Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

VDaNi Creative Commons License 2003.03.06 0 0 31
Sziasztok!

Az Opel Kadettünkről tegnap a Stiloról szombaton vesszük/vettük le a téligumit.
Az opelon Vredestein volt 155/80R13 méretben most új Falken lett 175/70R13 méretben. Sokkal jobb a Falken mint a Semperit. És még szó szerint zsír új tehát nem nagyon tapad!
Stilo Conti TS790 van és Pirelli P6 lesz. Mind2 195/65R15 méretben!
Ennyi!

Sziasztok!
VDaNi

Zoldalma Creative Commons License 2003.03.03 0 0 30
Visszaraktam. Tönkrement 1 téli, úgy döntöttem, inkább majd ősszel keresgélem az akciók közt a pótlását, mint most a megmaradt készleteknél...
AstraF16v Creative Commons License 2003.03.02 0 0 29
Majd ha a nagyobb kátyúk eltüntek, addig acélfelni + /65!
VDaNi Creative Commons License 2003.03.02 0 0 28
Háát most néztem meg az utolsó 2 nap minimum értékei és 1.6 fok volt a leghidegebb!

VDaNi

Előzmény: Tie (27)
Tie Creative Commons License 2003.03.02 0 0 27
amíg éjjel 0, meg minusz-fokok vannak, addíg nem, ugyanis elég sűrűn használom az autót este-éjjel is.
Előzmény: VDaNi (26)
VDaNi Creative Commons License 2003.03.02 0 0 26
Egész aktuál a topic?
Ti mikor rakjátok vissza?

VDaNi

VDaNi Creative Commons License 2003.02.28 0 0 25
Sziasztok!

Most már aktuálisabb a topic!

VDaNi

VDaNi Creative Commons License 2003.02.18 0 0 24
DN3 akkor :-> www.bikemag.hu
biciklis honlap!

VDaNi

Előzmény: DN3 (23)
DN3 Creative Commons License 2003.02.18 0 0 23
Nem igaz, nem akadok el a meleg aszfaltban. Múlt nyáron 5 centi mély aszfaltból kijöttem a hólánccal, mert tudok ám vezetni is!
És ha már nagyon-nagyon meleg lesz, úgyis biciklire ülök, és minden autóst legyorsulok, mert ők beragadnak, én meg nem.

:-)

Előzmény: Riff-Raff (21)
nohab Creative Commons License 2003.02.17 0 0 22
akkor a 15 fokban brutál ROSSZ a téligumi.

A novemberi nyárban éppen úgy jött ki, hogy elég sokat mentem abban a pár meleg napban (~szumma 1.000 km) téli gumival, és semmi tragikusat nem tapasztaltam.

Előzmény: VDaNi (18)
Riff-Raff Creative Commons License 2003.02.15 0 0 21
Téged le kéne lőni, mert életveszélyes vagy, és egyébként is feltartasz mindenkit, és ha majd megpördülsz a kanyarban, akkor majd jól elütsz egy ártatlan gyalogost! Közveszélyes vagy!!! És lépten-nyomon elakadsz a meleg aszfalton a szar téli gumijaiddal, meg nem bírsz elindulni vele a lámpánál! Akinek nem telik nyári gumira, az mi a rákért nem képes otthon hagyni a kocsiját nyáron??? Legalább addig a néhány napig, amíg 30 fok felett van a hőmérséklet! Nyári gumi nélkül ilyenkor életveszély!
És a múltkor is a frászt hozta rám egy négyévszakos gumival közlekedő szuzuki, 7 km/h-s tempónál is összevissza csúszkált, alig bírt az úton maradni, mert vastagon borította az utat a 35 fokos aszfalt!
:)
Előzmény: DN3 (15)
kivi Creative Commons License 2003.02.15 0 0 20
Előzmény: FF Squad (19)
FF Squad Creative Commons License 2003.02.15 0 0 19
Ha így folytatódik ez a mothafucka tél, akkor még márciusban is téligumával fogunk suhanni :((

Kinek milyen téli gumi van az ótóján, és az bevált-e?

VDaNi Creative Commons License 2003.02.15 0 0 18
Szerintem akkor jó visszarakni a nyárit hamár hajnal sincs hidegebb 0 foknál. Mert tavasszal már délben +15 fok van éjjel meg 0. Na most ha nem éjjel háromkor autózik valaki akkor a 15 fokban brutál ROSSZ a téligumi.

