Keresés

Részletes keresés

Garden Creative Commons License 2009.03.17 0 0 691
Írhatok erre bármit is? Nem...:)...akkor ráér...

Igazából az a helyzet, hogy mivel a teljes nyersanyag nálad van, még másnak sem tudom odaadni...:)

Apropó nyersanyag...újabb próbatermi felvételek kerültek elő, még a Castro-s időből, például DM:Personal Jesus feldolgozás, Három Álom című dal, amire már nem is emlékeztem, és a szinte teljes 1997-es PECSA nagyszínpados koncert anyaga...

De nem adom. :))))
Előzmény: dSz (690)
dSz Creative Commons License 2009.03.13 0 0 690
ha még ráér egy-két évig, meglesz :)
Előzmény: Garden (688)
Eördögh Creative Commons License 2009.03.10 0 0 689
dobj egy mailt, mert már nincs meg a számod.
Előzmény: Garden (688)
Garden Creative Commons License 2009.03.09 0 0 688
Sziasztok!

Tud valaki valamilyen elérhetőséget a Castrohoz? Nekem is kellenének ezek a felvételek...
Azért bennem is feltörtek az emlékek...ezt még kombóval játszottam...a Gabi meg a Rikivel, és az öreg Fender Bassmanjával...azt cseréltük egy 55 kilós kombóra. :)
Hja, ez sem tegnap volt...

Szabi!

Szerinted lesz még energiád megcsinálni, vagy adjak egy winchestert? :)
Előzmény: Borzas (685)
badseed Creative Commons License 2009.03.09 0 0 687
Jön vki Bedlamra?
dSz Creative Commons License 2009.02.11 0 0 686
vazze! királyság!
castro lehetett az "elkövető"
Borzas Creative Commons License 2009.02.11 0 0 685
dSz Creative Commons License 2009.02.11 0 0 684
ahem... a videoklip 60%-ban készen van, és egykor feltett szándékom volt megcsinálni. azóta sem foglalkoztam vele, belátom. fent van a gépemen, elég sok dvd-re férne rá a sok gigabájt, lehet,h egy USB-s vinyó szerencsésebb lenne.
Előzmény: Garden (683)
Garden Creative Commons License 2008.08.25 0 0 683
Gondoltam nem várom meg az újabb 1 évet. :)

De mondanivalóm ezzel kapcsolatban nekem sincs.
De kérdésem viszont van! Szabikám, vissza tudod adni valahogyan a gépbe bejátszott Astoriás "videoklipet"? Mert van, aki esetleg nekiállna csinálgatni... :) Vagy az eredetit?
Előzmény: dSz (682)
dSz Creative Commons License 2007.12.01 0 0 682
gondoltam 1 év elteltével érdemes lenne írni ide valamit.
Ennyit... :)
Garden Creative Commons License 2006.11.27 0 0 681
Köszi, ment egy kis kérés ezzel kapcsolatban...:)
Előzmény: valtozat (680)
valtozat Creative Commons License 2006.11.25 0 0 680

Hali, kissé frissítettem a leírást a http://www.zajlik.hu/main/keres.php?band=Kert

oldalon! Remélem, tűrhető! Üdv: Fns

Garden Creative Commons License 2006.06.25 0 0 679
Igen.
....nem kommentálom.....:))))
Előzmény: Eddie Vedder (677)
Garden Creative Commons License 2006.06.25 0 0 678
Jó ötlet, átgondolom.
Előzmény: mirilany (676)
Eddie Vedder Creative Commons License 2006.06.11 0 0 677
Mert akkor a CD eladásból nem tudná magát degeszre keresni :o)))
mirilany Creative Commons License 2006.06.10 0 0 676

miért nem töltöd fel valahova? mondjuk a diaksziget.com-ra. csak egy ötlet:)
M.
Előzmény: Garden (675)
Garden Creative Commons License 2006.06.07 0 0 675
Köszi az elismerő szavakat...

Elvileg a Kert zenék megszerzésében én vagyok az illetékes, de másoknak is elég hosszú ideig kellett a nyakamra járni, mire kaptak egy nyomrult CD-t...ez van.

Írj mélt a jolana kukuc freemail pont hu -ra, vagy az attila kukuc flop pont hu -ra, és majd jól válaszolok neked.

Garden
Előzmény: nyunya311 (674)
nyunya311 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 674

Na kakukk!

Én is hallottam egy pár verzióban  már ezt a számot de szerintem is teljesen korrekt lett... De persze hozzátartozik hogy nem hasonlítgatom a Bobek féle verzióval hanem próbálom attól "függetlenül", külön számként hallgatni... És a hegedű tényleg jó benne! :)

Egyébként egyéb A Kert letöltési illetve megszerzési lehetőségekről ki tud inforengeteggel elárasztani???

üdv.:m.

Előzmény: Eddie Vedder (672)
Garden Creative Commons License 2006.06.02 0 0 673
Na, azért.....:)
Előzmény: szantoz (671)
Eddie Vedder Creative Commons License 2006.06.01 0 0 672

Sziasztok!

Jómagam közel 5 évig énekeltem e számot, kb. 4 vagy 5 különböző dobossal, 2 különböző basszusgitárossal, és hol billetyűvel, hol anélkül, hol rokkos verzióban (Attila páros lábbal ugrál a szigeten a színpadon), hol kicsit elmélyültebben, tehát némi fogalmam van arról, hogy ennek a dalnak "hány arca van".

