Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.14 0 0 84
Hogy is volt a péti nitrogénművekkel?
Előzmény: c45 (4)
Magon Creative Commons License 2003.02.14 0 0 81
Csakhogy a csatlakozás elleni fő érv (Nincs tájékoztatás!! Biztos NAGY NAGY sumákság van!!) egyszerűen manapság egy -bocs, de- marhaság. Ezért én nem csodálkozom azon, ha érvek helyett áttevődik a hangsúly az érzelmi alapon döntsünk az EU-ról hihetetlen szubhumán kategóriájába...
Előzmény: Törölt nick (78)
qncogi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 80
Minden topicban nem fogom leírni és soha nem próbáltam indulatokra hatni. Van egy 2700 feletti topic, meg van (volt) sok kicsi. Fröcsizni a nemelők (tisztelet a kivételnek) is szoktak.
Előzmény: Törölt nick (78)
qncogi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 79
Most már csak kifejezett élvezettel figyelem, hogy szúrjátok nap mint nap nyilvánosan tökön magatokat és szavazóitokat.

Megint a ragozás. És ugye megint az EU.:)
Nevetséges vagy.
Csá

Előzmény: c45 (76)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.14 0 0 78
Kifogytak az érvek az EU-csatlakozás mellett ? A propagálók igencsak az indulatokra akarnak hatni. Jó hangzik , hogy sokan azért akarnak nemmel szavazni , mert nem Viktor írja alá. És vannak akik bedőlnek ennek a dumának és dühből igent ikszelnek majd. Most mi a különbség , dühből igen vagy nem ?
malaclopo Creative Commons License 2003.02.14 0 0 77
a szabad választások utoljára Orbán Viktornak nem voltak fontosak, ő csak elkormányozgatott volna tovább is, választások nélkül
Előzmény: c45 (72)
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 76
Szerintem Te tévedsz. Nem vagyok dühös. Azon rég túl voltam a választások után, rá néhány nappal.

Most már csak kifejezett élvezettel figyelem, hogy szúrjátok nap mint nap nyilvánosan tökön magatokat és szavazóitokat.

Nem hiába mondják: legszebb öröm a káröröm! ;)

Előzmény: qncogi (75)
qncogi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 75
61
Persze dühből tényleg nem megy. És nagy kár, hogy az egész országon vered le a tehetetlen dühödet.
Előzmény: c45 (72)
tantris17 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 73
EZT ugyan mibol szurted le, teeee?
Előzmény: Törölt nick (71)
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 72
simre2!

Tetszettek volna kevesebbet (vagy egyáltalán nem) antiszemitázni, nácizni, hitlerjugendozni, csápolók-ozni, miniducsézni! Teszettek volna betartani az ígéreteket, hogy nem teszitek tönkre a Fidesz-kormány munkáját, csak hozzáteszek, még több és még jobb lesz. De még egy valamirevaló gázár-nem-elést sem tudtatok összehozni...

Amit kifőztetek balról, azt most szépen egyétek meg!

Azért, mert jobboldali vagyok, még van önérzetem. És bizony meg lehet sérteni, jó ha erre rájönnek a T. elvtársak végre ott fenn. Már pedig a kormány és pártolói, promins személyiségei, politológusai, újságírói, médiasztárjai stb. megsértettek és nap mint nap hülyének néznek és gátlástalanul a képembe hazudnak minden csatornán. És nem csak engem, hanem sokmillió magyar embert ismegsértettek és nekik is hazudnak. Ezt pedig büntetlenül nem lehet megtenni sokáig.

Ez az egy eszköz, a NEM van a kezemben a következő választásokig, hogy _"hivatalosan"_ kifejezhessen rosszalásomat a kormány politikáját illetően. És élni fogok a lehetőséggel és arra bíztatok minden elégedetlen, átvert embert, hogy tegyen így, amíg egyáltalán joga van rá, mert egyáltalán nem biztos hogy lesznek még egyszer szabad választások az országban.

Előzmény: Törölt nick (69)
32nick Creative Commons License 2003.02.14 0 0 70
Ezek a fidesz-nácik má' megin' ármánykodnak! :D
tantris17 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 68
A fideszesek nelkul is 'hatarozatkepes' az orszag. Szorakozzanak a nenikejukkel, ez azert mar tenyleg kezd nagyon tragikomikus lenni, amit a Fidesz Eu-ugyben muvel.

beowolf Creative Commons License 2003.02.14 0 0 67
Ennél többet érdemelnének a fideszesek.
Előzmény: bubbanty (-)
vörösöcsi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 66
Ahogy az érveidet olvasom, győzzőn meg téged Lúdas Matyi!

EU tagok leszünk és te addig, illetve utána valszeg jól fogod magad érezni az orbánbányákban, mert számodra ott van a megvilágosodás.
Ja és tiéd a bányaló!!!

Előzmény: c45 (62)
Éjzejofi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 65
Móricka, nem tudod véletlenül, hogy hol van a Dohány utcai zsinagóga?
Előzmény: Törölt nick (48)
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 64
Nyugi, egyre többen szívják a fogukat már ott is, zsákbamacskát vettek és most veszettül karmol a dög... ;DD
Előzmény: tüzes fal (56)
vörösöcsi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 63
"egyenes"???
Akkor te fideszes vagy!!!
Előzmény: Törölt nick (60)
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 62
"ilyen kr@téneken múlik"

No, megszólalt a toleráns ballib stílus. A higgadt, európai hang. Az érvekkel meggyőzni akaró világpolgár. Az árokbatemető ballib.