VDaNi

Előzmény: gruntow (17)
gruntow Creative Commons License 2003.02.15 0 0 17
na en abban biztam hogy ha mar egyszer benezek ide akkor igenis valaki megirja a frankot. De nem....most akkor mi a fenet csinaljak...hagggyam a telieket de meddig??....ha pl holnap kisut a nap?, ...csereljek vagy ne??...mar tobb napja keresek informaciokat a neten ezzel kapcsolatban de semmi...mar csak bennetek biztam...deez sem jott ossze...ugy erzem megint nem tudok nyugodtan aludni...szoval most irtora ki vagyok...csak az az egy vigasztal hogy latom mast sem hagy hidegen a tema es talan ep annyit izgul mint en.talan az a megoldas hogy egy darabig nem hasznalom az autot...mondjuk ugy juniusig...en ugy erzem akkor mar cserelhetek.....
Köt-Köt-Kötöde Creative Commons License 2003.02.15 0 0 16
Ezek szerint, ha jol latom neked biztos 155/70 R13 gumijaid vannak rozsdas, 27 eves lemezfelnin.
Előzmény: DN3 (15)
DN3 Creative Commons License 2003.02.15 0 0 15
Én sohasem rakok föl nyárigumit, nekem arra nem telik. Szegény gyerök vagyok, no. De merem állítani, hogy nyáron is lehet biztonsággal vezetni téligumival. És nem igaz, hogy a téli gumisok föltartják nyáron a nyárigumisokat. Bár tavaly júliusban, amikor az M3-on a belső sávban 40-nel mentem, azért páran villogtak, de az csak azért volt, mert fönt volt a hólánc. Ugyanis a "Téligumi" topicban azt olvastam egyes emberektől, hogy a hólánc helyettesíti a téli gumit. No gondoltam, akkor lehet hogy a nyári gumit is helyettesíti nyáron. Hát ez mondjuk nem jött be, de nekem akkor se mondja senki, hogy nyáron nyárigumit, mert én ezt jobban tudom!

:-)

ZolikA Creative Commons License 2003.02.15 0 0 14
Pedig már nagyom unom ! Azt hittem hogy nem kell már sokat várni de ahogy ez kinéz , lehet hogy le sem vesszük ! :-)))) Vagy :-( Ráadásul puklis egy gödör után a gumim ráz is ..... elegem van rohadtul !!!!
cs_geza Creative Commons License 2003.02.15 0 0 13
Default marcius kozepen, de ahogy most all a helyzet, majd juniusban, a nyaralas elotti felkeszitonel. ;)
teknoc_erno Creative Commons License 2003.02.14 0 0 12
zsolti21:

>>Olyan bizonytalan vagyok! Vagy mégsem?

:-)))))))))
Ez nagyon jó volt!

Ernő

Előzmény: zsolti21 (11)
zsolti21 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 11
"Mikor rakjuk vissza a nyárigumit?"

Válasz: Február végén.

Utóirat: Olyan bizonytalan vagyok! Vagy mégsem?

Előzmény: VDaNi (0)
gróf Drakula Creative Commons License 2003.02.14 0 0 10
VDani:speciel egy BMW-n van a gumi és nagyon meg vagyok/voltam elégedve vele.Tapad mint állat, pedig nem tanuló vezető módjára kapja a kicsike.

Danner:igen, alakuljunk át..sőt, legyen ki a fa**a gyerek topik is..:)

Mellesleg azzal egyetértek, ha vkinek nem tetszik a topik ne jöjjön ide.Amúgy meg akár arról is nyithatok topikot hogyan sz***m tele a kocsim, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá:)

VDaNi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 9
Jaj de vicces volt ez az agyasbubu szöveg. Majd kiurgok a bőrömből.
Na...
Szerintem akkor jó ha a reggeli időkben több mint 4-5 fok van.

OFFÉs Neked milyen a Pirelli P6? Neked is tapad mint állat? Milyen kocsin van?

VDaNi

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.14 0 0 8
Szerintem ha valakinek nem tetszik egy topic, akkor ne látogasson oda! Innen én is távozom.
Dannert Creative Commons License 2003.02.14 0 0 7
Kezdem úgy érezni, hogy átalakul a topic "Kinek van f@szább gumija a verdáján" topicra!;))))
teknoc_erno Creative Commons License 2003.02.14 0 0 6
Sziasztok!

Majd ha fagy!
:-)))

Részemről megvárom a 205/55 R 16-os könnyű fémfelnis garnitúrám visszarakásával azt, amíg a kátyúkat az általam leggyakrabban használt útvonalakon rendberakják - ha ez később is következik be, mint az általános jó idő.

Inkább a 195/65 R 15-ös acél tárcsást vágja haza egy kátyú, mint az előbbit. Árban nem mindegy, amúgy meg ez a ballonosabb téli jobban is bírja a kátyúkat.

Minden jót!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Ernő

gróf Drakula Creative Commons License 2003.02.14 0 0 5
VDani:nekem is Pirelli P6 a nyári, egy darabig még nem lesz rá szükség:)

Blindmouse:én pedig imádom ha vkiből kibukik a nyolc áltanásos AGYASBUBU..ehehe

Dannert Creative Commons License 2003.02.14 0 0 4
Ha elolvad a hó!
Előzmény: VDaNi (0)
Blindmouse Creative Commons License 2003.02.14 0 0 3
Most kérdezel, vagy felszólítasz, agyasbubu??

imádom amikor egy témában valaki megnyitjaa 37. topicot is..

candle Creative Commons License 2003.02.14 0 0 2
ON

én akkor fogom, ha a nappali felmelegedés eléri a 10 fokot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!