Ezért meg kell, mondjam nagyon tetszett, szerintem nagyon eltalált lett, mind a keverés, mind a hangszerelés (a dalról tudjuk, hogy jó). Nekem még az ének is tetszik :o) (ami egy énekestől nagy szám, mármint az elismerés :o)) ). Sőt a hegedűnél lehidaltam.

Az éneket én is modorosnak találtam egy picit, de meg kell említsem, hogy szerintem maga a szám is modoros, talán direkt, talán így csiszolódott az évek során.

Szóval nagyon jó lett.

Balázs

szantoz Creative Commons License 2006.05.31 0 0 671

Na akkor én is beállok a sorba...szenzációs a dal, annyiban tér el a véleményem a többiekétől, hogy nekem semmi bajom az énekkel.

Előzmény: mirilany (670)
mirilany Creative Commons License 2006.05.30 0 0 670

Sziasztok!

Meghallgattam én is,köszi Attila, hogy elküdted, ritkán járok erre.
Nekem nagyon tetszik a hangszerelés!! nagyon szép, semmi sablon, jól esik hallgatni, érdekes, kettős stb. tényleg jó lett. A hegedű különösen!!:) - (Meg tetszik a gesztus is, vagyis maga az, hogy megcsináltátok ezt a dalt...) Az ének annál kevésbé. Persze, hogy nem akart bobekes lenni, mert nem is lehet. De akkor is elénekli azt, amit mindenki Bobek hangjával, stílusában ismer és ezért önkéntelenül ahhoz viszonyít. Nem tudom, ez csak egy vélemény a sok közül, én azt szerettem, ahogy Zoli csinálta, így nehéz jót...Lehetett volna csak instrumentális. Vagy vmit átkeverni. Sztm:)

Szépnapot!
Miri
Előzmény: hricso (656)
Eördögh Creative Commons License 2006.05.30 0 0 669
igazad van, Benőt nem dicsértük, pedig megérdemli, a szólóért is meg a kíséretért is. de hát rá is ér dicsérni októberig, mire hazajön a görög haknikörútról :-)
egyébként nagyon tehetséges hegedás a srác, vokálban is jó, és el is gitározgat, érdemes a főállású zenekarait is figyelni (a Mind1 mindenképp több figyelmet érdemelne annál, mint amit kap).

Szabinak pedig igaza van, a hegedű-gitár reszelés meg a konga tényleg kasmíros, jól.
Előzmény: Garden (665)
Borzas Creative Commons License 2006.05.30 0 0 668
ja, tényleg nem kéne itt abbahagyni. pl. a Szépreményeket mideképp meg kéne csinálni (én nyáron tervezem, így egyedül, mer vettem egy óccsó derbukát uh már teljes ridimszekcijó van itthol).

de ha csináljátok,más énekessel, könyörgöm. annyira közel van a tökéleteshez ez a vörzsön, de annyira... máma bearanyozta a 194es buszt.
Előzmény: dSz (667)
dSz Creative Commons License 2006.05.30 0 0 667
pihen?? nálam napi 10szer minimum megszólal :)

a hegedű és a djembe kettőse helyenként keleties hangzást ad a dalnak. A végén a hegedű és a gitár "reszelése" kicsit led zeppelin-essé teszi, furcsa ötvözete ez stílusoknak, és k jó lett... valamiért azt érzem, hogy nem kéne itt megállni. de ez egy másik történet...
Előzmény: Borzas (666)
Borzas Creative Commons License 2006.05.30 0 0 666
mi köszönjük hogy feljátszottátok. már a lejátszómon pihen mióta megvan...
Előzmény: Garden (665)
Garden Creative Commons License 2006.05.30 0 0 665
Mint ahogy azt lejjebb említette dsz Úr, nagyon nem volt cél, hogy bárki is megpróbálja "Bobekesen" elénekelni ezt a dalt. Érdekes, hogy idáig senki nem dicsérte a zseniális hegedű(s)t, ami igazából új jelleget ad a dalnak (többek között).
Én szeretem ezt a dalt az eredeti énekkel is, ezzel is, az eredeti "hangszereléssel", meg ezzel is. Szeretem a töltöttpaprikát is, meg szinte mindenkit, is. Nem gondolom, hogy a Ricsi éneke sokban hasonlítana a Bobek énekére, de mégis van benn(ük)e közös. Aki látta már énekelni (akár a saját zenekarában), az talán sejtheti mire célzok.
Én vállalom ezt a felvételt, tetszik, jó volt megint játszani.
Mindenesetre örülök, hogy nem lett a nyalizós "jajdecsodálatoshogymilyenszuprekvagytok" vélemény csak azért, mert egy "A kert" dal lett feljátszva. Köszi.

Garden
Előzmény: Borzas (664)
Borzas Creative Commons License 2006.05.29 0 0 664
nem is vártam hogy olyan legyen, mert az úgyis lehetetlen. már korábban sem szerettem ennek a srácnak a hangját, igaz, kevésszer hallottam. patetikus, modoros.
Előzmény: dSz (663)
dSz Creative Commons License 2006.05.29 0 0 663
ez nem Bobek, nyilván nem lesz olyan, nem is lehet olyan. Nem is volt cél, hogy olyan legyen. A zene sem olyan, mint régen volt. Véltetlenül se keressetek párhuzamot a korábbi verzióval.

A véleményalkotás joga természetesen a tiétek. Az észrevételt köszöni a tavaszbrigád! :)

Előzmény: Borzas (658)
Eördögh Creative Commons License 2006.05.29 0 0 662
oké, és melyik kettőre gondoltam ezek közül?
Előzmény: Borzas (661)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!