European Carnage Tour 2011 elnevezéssel közös turnéra indul jövő tavasszal a Slayer és a Megadeth. A körút eléri Budapestet is, egész pontosan a Papp László Budapest Sportarénában lép majd fel a két thrash-zenekar április 8-án. Ha nem számítjuk az idei Big Four-turnét (ahol a[...] Bővebben!Tovább »
Holnap este 8kor lesz koncert a kongresszus központban. Egyébként, ha akarsz rá jönni, akkor szerintem még van rá jegy. Most láttam a honlapjukon, hogy 2000 ft-tól már lehet rá jegyet kapni...szóval hajrá!
Hellóka! Már biztosan tudhatod az „árakat”, azért is írhattál ide, de azt azért csak mondom , hogy tulajdonképpen már itt a fórumon belül is „átmész” a metallica „oldalára” és ott is vannak abszolút „ajánlatok”.
De sőt-sőt-sőt még, ha az expressz.hu –ra átklikkelsz, árában (komolyan mondom) te ilyet, vagy 3-4, de szerintem én még többet láttam értékesítik.
De hát igen gondolom te is akár már egy tízesért is már „örömkönnyeket” hullajtanál, elhiszem !
Bocsi, ha már ezeket te is ismerted!
Hali
Jövő csütörtökön a West-Balkánban minden, ami szem-szájnak ingere, alter, pop, pszichedelia, elektronika, és folk-world music...ráadásul este 9-ig ingyenes! SzemFüles Fesztivál 2. Fellépők: Deti Picasso, Colorstar, Ez a divat, Eat me, Fókatelep, Trusted Enemy, Anselmo Crew.
<br/> <a href="http://www.youtube.com/watch?v=sodpbbl0tZo" target="_blank">SzemFüles Fesztivál 2.</a> <br/> SzemFüles Fesztivál hivatalos oldal
Los Lobos koncert: Petőfi Csarnok, 2010 május 14., 20.00 óra
Los Angeles legendás csapatának karrierje több mint 35 évvel ezelőtt indult, és azóta is töretlen. Legtöbben a rock and roll klasszikus, a La Bamba feldolgozásáról ismerik őket. A dallal a poplisták élére tornázták fel magukat 1987-ben, de a Rodriguez féle Desparado filmzenéje miatt is sokan kedvelik a zenekart (Banderas-szal közös számukat sokan kívülről fújják). A banda 1973-ban állt össze, négy zenészből. A fiúk a középiskolában, illetve általánosban ismerkedtek meg egymással. A „farkasok” (spanyolul ezt jelenti az együttes neve) a mexikói zene szinte teljes spektrumát felhasználták repertoárjuk kialakításánál. Kitalálták, hogy mexikói mariachi és rock'n'roll egyvelegét fogják játszani. És bejött. Közelgő turnéján a Los Lobos bejárja az Egyesült Államokat és Európát, és ami bennünket leginkább érint: május 14-én, Budapesten, a Petőfi Csarnokban ad koncertet. (Jegy: www.jegy.hu ).
A zenekar tagjai: David Hidalgo (ének, tangóharmonika, hegedű, gitár - gyakorlatilag bármilyen hangszer, amin húr van), Cesar Rosas (ének, gitár, mandolin), Louie Perez (ének, gitár, ütős hangszerek, dob), Conrad Lozano (basszusgitár, ének), Steve Berlin (szaxofon, harmonika, fuvola, melodica, billentyűs). www.loslobos.org
KORMORÁN MEMORY BAND KONCERT 2010. április 23-án, pénteken 19.30-kor a KÖSZI-ben. Jegyek: elővételben 1.200.- Ft, a koncert napján a helyszínen 1.500.- Ft
Eros Ramazzotti november 3-án koncertezik a Budapest Sportarénában. A magyarországon élő Gianni Annoni, olasz származású műsorvezető-szakács-étteremtulajdonos segítségével igyekeztünk közelebbről is megismerni az Eros-jelenséget és azt, hogy mire buknak az olasz nők. Képek, videók itt!
Egy űberdurva estének nézhetünk elébe, hiszen aki 2008. október 16- án ellátogat a Kuplung (VI. Ker. Király utca 42.) klubjába, egy 4 zenekaros blastbeatdömpinget kaphat. Svédországból a The Arson Project fog egy gyilkos grindcore bulldózert rád zúdítani. Nem rég jelent meg a zenekar első anyaga (eddig egy 2005-ös promo anyag van nekik), s egy nagyon zseniális mixet kaphatunk olyan zenekarok hatása alatt, mint a Nasum, a The red chord vagy a Gadget. Turnépartnerük Finnországból a thrash / grind támadást mérő Feastem, kiknek koncertje után a te szád is csak tátva marad. Hazai részről a Human Error fog egy intenzív show-t nyomni neked, kik eme koncert után egy 8 napos turnéba csapnak bele. Az Another Way gárdájának nemsokára új anyaga lesz, szóval csekkold őket, mert szintén egy király banda. A beugró a koncertre 1000 forint lesz, illetve 20:00-kor kezdődik a show.
Ezen az estén az új anyaggal büszkélkedő FOSTARTÁLY zenekart fogja ünnepelni mindenki, hiszen nem rég megjelent "Öregek" EP - jük garantált arcbamászás lesz mindenkinek, aki meghallgatja. Kőkemény metal / grind / punk számok sorakoznak fel egymás mellett, s ezen az estén egy kis meglepetés show - val karöltve fogod megkapni őket. Továbbá olyan zenekarok fognak még talpalávalót adni, mint az izraeli űber thrash / punk MONDO GECKO, a HÚSDARÁLÓ PROJECT illetve az ANOTHER WAY zenekarai. A belépő 700 forintba fog kerülni és 20 órakor van kezdés. A bulinak a Vörös lyuk (1032 Fényes Adolf utca 28 ) fog táptalajt adni.
2008 - 09 - 28 ( VASÁRNAP ) @ FILTER KLUB ( VII. KER. ALMÁSSY UTCA 1 )
Ezen az estén két cseh remekkel találkozhattok az ELEKTROCAS illetve a FETCH! személyében. Az első banda stílusának megnevezése Trance / Thrash, de a screamo témák erősen érződnek zenéjükön. Rock, Elszállós témák tömkelege, minden, ami kell. A második cseh zenekar egy elszállósabb vonalat képvisel, amit instrumentálisan adnak elő. Zenéjük hatására merengeni kell, s lazulni, mert ki fognak minket kapcsolni. A Thema Elevenből Marek által promotált zenekarok egy hangulatos estét fognak garantálni nekünk. Hazai részről lecsekkolhatjátok a dUNA káoszpop illetve a HIDE AND SEEK koszos metal / punk zenekarát. A koncertek 22 : 45. - ig be fognak fejeződni. A kezdés 20 órakor lesz illetve potom 600 forint a belépő a bulira.