Jól biza.. és hiába láttam utána kétszer is, nyergében egy dózsavárosi kreollal, meg helyeztem kilátásba Makkos R.-nak bizonyos söröket, mégsem bírták megtalálni a szolgáló-védők.
" (nem csak a végzősök, hanem mindenki, aki megfordult az évfolyamon meg van híva)..." - akik az évfolyamon műszeresként fordultak meg, azok is? ;oP
apropó, meghívás: AI, VENre hogyan lehet bejutni? Renrakuval beszélgettünk tegnap magánba, azt mondta, hogy két éve pápalátogatás-szintű biztonsági őrizet meg beléptető rendszer volt. Helyszínen is tudnak hozzám hasonló helyzetű "vadidegenek" belépőt venni, vagy kell valaki belső ember, aki meghív, belépőt vesz, stb?
igaz is Lobikám, szeptemberben lesz kibővített évfolyamtalink (nem csak a végzősök, hanem mindenki, aki megfordult az évfolyamon meg van híva)...kiváncsi leszek hányan jönnek el....csak Vili-ről nem tudunk semmit -- azok a palacsinták, emléxel?:)))
Megnéztem az iszoldás képet is, hát az tényleg nagyon más :) A kettőből elég jól össze tudtalak rakni, és azt is tudom, hogy nem Rád gondoltam, amikor a tanügyi szitut emlegettem. Az a kollégád, akire gondoltam, vékony, fekete hajú leányzó volt. Szégyen, hogy nem emlékszem a nevére: a '93-as AKÓ-n egyik éjszaka egy társaságban buliztunk - akkor elsős ANYOsokkal - és elég emlékezetes volt az az éjszaka: akkor lopták el a bringámat, amit a Kepe Robitól vettem.
Én 91-ben kezdtem, az utolsó előtti Műszeres évfolyamban. (Gőte, Pityke(ha jól tudom, ő még doktoranduszkodik a Szervesen) stb.). Én leginkább Lobi néven voltam ismert - már amennyire -, lejjebb a topikban Renraku berakott egy kicsit módosított fotót a 91-es gólyatábori videóból (48-as hozzászólás). Következő évben elindult a TK-on a kémia-számtech szak, és ott újrakezdtem. Izgi volt, tanszéki démon-strátorként a saját csoporttársaimnak tartottam számtek konzultációt...
Vonyival az ismerettség lelkes Kol-kocsma látogatói múltammal magyarázható. Meg sokat lógtam együtt angol-kémiás évfolyamtársakkal (KóBi, Éva), akik pedig Vonyiékhoz csapódtak harmadév tájától (94-95 táján).
Egyébként nem voltam egy nagy angolórára-járó: középfokból kifolyólag 91/92-ben felmentésem volt, TK elsősként következő évben azt hittem, újra elsősként megint fel leszek mentve, de a Lektorátus inkább úgy gondolta, hogy nem: félévkor találtak meg, üzenték, hogy sürgősen vegyem fel a tárgyat, meg vizsgázzak. Aztán TK másodikban el bírtam menni egy trimeszterre Nottinghamba, akkor félévkor azért nem kellett szaknyelvből vizsgáznom; amikor hazajöttünk '94 áprilisban (VEN közben értünk haza) gyorsan le is kellett szigorlatoznunk. Azért kaptam 4-est, mert affektálok, mondta a vizsgáztató hölgy. Mondom mit csináljak, most jöttem haza egy hónapja Ángliából. Ja, hogy mért nem mondtam előbb.
Néztem azokat a fotókat, melyiken kellene megtalálnom Téged?
akkortájt ölég borostás is volt......of kórsz nem tudja, nem is lényeges....asszonykám viszont tudja ki vagy, tanítottad őket angolra, idézem: "k. jó angoltanár volt"..vedd pozitív visszajelzésnek...:)
hehe nehezen tudom elképzelni vmi kémcső mellett.....
emléxem első vpi élményeim egyike: megyek fel a koliban a lépcsőn, egyszercsak jön lefele egy csizma....ami egy rohadt magas fekete fickóba végződött, hogy a nyakam majdnem kitörött mialatt felnéztem rá...pedig én se vok törpe....onnantól a Dallas nem Jockey-t jelentett, hanem vki egészen mást...:)))))
Tudom, hogy mi még nem beszéltünk, de ha jól láttam, rajta vagy az egyik képen a VE honlapján a látogatóknak szóló, Egyetemről címszó alatti fotók egyikén, Rendezvény rovatban... :)
Oksa, még kitalálom. VEN-re valószínűleg megyek, valószínűleg csak 2 napra (mikor érdemes? elején? közepén? végén?), de hogy el ne fogyjon, lehet, hogy élek a postai utánvét lehetőségével. Majd jól kitalálom...
(Egyébként erősen keresgélem az indexemet: van ugyanis egy olyan érzésem, hogy mi találkoztunk tanügyi szituációból kifolyólag... csak neveket és arcokat híresen nem tudok egymáshoz kötni... elképzelhető, hogy te tanítottál angolt vegyészeknek, ill. kémia-szám.tech. szakos tanaraknak '92-93 körül?)
ugy 4 vagy 5k - 2 főre már bőven jobban megéri, mint a 3ágyas nyomorszobák a koleszban....(mondjuk nekem A cég kifizeti - persze ha munkaügyben megyek, arra meg mindig lehet indokot találni..:))
megsasolom a rímeket ---- én a múltkor Vp-ből kaptam ajándékba egy kötetet Pivo-ék munkásságából
Lobikám, ott bárki megszállhat magyar forintok ellenében...:)
Hatalmas fürdőszoba, 2 ágy színes tv, hűtő, remek kilátás, saját kapukulcs és reggeli (igaz az vékonyka - nem egy szállodai svédasztal, de legalább valami:))))
ha megint megyek, odamegyek..... kocsi ügyben meg megkeresem AI-t..:)
Szeva, kedvem még lenne, csak idoben, szabival nem fér bele......amugy ölég kafa szállás van a várban a VEAB-ban (multkorában voltam dipitervet bírálni----hehe ezt se gondótam volna 10 évvel ezelőtt), annyi csak a gáz, hogy kocsival nem lehet felmenni.