Az lehet, hogy te ki vagy akadva, talán nem kellene lehazugoznod a másikat, a gyerekekkel szembeni kirekesztést és megalázást védeni, utána meg mindeféle baromságot rázúdítani a másikra. Ha meg ezt teszed, akadj ki.
ha nem értek egyet azzal, hogy valaki(k) emberek/magyarok sírjainak meggyalázását is képesek primitív eszméik érdekében felhasználni, még jobban bemocskolva a holtak emlékét, akkor fogjam be a pofámat?
végül is igazad van, csináljátok mind, akik akarjátok, egy szint fölött úgysem lehet beszennyezni az ilyesmit
esetleg lehet kerni hogy a sirjaimat hagyjatok beekeen. vagy ez mar tul sok?
sirokon tiltott jelkepek. fel fogjatok forgatni? kimarkoltatjatok?
tenyleg nagyon szep kepet adtal ugy mindenrol. hogy mire lehet szamitani. hogy mire lehetne szamitani ha az orszagnak nem 4.37%-a gondolkodna egyforman.
te ha ilyen jovokeped lenne mihez kezdenel? remelem a csaladodban is van egy ilyen. aki majd meg fog szenvedni. mert a brave new world lesz.
lehet, hogy ki vagyok akadva. lehet. es remelem, egyre tobb es egyre tobb ember fog kiakadni. a ballib oldalra, a rezsimre, a diktaturara.
mert nem hiteles a ballib oldal ilyenkor. nagyon nem hiteles.
csak remelhetem, a kovetkezo valasztason kap az orszag egy olyan kokemeny, hatarozott, vaskalapos jobboldali rendszert, hogy visszasirjak meg az emberek jobbrol is orbant (nem hogy az antallt!). ha ez az ara a baloldal eszhezteritesenek, akkor ezt el kell valahogy viselni, le kell nyelni, meg ha nem is tetszik. ez igy nem mehet tovabb!
remelem, a kovetkezo magyar jobboldali kormany mindazt meg is teszi, amivel orbant minden alap nelkul vadoltak. es akkor vegre lesz miert sirniuk a balosoknak. de akkor majd mar hiaba kialtanak farkast. tul sokszor, tul sok velt ugy miatt kialtottak mar. megerdemelnenek egy ilyen buntetest a 45+13 ev alatt elkovetett magyarellenes buneikert es folyamatos orszagrombolasukert.
Na, erre írtam - óh, a helyesírás nagyasszonya:
"Hülye vagy? Újvidék? Körülbelül megvan, hogy nem Magyarországon van? Tudod, Magyarország az az ország, amiben élsz (talán), és melynek nyelvét töröd (éppenhogy)"
miért akadnék ki a 'hüjevagybibibi'-n; illik elárulni, mit kifogásol az 'ember', persze csak ha tudja (itt nem kell vessző a 'ha' elé), mert egyébként csak nevetséges (és idegesítő is, igen)
mi fáj?
szörnyű, ami történt? igen.
el kellene törni az elkövetők nyakát? igen.
hozzászólásom a topikindítóra reagált? nem.
a tej megromlik egy idő után, ha nem hűtik? igen.
ezért is a jelenlegi magyar kormány felelős? gondolom, igen.
ha nem fröcsögök ökörségeket, akkor 'kuss'? látom, igen.
a 'ha' elé vessző kell, egybitesember...
ezt komolyan irod? erre teszed fel az eletedet es masok eletet? hogy az ideiglenesen elszakitott terulet ujra magyar legyen?
nem lehet hogy a sirgyalazok hasonlokeppen gondolodnak mint te? hogy a sirjaik se legyenek itt. hiszen akkor visszakerhetik ha mast nem a sirjaikat. pusztuljanak.
nem lehet hogy egyik magatartas vonzza a masikat?
tebenned meg nem fordult meg hogy szentendren magyargyalazo szerbek sirjat forditsd ki? vagy hazaat elado zsidoket? trianon? gondoltal ilyesmire?
Miért jó nekik? Perverzek. Provokálják magukat, aztán élvezik. Aki nem perverz, az ugyse érti.
Sirgyalázás bármely országban elfogadhatatlan.
Megkockáztatom, ilyen baromarcúak követik el.
melysegesen fel vagyok haborodva minden sirgyalazason. ezen is. gyomorforgato barmilyen sirgyalazas. nem hiszem hogy amiket irogattam annak barmelyik darabja (15000-bol) ennek ellentmondana.
te is ugy latszik ki vagy akadva.
minden kenyszer, kenyszerites nelkul remelem hogy minden sirgyalazason ugyanigy kiakadsz, ugyanilyen intenzitassal eled meg.
ugyanaz a gyulolet mindenhol.
biztos hulyeseg hogy ezt itt most megirom de egy kereszttel torteno szembenallas nem pontosan ugyanilyen erzelmeket kelt bennem... egy keresztfureszeles. lehet hogy butasag. velemeny?
Hülye vagy? Újvidék? Körülbelül megvan, hogy nem Magyarországon van? Tudod, Magyarország az az ország, amiben élsz (talán), és melynek nyelvét töröd (éppenhogy)
ezt lehet. ezek csak magyarok. a magyarokkal mindent meg lehet tenni, meg fat is lehet a hatukon vagni.
csak puszitsanak minel tobbet ezek! csak tiporjak le a magyarsagot minnel jobban! mert minel rosszabb, annal jobb! annal nagyobb lesz az ellenallas veluk szemben! annal nagyobb az eselye, hogy a magyar nep vegre lerazza ezeket magarol.
Má' ne is haragudj, de mi a túró az a fajvédelem? Én egyébként biztos vagyok benne, hogy a fajunkat védeni kell, mert olyan hülye módon halandó. Hiába na, nem tökéletes a homo sapiens.!:-))