Keresés

Részletes keresés

Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 234
Ne mond! Ezt nem hiszem el.
És még be sem jelentette előre, hogy titkosan fog menni!
Előzmény: HJM (233)
HJM Creative Commons License 2003.01.04 0 0 233
Előzmény: HJM (212)
Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 232
Igazán nincs miért, én is viccnek fogtam fel, de tényleg tegnap láttam a tv-ben, hogy így hívják a IX. ker. főrendőrt.

Ui: Egyébként honnan tudod Te régóta, hogy nem én vagyok én, vagyis, hogy én vagyok a nem én...mit tudom én. :-)

Előzmény: takacsi (230)
takacsi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 231
Személyesen D-209-es szobatársnak szeretném leadni...:)-
Előzmény: Skorpió (218)
takacsi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 230
Én régóta tudom, vicc az egész.
Hülyéskedés.
Elnézést érte!
Előzmény: Ormossy (217)
Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 229
És hívják össze a NATO csúcsot, az ENSZ BT.-t és a Közgyűlést is! De azonnal!
Elvégre Ptisz.. jaj bocs, PGuszti szeretné látni a szállodaszámlákat, és a repülőjegyeket.

Előzmény: PGuszti (223)
qncogi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 228
Kik szeretnék ezt látni?
Árgirus Creative Commons License 2003.01.04 0 0 227
>Tuti, hogy nem számolták el szerintem. Megyó erre nem szorul rá, pláne így fizuemelés után :-)>>

Nem hát!
(& ha mégis; majd kölcsönkér az államtitkáraitól; akik 6-7 hónapi meló után 2 havi jutalmat kaptak)

Mert +érdemlik.:-D

Előzmény: livefast (224)
livefast Creative Commons License 2003.01.04 0 0 226
Ezt már tényleg nehéz komolyan venni :-)
Előzmény: surmi (225)
surmi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 225
Bocsi, ezek alapjan tokmindegy, mit csinal a kartars:

Skorpió válasz erre | adatok | e-mail 2002.12.16 12:47 (1451)

Meggyozodesem, hogy Medgyessy es Kovacs - tortenelmi tavlatban - azonos megiteles ala fog esni Deak Ferenccel es Kossuth Lajossal, tobbek kozott az EU-val valo sikeres csatlakozasi targyalas miatt.

Tudod mit, vagy bevallod, hogy drogozol, vagy most fejezzuk be a beszelgetest ;)

Előzmény: surmi (222)
livefast Creative Commons License 2003.01.04 0 0 224
Tuti, hogy nem számolták el szerintem. Megyó erre nem szorul rá, pláne így fizuemelés után :-)
PGuszti Creative Commons License 2003.01.04 0 0 223
Továbbá nagyon szeretnénk látni a Medgyessy és feleségének repülőjegy és szállodaszámláit, továbbá egy nyilatkozatot a Állami Számvevőszéktől, hogy ezeket a jegyeket nem számolták el a MEH terhére. Ugyanis a sok hazudozás után nem tudom miért klellene elhinni Gál, Kovács vagy akár Medgyessy nyilatkozatait ebben az ügyben.

surmi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 222
Talan tekints bele, kerlek, a testvertopicokba is. Segitene rajtad, kevesebben rohognenek ki.
Előzmény: Skorpió (221)
Skorpió Creative Commons License 2003.01.04 0 0 221
Es Amerikaban meg mindig verik a negereket ? ( :-)))
Előzmény: surmi (220)
surmi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 220
Es pici bogar (de legalabbis izeltlabu) indokolatlan tobbesszamhasznalatert megerdemled a Medgyessy Peter Szepkiejtesi Verseny kulondijat Proza es Onparodia kategoriaban.

Jovore nevezz Onkritikara is, talan lesz eselyed.

surmi

surmi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 219
Olyan a humorod mint Gal J. modora.
Skorpió Creative Commons License 2003.01.04 0 0 218
OFF!

(Kozerdeku kozlemeny.)

surmik, PGusztik, Kata31-ek, takacsik es egyeb apoltak !

Miutan sikerult Onoket eme forumon egyszerre fellelnem, felhivom szives figyelmuket, hogy az evvegi kimeno 2003. Januar 4.-en 18h-kor lejar. Keretik mindenki a „D" epulet 209-es szobajaban az ugyeletes fonovernel e hataridoig szemelyesen megjelenni gyogyszerbevetel celjabol..
A frusztraciot, rosszindulatot, inszinuaciot, ragalmazast es egyeb uldozesi maniat a Foapolonak sziveskedjenek hianytalanul visszaszolgaltani.

