Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 19
"Engem az zavar, hogy a tiz hónap alatt sokszorosa volt a kivonulások száma a Fidesz részéről mint az elmúlt négy év alatt az MSZP részéről."

hogy is van ez? ki maszatol?

Előzmény: kaanga (18)
kaanga Creative Commons License 2003.03.17 0 0 18
Miért nekem kell bizonyítanom a te állításodat?

>>>>>jobbcsapott válasz erre | adatok | e-mail 2003-03-17 09:08:12 (4)
az mszp-szdsz kivonulásainak a számát még csak meg sem közelítik...
[előzmény : (0) mibi, 2003.03.16 21:42]

Vagyok annyira okos, hogy tőled kérjem az adatokat amelyekkel bizonyítod a leírtakat.
Ha ismerem az adataidat, akkor azokat vagy elfogadom, vagy cáfolom.

kaanga

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 17
ha ennyire okos vagy, akkor írd már le lécci, hogy a kedvenceid hányszor vonultak ki az elmúlt 4 év alatt? csak, hogy tudjam mennyi az a sokszoros...
Előzmény: kaanga (14)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.03.17 0 0 16
..ha az mdf összekacsintása..és a fidesz tutyimutyisága...kiméletlen ellenzék...hááát az én fogalmaim kicsit mások..
Előzmény: kaanga (8)
Kulik Creative Commons License 2003.03.17 0 0 15
Így van.
A Fidesz konstruktív ellenzék lenne, ha nem állítanák kész tények elé.
Mivel a jelenlegi kormány ezt teszi, nézzen szembe a következményekkel.
Előzmény: mibi (-)
kaanga Creative Commons License 2003.03.17 0 0 14
Ne maszatolj!

Engem az zavar, hogy a tiz hónap alatt sokszorosa volt a kivonulások száma a Fidesz részéről mint az elmúlt négy év alatt az MSZP részéről.
Akkor most miröl is beszélsz?

kaanga

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 13
tudsz olvasni? ez 1 év alatt ennyi...
Előzmény: kaanga (11)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 12
kissé röhejes, hogy a balosok ugyanazért (sőt)fikázzák itt a fideszt amit a kedvenceik műveltek 98-02 között. az mszp-szdsz is rohadt konstruktív ellenzék volt ám. hiszi, kivonulások, lépcsőházi félvizsgálóbizottság, hazudozás jellemezte a 4 éves ellenzéki tevékenységüket. persze ez akkor nem zavart titeket. nevetségesek vagytok...
kaanga Creative Commons License 2003.03.17 0 0 11
Négy év alatt ennyi? Mi ez a Fidesz tíz hónapjához?

kaanga

Előzmény: Törölt nick (9)
GYÉMÁNT Creative Commons License 2003.03.17 0 0 10
(Ha belenézel a "Fijjug mia franc..." c. topicba ott leírtam a konkrét "orvosi" megállapításaimat)
Előzmény: eztEgyed (7)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 9
rákerestem a google.com-on. csak úgy kezdésnek:
ellenzéki kezdeményezésű vb-k meg nem szavazása miatt, 99 évi ktgvetési vita alatt, stb...
Előzmény: kaanga (5)
kaanga Creative Commons License 2003.03.17 0 0 8
Előzmény: eztEgyed (7)
eztEgyed Creative Commons License 2003.03.17 0 0 7
Emlékeztek milyen arcal mondták, hogy ők lesznek a "hideg lehelet"? Merthogy alig vannak kevesebben?

Mintha múlt volna a lelkesedés...

Előzmény: GYÉMÁNT (6)
GYÉMÁNT Creative Commons License 2003.03.17 0 0 6
Szvsz. egyszerűen csak majmolja a nagy Vezírt. Ő sem vett részt az elmúlt Parlamenti időszakban szinte soha az üléseken, így semmilyen döntésért nem kell felelősséget vállalnia. Az, hogy Áder és a FIDESZ így viselkedik egy előre leírt forgatókönyv szerint megy, de így nem lesz "HAPPY END" az biztos.
Ha végre "valóban kivonulna mindenhonnan" talán hasznosabb lenne ennek az országnak. Nem tudom, hogy a választóiknak, majd hogyan számolnak el az ő éredekükben végzett munkáról?!
Előzmény: mibi (3)
kaanga Creative Commons License 2003.03.17 0 0 5
Vannak azokról a kivonulásokról pontos adataid?

kaanga

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4
az mszp-szdsz kivonulásainak a számát még csak meg sem közelítik...
mibi Creative Commons License 2003.03.16 0 0 3
No es azt hogyan ertekeled, hogy a ket semleges orszagon kivul (Svajc es Ausztria) csak egy orszag mondott meg nemet a legterhasznalatra (Belgium)? No meg azt, hogy ha ennyire nem latja at a helyzetet Ader, akkor mi alapjan formal velemenyt, egyaltalan miert nem probal informalodni?
Előzmény: livefast (0)
geszthi Creative Commons License 2003.03.16 0 0 2
Szerintem vegre egyszer az eletben kovetkezetesek lesznek.

A "parlament ellenzek nelkul is mukodik"

:-))))

magyarpolgar Creative Commons License 2003.03.16 0 0 1
vannak olyan p0fátlanságok amiket már csak így protestálással lehet kezelni.
livefast Creative Commons License 2003.03.16 0 0 0
Légtér-ügyben eddig is olyan tereléseket végzett a kormány, hogy igazuk is van, ha nem vesznek részt ebben a szomorú színjátékban.

Ez nem kivonulás, be sem vonultak.

mibi Creative Commons License 2003.03.16 0 0 topiknyitó
Az elmult idoszakban a Fidesz egyszeruen a kivonulast valasztja bizonyos esetekben, ahelyett, hogy reszt venne a parlament es annak bizottsagai munkajaban. Nem jeloltek ORTT kuratoriumi tagokat, majd a szavazasnal kivonultak. Most nem vettek reszt a nezetbiztonsagi bizottsag ulesen, majd Ader hosszas fejtegetest tartott - a reszletek ismerete nelkul -, hogy nem kellene atengedni a legteret.

Ez megint valamifele uj politikai csodafegyver fideszeknel? Nem veszunk resz semmiben,nem vallalunk felelosseget semmiert, utana viszont duzzogunk mint egy kisgyerek? A Fidesz azt igerte, hogy konstruktiv ellenzek lesz. Jelenleg, amit csinalnak mar ellenzekisegnek se nagyon nevezheto, nemhogy konstruktivnak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!