És hívják össze a NATO csúcsot, az ENSZ BT.-t és a Közgyűlést is! De azonnal!
Elvégre Ptisz.. jaj bocs, PGuszti szeretné látni a szállodaszámlákat, és a repülőjegyeket.
Bocsi, ezek alapjan tokmindegy, mit csinal a kartars:
Skorpió válasz erre | adatok | e-mail 2002.12.16 12:47 (1451)
Meggyozodesem, hogy Medgyessy es Kovacs - tortenelmi tavlatban - azonos megiteles ala fog esni Deak Ferenccel es Kossuth Lajossal, tobbek kozott az EU-val valo sikeres csatlakozasi targyalas miatt.
Tudod mit, vagy bevallod, hogy drogozol, vagy most fejezzuk be a beszelgetest ;)
Továbbá nagyon szeretnénk látni a Medgyessy és feleségének repülőjegy és szállodaszámláit, továbbá egy nyilatkozatot a Állami Számvevőszéktől, hogy ezeket a jegyeket nem számolták el a MEH terhére. Ugyanis a sok hazudozás után nem tudom miért klellene elhinni Gál, Kovács vagy akár Medgyessy nyilatkozatait ebben az ügyben.
Es pici bogar (de legalabbis izeltlabu) indokolatlan tobbesszamhasznalatert megerdemled a Medgyessy Peter Szepkiejtesi Verseny kulondijat Proza es Onparodia kategoriaban.
surmik, PGusztik, Kata31-ek, takacsik es egyeb apoltak !
Miutan sikerult Onoket eme forumon egyszerre fellelnem, felhivom szives figyelmuket, hogy az evvegi kimeno 2003. Januar 4.-en 18h-kor lejar. Keretik mindenki a „D" epulet 209-es szobajaban az ugyeletes fonovernel e hataridoig szemelyesen megjelenni gyogyszerbevetel celjabol..
A frusztraciot, rosszindulatot, inszinuaciot, ragalmazast es egyeb uldozesi maniat a Foapolonak sziveskedjenek hianytalanul visszaszolgaltani.
A keses az onfeledt ugynokozes es a hideg vacsora megvonasat vonja maga utan.
BTW, az ellenzek sem valtozott, es maganprogramokrol is tudott mindig a kozvelemeny eddig is... Valtozott valami?
Es miert nem GJZ mondta, hogy "mindig tudjuk, hol a kormanyfo", csak nem azert, mert o tagadta le vasarnap? :)
Kovacs Laszlo meg hozza a formajat a rohadtorbanozassal megint...
Most már csak azt volna jó tudni, hogy
- mikor foglalta le Medgyessy a szállodát
- mikor foglalta le a repülőjegyeket.
Remélhetőleg ezt nem korábban tette mint dec. 24-én, különben egyértelmű, hogy ismét szándékosan hazudott dec. 23-án.
Gondolom a Lenin tévé zseniális riporterei csinos leleplező műsorral jönnek elő.
Medgyessy Péter privát programjait is nyilvánosságra hozzák ezentúl, de csak olyan mértékben, hogy ne sérüljön a miniszterelnök magánélethez fűződő joga. A kancelláriaminiszter szerint mindig tudnak a kormányfő hollétéről, s ő a mostani szabadság időpontjáról is egyeztetett Medgyessy Péterrel.
Medgyessy Péter a hét végén tér haza Kubából, és január 6-án áll munkába – mondta a Népszabadságnak a kormányszóvivő. Gál J. Zoltán közölte: a jövőben mindig előre tájékoztatják a közvéleményt, ha a miniszterelnök szabadságra megy.
A Miniszterelnöki Hivatalban levonták a tanulságot abból, hogy az ellenzék politikai ügyet kovácsolt a kormányfő kubai nyaralásából, és változtatnak az elmúlt tizenkét év gyakorlatán: nyilvánosságra hoznak magánprogramokat is – jelentette ki a kormányszóvivő. Gál J. Zoltán szerint „változtak a körülmények, változott az ellenzék stílusa, ezért a félreértések, csúsztatások, vádaskodások elkerülése érdekében” beszámolnak a miniszterelnök szabadságáról is. Csak olyan mértékben azonban, hogy ne sérüljön a kormányfő magánélethez fűződő joga – tette hozzá a szóvivő.
Hasonlóan nyilatkozott a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter is a pénteki Nap-keltében. Kiss Elemér magánügynek tekinti, ki hol nyaral.
A Medgyessy Péter kubai üdülését kísérő nyilatkozatháborút Kiss Elemér úgy jellemezte: az vihar egy pohár vízben. A miniszter közölte: „természetesen a kormányfő hollétéről mindig tudunk, hiszen ha szükséges, akkor kapcsolatba is kell hogy lépjünk vele”. Egy másik kérdésre viszont úgy válaszolt: „azt egyeztettük, mikor megy nyaralni, mert abban az időszakban nekem a helyemen kell lennem, tehát az időpontokat, az időtartamot egyeztettük, és tudom, hogy hétfőn jön be először dolgozni”.
Kovács László külügyminiszter, az MSZP elnöke a Nap-keltében azt hangsúlyozta, hogy Medgyessy Péter saját költségén, nem hivatalos úton járt Kubában, és „a tengerpart pártsemleges, politika-semleges”. – Volt olyan kormányfő, aki közpénzen, különgéppel repült azért külföldre, hogy ott futballozhasson egyet, és aki egy hivatalos látogatásra két focistát vitt magával egy meccs miatt – közölte.
Ne legyél már ennyire szemellenzős! Neked egy kormányszóvivő nyilatkozata nem bejelentés?
Vagy esetleg azt szeretnéd, ha a miniszterelnök negyedévenként írásban előre leadná magán programjainak helyét, idejét, a résztvevők neveivel, és ebből Neked is külön - névre szólóan - küldene egy példányt?
Büszkén vállalom, hogy jellemző rám: érdekel, hogy csak MSZP-s politikusnál kifogásolod-e, hogy felvételről adják le az interjúját (megtévesztve a nézőket, akik élő adásnak gondolják) vagy másoknál is.
Másoknál eddig nem tetted, tehát a válasz meg is van a kérdésre.
Veled ellentétben én úgy gondolom, hogy nem lehet külön szabályokat felállítani pártállás vagy pozíció szerint. Jó lenne, ha a tévékben minden konzerv interjúnál közölnék ezt a tényt a nézőkkel.
Valószínűleg össze tetszik keverni a IX. kerületi rendőrkapitánnyal. Sajnos, - vagy szerencsére? - nem én vagyok. Nekem az Ormossy felvett nevem, nem az igazi. (De gondolom ezzel vagyunk így egy páran, itt a Fórumon.)
Igen, ez mind komoly probléma volt az elmúlt napokban. Főleg a földindulás. Amit Ti próbáltok meg itt elővezetni, azzal kapcsolatban, hogy a miniszterelnök Kubában tölt 1 hetet. Csak szeretnétek, hogy földindulás legyen, meg hogy bolhából elefánt. :-)