Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

sbojan Creative Commons License 2003.03.13 0 0 3
Elmondom én az egyiket a sok közül!

MEgyek a saját, lendületes tempómban, majd elérkezek egy STOP táblához. Kétszer két sávos út, én érkezem a belsőben, a külsőben már ott áll egy Ladás. Én megállok, szétnézek, majd "dinamikusan" elindulok, persze nem csikorgó kerekekkel. A ladás szintén elindul mögöttem, de kishíjján belemegy a kocsija bal elejével az enyém jobb hátsójába, ugyanis a saját sávja helyett mér egyből az enyémbe, a belsőbe akart "érkezni" a kereszteződés túloldalán. Ez persze nem sikerült, hisz' én már ott mentem, előtte. Az egészhez még hozzátartozik, hogy a kereszteződés túloldalán egy sávnyit jobbra tolódik az út, vagyis egy kicsit "kanyarodni" kell ahhoz, hogy mindenki az őt megillető sávba érkezen. No, a pasi elkezd nyomulni mögöttem, centizgeti a lökösömet, villogtat, dudálgat, felbőszülten követ. Megelőzni nem tudott, de nem azért, mert én gyorsulgattam volna, hanem a járgánya nem ment (bizonyára ez is fusztrálta.) Lassan megérkeztünk ahhoz az utcához, ahol laktunk, na, mondom, előzzön meg inkább, m int sem meglássa, hol parkolunk le, mert még a végén revansot vesz az éj leple alatt. Lassítok, a ficak bőgő motorral megelőz, előttem keresztbe fordul, ajtót kivág, s el kezd rohanni a kocsim felé. Én persze egyből kiugrottam. No nem azért, hogy mind a 170 centimmel kiálljak vele, de inkább engem érjen az ütés (rugás), mint az évek kemény munkájának gyümölcseként megszerzett pár hónapos új autómat. Ez meglephette az ürgét is (saccra 40 kilóval is nehezebb volt), mert csak üvöltésre jutotta az erejéből. Fingja sem volt amúgy, hogy mi is a problémája valójában, a szabályokat emlegette, de konkrétan nem tudta, melyikkel is van baja. 3-4 perc múlva, miután már elég hosszú sor gyült fel mögöttünk (ekkor már egy sávosra szűkűlt az út, ráadásul záróvonal is volt itt), elege lett, és anyámra hivatkozva elhúzott. Én mentem még egy kört, "kiremegtettem" a lábamat, mert enélkül nehezen tudtam volna felgyalogolni a negyedikre.
Ennyi volt röviden az egyik emlékezetes esetem. A többit majd később.

Előzmény: logoutx (1)
Humoro Creative Commons License 2003.03.13 0 0 2
Nagyon szivesen!

Egyszer (meg friss jogsival), a III keruletben volt egy ilyen uldozos esetem.

Nem tudom mennyire tudja valaki, hogy Bekasmegyeren hol van a McDonald's. Na, szoval onnan egy mellekutrol mentem ki arra a szervizutra ami a Szentendrei uttal parhuzamos. Mivel ott nincs tabla en ugy vettem, hogy az ott jobbkezes (elony NEKEM). Szepen index ki jobbra, ki a szervizutra. Egybol egy nagy fekezest hallok mogulem. Egy nagy kopsza vadbarom volt az egy kocka-lampas Ladaban. Ahogy a szervizutrol jobbra mentem a Punkosdfurdoi utcaba, azt veszem eszre, hogy a srac utanam tep. En odalaptem nekim, de semmit nem szamitott mivel kielozott es ezek utan megallt az ut kozepen. Na, erre en bepanikoltam, mivel se elore, se htra nem tudtam menni. A kopa kiszallt (erre en: kozponti zar le) es elkezdett dorombolni az ablakomom, hogy nyissam ki. En megprobaltam eloadni az ertetlent (miert jott utanam?) es bejott. A srac elhuzott vegre. Kicsit be voltam parva utana. Lehet ugy is mondani, hogy REMEGTEM!

Szoval ennyi a tortenet. A tanulsag? A ilyen barom arcuakkal nem lehet mit kezdeni. Jobb ha neki adsz igazat mint, hogy kart tegyen benned vagy a kocsidban.

Ha van valakinek hasonlo tortenete, elmenye akkor irja le hisz ilyeneket varunk ebbe a topic-ba.

Előzmény: logoutx (1)
logoutx Creative Commons License 2003.03.13 0 0 1
"vagy esetleg uldoztek is"

Leírnád az ide vonatkozó saját élményedet?

Előzmény: Humoro (-)
alpinaB6 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 0
0!
Előzmény: Humoro (-)
Humoro Creative Commons License 2003.03.13 0 0 topiknyitó
Hi mindneki!

Ezt a topicot azzal a cellal nyitom, hogy mindenki ideirhasson egy vele megtortent tortenetet amiben arrol van szo, hogy mennyire elfajult az agresszivitas manapsag az utakon.

Gondolom mindannyiunkkal tortent mar olyan, hogy bemutattak, beszoltak, vagy esetleg uldoztek is. Ugy gondolom, hogyha egy paran ideirnank egy-ket elemenyt, akkor abbol masok tanulsagot vonhatnak le.

Na, udv!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!