Vettem egy Dedra 1,9 TD-t és segítséget szeretnék kérni.
Szükségem lenne egy elektromos bekötési rajzra, mert van pár kósza kábel az autóban, aminek nem tudom, mi a helye. Egy csomó mindent átkötöttek rajta spórolás végett.
Nagy meló bekötni utólag elektromos hátsóablak emelőket és elektromos tükröket egy 96-os szedánba? Tudnék egy komplett belsőt 30ért ismerőstől és gondolkodok rajta, hogy megérné-e.
Amúgy ha kell valakinek ezüst szedánhoz karosszériaelem(ajtók,csomagtértető,..stb) akkor nekem van és már nem tudom hova rakni, akad egy csomó kapcsoló a korai modellekhez is(index, ablakemelő, klíma kapcsolópanel,..stb). Olcsón megszámítom, mert nekem kompatibilisek és csak kerülgetem őket!
Sziasztok! A mai naptól lehet regisztrálni a Lancia Márkatalálkozóra. Minden Dedrás Cartársat szívesen látunk ;-). Nyilván május1-én még nehéz 100% biztosra mondani, de ha valaki erősen gondolkodik a résztvételen, nyugodtan regisztrálhat, mert ez még nem szentírás - bármikor tudjuk törölni vagy módosítani a regisztrációt. A szervezésnél viszont sokat segít nekünk, ha minél több résztvevőről tudunk már mostanában és tudunk kalkulálni!
Szevassztok! Milyen audio rendszer volt gyárilag egy 96-os 1.9TD Dedra szedánban? Van nekem egy ilyen szekerem és szeretnék bele egy gyári fejegységet és talán hangszórókat!
Sziasztok! Itt is próbálkozok, hátha: jobb első indexlámpa kellene, mert betört! :-/ Esetleg kompatibilis más autó lámpájával? Köszi! 1983tomi@gmail.com
Szia! Nos ez egy 90 lovas hengernkénti befecskendezős motor. Sajna nekem csak központis a verdám, de ha át mész a LANCIA topikra ott biztos tudnak a fiúk jó tanáccsal szolgálni! Szinte csak Dedrások vannak azon a fórumon. Egyébként valószínüleg a fojtószelep állításért felelős elektronikákkal (folytószelep potméter, léptetőmotor) van a probléma.
A KOCSI EVJARATA 1995 ÖS MAJDNEM FUL EXTRAS KIVEVE BÖRKARPIT HATHA EZ IS SEGITT VALAMIT KEPET NEMTUDOK KÜLDENI PEDIG JOLENNE MERT NAGYMERET meg van meg szam ilyen hogy ZLA835000KÖZTE EGY CSILLAG JELZES ES TOVABB 04086473
MEG DGM52526 OM ENNYIT TALALTAM A FORGALMIT AZERT NEMTUDTAM MEGNEZNI MERT GÖRÖG UYANIS GÖRÖGÖRSZAGBA ELEK.
MEG EGY PROBLEMA ADODOTT HATUROL EGY BUGOHANG JÖN AZ UTASTERBE A BENZIN TANK FELÖL HISZTIS EGY AUTO
szia trapli66 hat most neztem meg hat van egy krom tabla az auto orran a motorterbe ha szemböl nezem bal odalt van a lampa felett,attol függ hogy hany szamjegyü alltalaba ugy irja MOTORE ENGINE 159B9.000 AKKOR VAN ILYEN HOGY VERSION 835EB54A szerintem központis mert nekem amotorterben ugyvannak a dolgok ha szemböl nezed akkor a levegöszürö baloldalt van onnan megy a levegö csö az elosztoba az az eloszto szerintem az innyektoré mert odamegy a benzin sajnos igytudom elmagyarazni.
sziaszto segitsetek DEDRÁSOK,egy 1.6 os LS szerias az autom es nem tudom mert csinalja azt hogy 3.ba 3ezres fordulatnal megtorpan miert csinalhatja ezt meg idönkent eltünik a kiegyenlitötartájbol a viz.................meg köszönném ha valaki tudna ra valami okosságot helyesirasom ne nézzétek a klaviaturam angol billentyüs irjatok minnel hamarabb köszi ja meg még annyi hogy hol talalom az alapjárati motort merre keressem,meg a fötengej helyzetérzekelölyet merre van.....
Lancia Dedra diesel motor komplett felújításához kérnék ötleteket, tanácsokat - hol, hogyan, mibő. Szabad-e használni után-gyártott dugókat, nem fiat gyártmányú alkatrészeket, ha igen milyet, ez az egyik legfontosabb kérdés. De talán a leges-legfontosabb, hogy hol, melyik gépműhelyben érdemes - fontos a hozzáértés, a megbízhatóság, a precizitás, a garancia. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok dedra-sok! Keresem eladott dedra-m, utoljára Pécs-től nem messze látták az árok parton ajtóig benőtt gaz közepette! Érdekelne mi lett a sorsa, és ha van rá lehetőség vissza vásárolnám! Nem ilyen sorsot érdemel!!! A gép Bordó metál színű, 2.0ie Rendszáma ICZ-256
Ha valaki tud valamit kérem jelezzen!
tody@citromail.hu címen is lehet! Előre is köszönöm!
Sziasztok dedra-sok! Keresem eladott dedra-m, utoljára Pécs-től nem messze látták az árok parton ajtóig benőtt gaz közepette! Érdekelne mi lett a sorsa, és ha van rá lehetőség vissza vásárolnám! Nem ilyen sorsot érdemel!!! A gép Bordó metál színű, 2.0ie Rendszáma ICZ-256