Beigazolódott amit mondtál és valóban érezhető különbségek voltak. Árakban is és ember tömegben is:) Ami szintén az akciók sikerességét igazolja. Szerencsére belőttem magamnak,hogy miért megyek és azt meg is tudtam venni sok kellemetlen tulakodástól mentesen. Karácsonyi ajándékok letudva...hatalmas felszabadult érzés!!!
Igazad van, de általában nem hétköznap indítják az új akciókat hanem szombaton ha jól tudom. Azért érdemes kimenni hétvégén is mert akkor van a legnagyobb készlet és választék amikor az akciók indulnak. Persze akkor is korán délelőtt vagy reggel :)
az időközönként megint eljött:) most hétvégén is lesz valami nagy hacacáré! A múltkorin is voltam és akkor nyitásra mentünk..nem is volt baj mert mire éppen megvettük ami kellett alig tudtunk a kocsival kijutni a parkolóból.
Premierben szokott lenni időközönként ilyen nagyobb akció, mi is voltunk már párszor barátommal ilyeneken. Tényleg vannak üzletek, ahol ekkora akciók vannak, csak időbe kell menni, mert hamar elkapkodnak mindent! :)
Csak azért kérdezem mert én most 7végén a családdal a Biatorbágyi outletbe megyek és ott 90%-ot ígérnek, ami első hallásra hihetetlen ezért gondoltam jobb lesz ha magam nézem meg :)
én már annyi mindenen gondolkodtam, hordtam már slip-on-t is, volt lábujjközös papucsom,sportcipőben is átvészeltem már a nyarat,úgyhogy ha eddig ment talán most is fog :D lehet a neten kéne nézelődni...
szerintem ez a nyári idő a férfiak egyik nagy ellensége, nekem minden évben problémás,hogy mit vegyek fel ilyenkor és sajnos nekem lányom sincs,aki esetleg segítene abban, hogy mi trendi és mi nem :D idén is gondban vagyok úgyhogy kíváncsian várom én is a tippeket
ez a papucsos,nyári cipős téma engem is érdekelne, mert én is elég bizonytalan vagyok ebben a kérdésben. Fogalmam sincs milyen cipőt vegyek magamnak nyárra, mert a lábujjközös papucsban hülyén nézek ki, de mégsem lenne jó az egész nyarat sportcipőben tölteni...asszem valami köztes megoldás kéne :D
egyébként tényleg szinte hihetetlen milyen összegeket spórolhat az ember ha csak egy kicsit is előre gondolkodik. Bár azt viszont értelmetlennek találom, ha valaki vesz egy leárazott terméket csak mert olcsó, holott van már belőle neki 8 amiből 6-ot nem hord :)
Én pont a premierben csináltam azt, hogy tavaly télen vettem 2000 forintért egy amúgy 8ezer forintos rövidnadrágot :D okosan kell, már most lehet gondolni a nyárra. ilyenkor még olcsó minden, ami nem téli...
Tehát szezon végén? Mondjuk én már csináltam azt, h nyár végén vettem meg következő nyárra a 'kifutott' cipőt feleannyiért.. és nem bántam meg, jó az 1 év múlva is :P
Pedig a tömeg így érez.. láthatod a sok embert, akik nagyjából ugyanannak a márkának a termékeit hordják, hogy különbözzenek és érdekesek legyenek. Hát nemigazán lesz így egyéniség az ember. Viszont ha tényleg nagyon lenyomják az árat akkor van az az akció mikor megveszed a "rosszabb" márkát. :D