Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.11 0 0 2
Pontosan...
Előzmény: Zippo22 (1)
Zippo22 Creative Commons License 2003.01.11 0 0 1
Nos, először is: a chopperek nagy része SZÉP motor, persze ízlések és pofonok ... :-)

Nekem még nincs, de idén szeretnék egy középkategóriájú choppert venni, mert NEM SZÁGULDOZNI AKAROK hanem motorozni, élvezni azt, h. nyugis motorozás mellett sokkal jobban látom a környezetet, a tájat a házakat, mint kocsiból v. egy speedmotorról. Túrázni szeretünk, ha száguldozni akarok (már kinőttem ebből a korból, és szerencsére megúsztam) akkor beülök a kocsiba, és "ami a csövön kifér" :-)

Tavaly egy 250-es ETZ-vel motorozgattunk, és a célnak még az is csaknem megfelel. Szóval az egész arról szól, hogy ráérsz élvezni a motorozást, mögötted ül a barátnőd, akinek nem kell 150-nél szorongatni a majrévasat, hanem menet közben beszélgethetsz vele, nyitott sisakkal, 70-90-es tempóban nézegetsz, ha erdős részen mentek, élvezed z illatot, a levegő tisztaságát, nem egy dobozba van zárva a fejed, és a lábtartót szikráztatod az aszfalton a kanyarokban.

Hát... ennyi. Vélemény?

Üdv. Zip

Előzmény: kettőötegy (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.10 0 0 0
Neked van időd ilyen hülyeségeken gondolkodni?
Motoros vagy?
Miért nem tartod tiszteletben a másikat?
Miért baj az ha néhányan "pusztán" motoroozni szeretnek?
Miért baj az, hogy néhányan a pöfögő hangot szeretik?
Miért baj az, hogy a chopperesek ráérnek?
Miért baj az, hogy a chopperesek nyugodtak?
Ártottak Neked vmivel?

Ez a topik megér 1+0 dupla0-át... ;-))

Előzmény: kettőötegy (-)
kettőötegy Creative Commons License 2003.01.10 0 0 topiknyitó
Szevasztok!

Ezen a topikon arra szeretnék választ kapni, hogy mi késztet arra bárkit is, hogy choppert vegyen magának és azt örömmel használja. Mert, részemről semilyen érv nem szól mellette úgy istenigazából...
Tudom vannak rengetegen akik "pöfögnek a vasakkal",de miért? Nem szeretnek gyorsan menni? Félnek a kanyaroktól? "Életérzést" keresnek?
Mit tud egy chopper, amiről én nem tudhatok?...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!