Keresés

Részletes keresés

csotri Creative Commons License 2006.03.03 0 0 162
na nem baj.. azért egy 301-es szoba taliban benne lennék...
Előzmény: Renraku (161)
Renraku Creative Commons License 2006.03.03 0 0 161

hát ugy t'om csak a 91-ben kezdett Vm-eseknek, ill. közben csatlakozóknak van szervezve...lesz közhasznú sör meg közhasznú kolbász is..;)

Előzmény: csotri (159)
csotri Creative Commons License 2006.03.03 0 0 160
Jól biza.. és hiába láttam utána kétszer is, nyergében egy dózsavárosi kreollal, meg helyeztem kilátásba  Makkos R.-nak bizonyos söröket, mégsem bírták megtalálni a szolgáló-védők.
Előzmény: Renraku (157)
csotri Creative Commons License 2006.03.03 0 0 159

" (nem csak a végzősök, hanem mindenki, aki megfordult az évfolyamon meg van híva)..." - akik az évfolyamon műszeresként fordultak meg, azok is? ;oP

apropó, meghívás: AI, VENre hogyan lehet bejutni? Renrakuval beszélgettünk tegnap magánba, azt mondta, hogy két éve pápalátogatás-szintű biztonsági őrizet meg beléptető rendszer volt. Helyszínen is tudnak hozzám hasonló helyzetű "vadidegenek" belépőt venni, vagy kell valaki belső ember, aki meghív, belépőt vesz, stb? 

Előzmény: Renraku (158)
Renraku Creative Commons License 2006.03.02 0 0 158
igaz is Lobikám, szeptemberben lesz kibővített évfolyamtalink (nem csak a végzősök, hanem mindenki, aki megfordult az évfolyamon meg van híva)...kiváncsi leszek hányan jönnek el....csak Vili-ről nem tudunk semmit -- azok a palacsinták, emléxel?:)))
Előzmény: csotri (149)
Renraku Creative Commons License 2006.03.02 0 0 157
szép piros bringa volt ha jól emléxek.....
Előzmény: csotri (155)
csotri Creative Commons License 2006.03.02 0 0 155
Megnéztem az iszoldás képet is, hát az tényleg nagyon más :) A kettőből elég jól össze tudtalak rakni, és azt is tudom, hogy nem Rád gondoltam, amikor a tanügyi szitut emlegettem. Az a kollégád, akire gondoltam, vékony, fekete hajú leányzó volt. Szégyen, hogy nem emlékszem a nevére: a '93-as AKÓ-n egyik éjszaka egy társaságban buliztunk - akkor elsős ANYOsokkal - és elég emlékezetes volt az az éjszaka: akkor lopták el a bringámat, amit a Kepe Robitól vettem.
csotri Creative Commons License 2006.03.02 0 0 154
:(
Előzmény: Artificial Intelligence (153)
csotri Creative Commons License 2006.03.02 0 0 149

Renraku! Képzeld el, múltkor láttam  Kepe Robit a tévében! (Többieknek: ..'92-es VEN győztes (TWINS) egyik fele)

Nem találod ki, mit csinál.

Ja, még az előzőhöz: anno volt egy szamizdat egyetemi újság, az UV. Na, azt szerkesztgettem-írogattam (kz aláírással).

csotri Creative Commons License 2006.03.02 0 0 148

Én 91-ben kezdtem, az utolsó előtti Műszeres évfolyamban.   (Gőte, Pityke(ha jól tudom, ő még doktoranduszkodik a Szervesen) stb.). Én leginkább Lobi néven voltam ismert - már amennyire -, lejjebb a topikban Renraku berakott egy kicsit módosított fotót a 91-es gólyatábori videóból (48-as hozzászólás). Következő évben elindult a TK-on a kémia-számtech szak, és ott újrakezdtem. Izgi volt, tanszéki démon-strátorként a saját csoporttársaimnak tartottam számtek konzultációt...

Vonyival az ismerettség lelkes Kol-kocsma látogatói múltammal magyarázható. Meg sokat lógtam együtt angol-kémiás évfolyamtársakkal (KóBi, Éva), akik pedig Vonyiékhoz csapódtak harmadév tájától (94-95 táján).

Egyébként nem voltam egy nagy angolórára-járó: középfokból kifolyólag 91/92-ben felmentésem volt, TK elsősként következő évben azt hittem, újra elsősként megint fel leszek mentve, de a Lektorátus inkább úgy gondolta, hogy nem: félévkor találtak meg, üzenték, hogy sürgősen vegyem fel a tárgyat, meg vizsgázzak. Aztán TK másodikban el bírtam menni egy trimeszterre Nottinghamba, akkor félévkor azért nem kellett szaknyelvből vizsgáznom; amikor hazajöttünk '94 áprilisban (VEN közben értünk haza) gyorsan le is kellett szigorlatoznunk. Azért kaptam 4-est, mert affektálok, mondta a vizsgáztató hölgy. Mondom mit csináljak, most jöttem haza egy hónapja Ángliából. Ja, hogy mért nem mondtam előbb.

Néztem azokat a fotókat, melyiken kellene megtalálnom Téged?

