Nem régiben vettem egy charade 1.0 TD-t. És vannak kisebb esztétikai hibái. pl: a fordulatszám mérő nem működik és a vezetőoldali ajtó kárpit is le van "lakva" illetve hiányzik az üzemanyagszűrő!
Ha valaki tudna segíteni, hogy mennyiért és hol tudnám beszerezni illetve megcsináltatni azt nagyon megköszönném.
Nissens márkájú Daihatsu Charade III., IV.,1.3.i. G100, G101, G102 1 évet használt, hibátlan, a képen látható állapotban hűtő eladó.Tápiószőlősön,vagy Budapesten átvehető.
Kellemes ünnepeket Fórumozók! kb egy hete vásároltam egy charade 1.0 cs-t. Arra lennék kíváncsi, hogy ha az üzemanyag mutató eléri a minimum vonalat, akkor kb még mennyi lehet a tankban? (leállításnál még kb 1,5-2mm-t zuhan a mutató a minimum szint alá) Választ előre is köszönöm :)
Sajnos itt sincsenek sokan, ezért is írogatok néha ide, hogy valamennyire életben tartsam a topicot. Sajnos a www.daihatsuklub.hu ismeretlen okom miatt megszűnt :-( Nagyon sajnálom, mert sok hasznos info volt ott, amit bánatomra nem mentettem le. :-(
Egyébként ez a Hijet nagyon tetszetős. Van belőle dízel motorral szerelt is?
Jövő héten vizsgás lesz a kicsike, átnéztem a fékrendszert. Elől rendben volt minden, hátul cserélni kellett egy fékmunkahengert, meg volt ragadva az egyik oldala. Autósboltban Cifam márkát ajánlottak, nem volt drága, mindössze 2600 Ft. Beraktam, de azért a régit fel fogom újíttatni, mert a gyári alkatrész mégis csak gyári.
Ja, közben volt egy első spirálrugó törése, sajnos gyengére tervezték. Kicseréltem mindkét oldalon.