Gyűlölködsz rám, uszítasz, kreténezel, aztán elvárnád, hogy azért szavazzak igennel? Hogy Te mennyi villanypénzt megspórolhatsz meg, neked éjszakára elég néhány szem Negró cukorka is a szádba... ;)

Előzmény: vörösöcsi (58)
qncogi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 61
A levelet visszaküldted? Valszleg fogsz rá választ kapni. Nem sorolom fel Neked azt a számtalan honlapot, ahol tájékozódhatsz. (A mocsok kormány nyittatta.) A csatlakozási szerződés kivonatos formája is fent van, már nyomdában is, ingyen fogják adni. (A részletest még most fordítják.) Van újságcikksorozat, több rádióban is hallottam az EUval foglalkozó műsort. A TVkben is.
Mi ez megint, ez a Ti? Én nem igértem, persze véleményem van és már rengeteg topicban megpróbáltam elmondani.
Én elhiszem, hogy utálod ezt a kormányt, szíved-joga. Csak arra kérlek, hogy ne ezen az alapon itéld meg a csatlakozást, hanem komoly érvek alapján. Ugyanis az EU csatlakozásunk vagy nem csatlakozásunk nagyon hosszú időre kihat. És talán akkor már nem lesz Kovács,Orbán a fő kérdés.
Ne érts félre, nem agitálok, jogod a nem. Csak ne így.
Előzmény: c45 (55)
temp levim Creative Commons License 2003.02.14 0 0 59
Látom hat még a viktorkáék mérge. Van a "mi", meg van a "ti". Sajnálni való bolond vagy. :-)
Egyébként kétségtelen, hogy akár még tíz év múlva is lesz Mo-nak egy nagy előnye a többi, szomszédos országgal szemben: az olcsó munkaerő!

Mit harcolt ki a vezéred? Talán olyan fene jó tárgyalási poziciója volt, amit ezek a nemzetellenesek direkt elrontottak?
Egyébként mondjál csak nemet. Ha az lesz többségben, akkor öt év múlva abszolút többségben lesztek, mert éppeszü ember itt nem marad. Aztám majd magyarkodhattok. Vagy az is lehet, hogy irány a FÁK? :-))

Előzmény: c45 (51)
vörösöcsi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 58
Öcsi, a te orbányod 4 évet szúrt el!
Látod ma sem tisztában vele. hogy mit tett a csatlakozással kapcsolatban.

Szerencsére a csatlakozás nem az ilyen kr@téneken múlik!

méregkeverő Creative Commons License 2003.02.14 0 0 57
Valóban!
OV a Vigadóban is egy félmondattal elismerte, hogy a csatlakozásnak több előnye van, de ezekről nem beszélt.
Az (állítólagos, vagy valós) hátrányokat viszont részletesen ecsetelte!

Ezek után az sem véletlen, hogy az EU-ellenes SZMM levelezőlistáján szerepel az említett beszéd is EU ellenes érvként!

Kicsit skizofrén, nem???

Előzmény: borkay (37)
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.14 0 0 56
Mekkora beégés lenne megyóéknak, ha mi megszavaznánk, az eu meg meggondolná magát...
:))
Előzmény: dartH mauL (52)
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 55
Miért nekem kéne utánanézni? Hiszen Ti ígéritek a tájékoztatást! Aztán csak mindenféle adatgyüjtő leveleket küldtök ki, érdemi indormáció meg 0.
Előzmény: qncogi (53)
qncogi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 54
ti pedig gyűlölitek a magyarságot
Ki az a ti?
qncogi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 53
Hiszen a "tájékoztató" leveletekben semmi információ nincs és Hákovács sem hajlandó semmit sem elárulni a csatlakozás feltételeiről.
Bezzeg Ox49H.V599 hazudhat a Vigadós beszédében, ugye? Nem információt akarsz Te, hanem fikázni a kormányt. Ha azt akarnál hozzájuthatnál, nagyon sok helyen, ahogy elnézem rutinosan használod az internetet. Esetleg a telefont is tudod kezelni. Ja, hogy nem akarod, "ezekkel". Ne is érdekeljen a jövő, lényeg KOvács és Orbán. Egyébkétn a fejezetek nagy részét az előző kormány zárta le, azokat pontosan ismered, ugye?
Előzmény: c45 (25)
dartH mauL Creative Commons License 2003.02.14 0 0 52
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 51
Igen, akkor is. Ugyanis egyik politikust sem imádom, veled szemben akinek D-209 az Isten.

Ám Orbán nem szúrta volna el az elmúlt 10 hónapot mint ti, nem feküdt volna le az EU-nak, mint ez a múltja miatt könnyen zsarolható D-209-es. És biztos vagyok benne, hogy Orbánék többet harcoltak volna ki, mert nekik fontos a nemzet, ti pedig gyűlölitek a magyarságot, ezért ti nem is véditek, csak pusztítjátok.

És bizony ha Orbán így egy jobb csatlakozási feltételt tudott volna kiharcolni, s akkor meggondoltam volna, hogy mégis igent mondjak. Így viszont nem 100%, hanem 100000%-os a NEM!

Előzmény: temp levim (47)
temp levim Creative Commons License 2003.02.14 0 0 50
:-)
Előzmény: Törölt nick (49)
temp levim Creative Commons License 2003.02.14 0 0 47
Te szerencsétlen, ha imádott vezéred lenne most a kormányzati székben, akkor jó lenne a csatlakozás, mert polgári Európa, meg más baromságok.
Meg akarod mutatni, hogy egy szegény, alig tízmilliós ország majd egyedül is képes arra, amire azok majd 400millióan. Akkor is ez Eu ellen voltál, amikor a viktorék tárgyaltak velük?
Előzmény: c45 (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!