkotnának. Lehet edzői problémáitok vannak, nálunk mindenesetre egy edzőcsere és néhány kiegészítő posztra igazolás csodákat tett...
egyébként láttam a meccset, ritka szarul játszott a rpas, egyszerűen rossz volt nézni, hogy EGYIK EMBER SEM volt képes RÁDOBNI A LABDÁT amikor ÜRESEN volt. Mindig csak passz Carternek aki vagy megoldja vagy nem.
Chris Bosh csodálatosan játszott viszont, őt emelném ki az egészmezőnyből. Olyan mozgása van a srácnak, hogy fúúú, 2 év múlva a raps az ő csapata lesz, nem Carteré... Olyanokat blokkolt, hogy nem igaz! Élvezet nézni a játékát, mert nagyon ott van Bosh!
A védőivel mindig könnyen elbánt, nyomott egy dobócselt, vagy egyszerűen megkerülte őket, mertt a first stepje nagyon gyors.
"This one hurts a little bit," said Carter, who made just 8-of-20 shots. "We can't afford to lose games like this when they are missing three of their top players."
"I think down the stretch as Vince gets looks and we run (isolation) plays for him and he gets double-teams, he can look for me and I'll have chances to score," said Bosh, who had 25 points in Sunday's double-overtime win over Houston.
Bosh szavait nem igazán értem, hogy mire vonatkoznak.
Ha azokat a játékosokat nézzük csak, akiket nem a dömper testük tesz nagy játékossá, akkor szerintem nálad is előkelő helyen van. Persze, ha most láttad életedben először játszani, akkor fölöslegesen gépelgetek.
Pl én nem szeretem Bryantet, de nagyon nagy játékosnak tartom. Az előző idényben volt egy gyenge időszaka, de nem tartottam akkor semmivel sem kevesebbre, mert becsúszott pár szar meccs neki. Carternél mostanában ugyanez a helyzet...
nem tudom miért kell utálni Cartert ennyire...
nem ő a legjobb játékos a ligában az biztos, de ő a Toronto sztárja, nem más. Neki kell vinni ezt a csapatot a vállán, és már a lélekjelenléte is sokat számít, amikor nem volt a pályán akkor lépett meg a Rockets is igazán.
Carter kapott már épp eleget az elmúlt 2 évben, egyesek már totál leírták, hogy csak egy Grant Hill 2, de ő ez ellen harcol, hogy újra visszajusson a csúcsra.
Lehet, hogy nem dob be mindent, de muszály neki dobni, mert mint a meccsen láthattad mások inkább passzolnak egyből. Más nem képes sok pontot dobni ebből a csapatból stabilan. Sajnos Vincenek is becsúsznak szar meccsek, de kinek nem? ő is emberből van...
látvánnyal szerintem nem volt gond, JYD gondoskodott a zsákolásokról a meccs elején rendesen, bár tényleg voltak ronda hibák mind2 oldalon, de a félidőtől már az izgalom feledtette a látványt.
ja és Mo Pete 3 vagy 4 dobáskisérletéből 1 találta csak el a palánkot...
Bosh fantasztikus volt, egyszerűen nem hiszem el, hogy egy 19 éves játékos ilyen higgadtan tud büntit dobni ilyen kiélezett helyzetben, és még azt a triplát is bevágta, úgy, hogy rá senki se figyelt.
én totál nem értem a Rockets taktikáját, miért nem kapott Yao több lasztit támadásoknál. Amikor nála volt a labda, a raps szinte semmit se tudott vele kezdeni, mert a legmagasabb ember a pályán Bosh volt 6-10-es magasságával. Az OTben Yao szinte nem is látta a labdát, pedig ő lett volna a nyerő taktika, mert egy faultot min. kiharcolt mindig...
Mobley eszméletlen volt, mindig imádkoztam, hogy nehogy ő kapja a lasztit, mert nem volt helyzet amiből nem talált be.
Gratula nektek a győztes meccshez!
Nem volt vmi látványos a mérkőzés, de Bosh a végén nagyon odatette magát. Nálunk Yao megint hurka volt, Francis meg elszórakozta a lehetőségét az első hosszabbítás vége előtt 6 másodperccel...
Statisztika
Alvinnak az a baja, hogy már egy roncs testileg, nagyon megviselte a testét a Wilkens ideje alatt a folyamatos 41 perc per meccs dolog, meg ő volt az az ember, aki ha fáj valamije akkor is játott, és így nem hagyott ki sok meccset egész életében! Viszont nyaranta mindig volt bár műtét amin át kellett esnie, és ezekből egyre nehezeépül fel, most is nyáron 2 vagy 3 műtétje volt szegény Alvinnak.
Ha Cartert megfogják, akkor végünk és kész.
Egyszerűen a többi emberünk jelenleg nem tud fölnőni hozzá (kivéve 1-2 alkalommal). Alvinnal nem tudom mi lehet, ennyi meccsnek elégnek kellett volna lenni a formába lendüléshez!
gondolom ha JYDt elcserélik legyen ott valaki Bosh mellett PF poszton, amíg Bradley felépül. Már Michael sajnos valszeg kihagyja az egész szezont, kár érte, pedig a mostani raps rosteren szvsz a legtehetségesebb játékos
Moiso tényleg nem rossz, szerintem csodásan mozog a pályán, csak sajnos peche van, mert Bosh meg JYD is powerfoward, és Christ játszatni kell, hogy fejlődjön, míg JYD-t meg azért, mert valszeg ő lesz elcserélve a csapatból.
idegenben tényleg nagyon fosok. Carter ma is 13 ponttal a csapata legeredményesebbje tudott lenni. azt hiszem ha ez megtörténhet, akkor ott gondok vannak. amúgy Moisot nem kéne többet játszatni. nem láttam sokszor, de nekem nem tűnt olyan rossz játékosnak, hogy egy Rapsben szinte nem is kapjon lehetőséget.
tényleg sok, de ha azt is vesszük, hogy az elmúlt 2 évben 1 raps meccs se volt...
Ami elgondolkodtat az az, hogy csak a most vasárnapi élő meccs lesz otthon, a többi mind igegenbe ahol a rapsnak kb 60 pont az átlaga.
ezen a csapaton már csak egy nagy csere segítene, nagyon kéne egy másik ember aki tud pontokat gyártani Vince mellett, mert így nagyon egyedül van Vince és egyszerű taktikával meg lehet verni a rapst. A másik ami kéne a csapatba egy irányító, Milt nem kezdő kvalitású, Alvin meg nagy homály eddig, Brunson meg egy benchwarmer... hol vagy Skip to my Lou? :(
Még egy center sem ártana, bár mondjuk a keleti csapatok 90% küszködik ezzel a problémával, szóval ez a lista legvégén va, meg ezt a legnehezebb megoldani...