Csak most láttam az összefoglalót, ilyen bohóc gólt, mint a második, életemben nem láttam. Ezen kívül két tizenegyes, mondhatni igazságos végeredmény, de balszerencsés. Egyébként 2010-ig visszamenőleg 2-3 évente tényleg van egy meccsünk, amikor előnyből kapunk ki. 2020, 2018, 2016, 2013, 2010.
Ne is mondd, zokogtam. Hazafelé tudtam, hogy lesz bajnoki, és azt is tudtam, hogy 3:2 lesz. De nem mertem megfogadni, csak a 4 gólt, végül mellétettem egy másik meccset, amin buktam, de ez a 4 gól jött. 3:1-nél viszonylag békésen álltam fel az asztaltól, hogy na, mégsem lett 3:2, erre visszajövök, és látom, hogy a 94. percben ott volt a 2. vendéggól. Már csak röhögtem kínomban.
Hogy megnézem kik játszanak, és megtippelem a végeredményt, az alap, de hogy a csapatok nélkül is 3:2-t vártam, az már durva.
2009. szeptember 5-én kaptunk utoljára 5 gólt, akkor az eb-győztes, és vb-re készülő, majd egy évvel később megnyerő spanyoloktól. Igaz, akkor még Japántól és Csehországtól is kikaptunk.
Fájdalmas vég egy jó év végén. Kipukkantunk, mint a franciák - és a horvátok. Egyedül a 4. Anglia profitált valamit, bár még a franciáknak is sikerülhet a német-hollandtól függően.