Előzmény: Artificial Intelligence (135)
Renraku Creative Commons License 2006.03.01 0 0 147
akkortájt ölég borostás is volt......of kórsz nem tudja, nem is lényeges....asszonykám viszont tudja ki vagy, tanítottad őket angolra, idézem: "k. jó angoltanár volt"..vedd pozitív visszajelzésnek...:)
Előzmény: Artificial Intelligence (142)
Édy Endre Creative Commons License 2006.03.01 0 0 146
Ha már az idegenlégiósokról szó esett: mi van a muszlim brigáddal? Motaz, Talal, estébé? Ittrgadatak, vagy...?
Édy Endre Creative Commons License 2006.03.01 0 0 145
Ach! Régi szép idők, amikó' még fiJatalok voltunk! :)
Előzmény: vonyi (126)
Édy Endre Creative Commons License 2006.03.01 0 0 144
[Vazz', Csocsival meg Gazsival a Szigeten futottam össze legutóbb a' Apocalyptica koncertsátor előtt. :)]
Édy Endre Creative Commons License 2006.03.01 0 0 143
Mér'? A népszerű "termékeket" mindenütt hamisíTTyák. :)
Előzmény: csotri (127)
Renraku Creative Commons License 2006.03.01 0 0 141
hehe nehezen tudom elképzelni vmi kémcső mellett.....

emléxem első vpi élményeim egyike: megyek fel a koliban a lépcsőn, egyszercsak jön lefele egy csizma....ami egy rohadt magas fekete fickóba végződött, hogy a nyakam majdnem kitörött mialatt felnéztem rá...pedig én se vok törpe....onnantól a Dallas nem Jockey-t jelentett, hanem vki egészen mást...:)))))
Előzmény: Artificial Intelligence (140)
Renraku Creative Commons License 2006.03.01 0 0 139
akkor t'om, Csocsi a Kiber gépteremből....övék volt az első két sor, mi meg hátul doomoltunk......Hugo-val (Yugo?) mi lett???:)
gyuzsi Creative Commons License 2006.03.01 0 0 138
Áááááá, ez nem így van... Max. nem túl előnyös... :)))
Előzmény: Artificial Intelligence (137)
gyuzsi Creative Commons License 2006.03.01 0 0 136
Szia!

Tudom, hogy mi még nem beszéltünk, de ha jól láttam, rajta vagy az egyik képen a VE honlapján a látogatóknak szóló, Egyetemről címszó alatti fotók egyikén, Rendezvény rovatban... :)

Üdv

gyuzsi
csotri Creative Commons License 2006.03.01 0 0 134

Oksa, még kitalálom. VEN-re valószínűleg megyek, valószínűleg csak 2 napra (mikor érdemes? elején? közepén? végén?), de hogy el ne fogyjon, lehet, hogy élek a postai utánvét lehetőségével. Majd jól kitalálom...

(Egyébként erősen keresgélem az indexemet: van ugyanis egy olyan érzésem, hogy mi találkoztunk tanügyi szituációból kifolyólag... csak neveket és arcokat híresen nem tudok egymáshoz kötni... elképzelhető, hogy te tanítottál angolt vegyészeknek, ill. kémia-szám.tech. szakos tanaraknak '92-93 körül?)

Előzmény: Artificial Intelligence (133)
csotri Creative Commons License 2006.03.01 0 0 132
Olvastam a kötetről, azt hiszem a Pivo Bárban: Vonyi, AI, lehet még vásárolni?
Előzmény: Renraku (131)
Renraku Creative Commons License 2006.03.01 0 0 131

ugy 4 vagy 5k - 2 főre már bőven jobban megéri, mint a 3ágyas nyomorszobák a koleszban....(mondjuk nekem A cég kifizeti - persze ha munkaügyben megyek, arra meg mindig lehet indokot találni..:)) 

megsasolom a rímeket ---- én a múltkor Vp-ből kaptam ajándékba egy kötetet Pivo-ék munkásságából  

Előzmény: csotri (130)
csotri Creative Commons License 2006.03.01 0 0 130

und vi fíl forint?

OFF: a kecskerímes topicba nyomtam tegnap egy VEN-es, ma egy vegyészetes témájút. Meg lehet sasolni!

Előzmény: Renraku (129)
Renraku Creative Commons License 2006.02.28 0 0 129
Lobikám, ott bárki megszállhat magyar forintok ellenében...:)

Hatalmas fürdőszoba, 2 ágy színes tv, hűtő, remek kilátás, saját kapukulcs és reggeli (igaz az vékonyka - nem egy szállodai svédasztal, de legalább valami:))))

ha megint megyek, odamegyek..... kocsi ügyben meg megkeresem AI-t..:)
Előzmény: csotri (128)
csotri Creative Commons License 2006.02.28 0 0 128

Azt értem, hogy VE, de AB? Akadémiai Bizottság? SZVSZ rám nem számítanak azon a szálláson :(

Előzmény: Renraku (123)
csotri Creative Commons License 2006.02.28 0 0 127
furcsa lenne ebben a topicban egy másik Vonyi...
Előzmény: vonyi (126)
vonyi Creative Commons License 2006.02.28 0 0 126
igen :)
Előzmény: Édy Endre (125)
Édy Endre Creative Commons License 2006.02.27 0 0 125
[Te az a vonyi vagy, aki anno patronált minket, első nem-mérnök hallgatókat 1990-ben? Gy. - angol-kémia :)]
Renraku Creative Commons License 2006.02.25 0 0 123
Szeva, kedvem még lenne, csak idoben, szabival nem fér bele......amugy ölég kafa szállás van a várban a VEAB-ban (multkorában voltam dipitervet bírálni----hehe ezt se gondótam volna 10 évvel ezelőtt), annyi csak a gáz, hogy kocsival nem lehet felmenni.

szeptemberben évfolyamtali, juhhéj!!!
Előzmény: csotri (115)
vonyi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 122
nincs de ha valamelyik csapatnak kell venre hallucinogén anyag akkor lekközelebb szólnak ELŐZŐ nyáron és szedek nekik párducgalócát :))
Előzmény: Artificial Intelligence (121)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!