A keses az onfeledt ugynokozes es a hideg vacsora megvonasat vonja maga utan.

Lipotmezei Fidel Castro Elmegyogyintezet

ON!

Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 217
Nem tudom ez milyen végzetet takar, de hogy a IX. ker. rendőrfőnökét is így hívják, ezt én is tegnap tudtam meg a televízióból.
Előzmény: takacsi (216)
takacsi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 216
Nomen est omen:).
Előzmény: Ormossy (203)
surmi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 215
BTW, az ellenzek sem valtozott, es maganprogramokrol is tudott mindig a kozvelemeny eddig is... Valtozott valami?
Es miert nem GJZ mondta, hogy "mindig tudjuk, hol a kormanyfo", csak nem azert, mert o tagadta le vasarnap? :)
Kovacs Laszlo meg hozza a formajat a rohadtorbanozassal megint...
surmi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 214
Ha mindig tudjak, hol a kormanyfo, akkor GJZ miert nem tudta? :)
PGuszti Creative Commons License 2003.01.04 0 0 213
Most már csak azt volna jó tudni, hogy
- mikor foglalta le Medgyessy a szállodát
- mikor foglalta le a repülőjegyeket.
Remélhetőleg ezt nem korábban tette mint dec. 24-én, különben egyértelmű, hogy ismét szándékosan hazudott dec. 23-án.

Gondolom a Lenin tévé zseniális riporterei csinos leleplező műsorral jönnek elő.

HJM Creative Commons License 2003.01.04 0 0 212

Ezután közlik a kormányfő szabadságát

NSZ • 2003. január 4. • Szerző: N. Sz.

Medgyessy Péter privát programjait is nyilvánosságra hozzák ezentúl, de csak olyan mértékben, hogy ne sérüljön a miniszterelnök magánélethez fűződő joga. A kancelláriaminiszter szerint mindig tudnak a kormányfő hollétéről, s ő a mostani szabadság időpontjáról is egyeztetett Medgyessy Péterrel.

Medgyessy Péter a hét végén tér haza Kubából, és január 6-án áll munkába – mondta a Népszabadságnak a kormányszóvivő. Gál J. Zoltán közölte: a jövőben mindig előre tájékoztatják a közvéleményt, ha a miniszterelnök szabadságra megy.

A Miniszterelnöki Hivatalban levonták a tanulságot abból, hogy az ellenzék politikai ügyet kovácsolt a kormányfő kubai nyaralásából, és változtatnak az elmúlt tizenkét év gyakorlatán: nyilvánosságra hoznak magánprogramokat is – jelentette ki a kormányszóvivő. Gál J. Zoltán szerint „változtak a körülmények, változott az ellenzék stílusa, ezért a félreértések, csúsztatások, vádaskodások elkerülése érdekében” beszámolnak a miniszterelnök szabadságáról is. Csak olyan mértékben azonban, hogy ne sérüljön a kormányfő magánélethez fűződő joga – tette hozzá a szóvivő.

Hasonlóan nyilatkozott a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter is a pénteki Nap-keltében. Kiss Elemér magánügynek tekinti, ki hol nyaral.

A Medgyessy Péter kubai üdülését kísérő nyilatkozatháborút Kiss Elemér úgy jellemezte: az vihar egy pohár vízben. A miniszter közölte: „természetesen a kormányfő hollétéről mindig tudunk, hiszen ha szükséges, akkor kapcsolatba is kell hogy lépjünk vele”. Egy másik kérdésre viszont úgy válaszolt: „azt egyeztettük, mikor megy nyaralni, mert abban az időszakban nekem a helyemen kell lennem, tehát az időpontokat, az időtartamot egyeztettük, és tudom, hogy hétfőn jön be először dolgozni”.

Kovács László külügyminiszter, az MSZP elnöke a Nap-keltében azt hangsúlyozta, hogy Medgyessy Péter saját költségén, nem hivatalos úton járt Kubában, és „a tengerpart pártsemleges, politika-semleges”. – Volt olyan kormányfő, aki közpénzen, különgéppel repült azért külföldre, hogy ott futballozhasson egyet, és aki egy hivatalos látogatásra két focistát vitt magával egy meccs miatt – közölte.

surmi Creative Commons License 2003.01.04 0 0 211
Ha azt mondja a MN-nek, hogy nem tudja, hol a kormanyfo, az igenis ot minosito bejelentes :)
Előzmény: Ormossy (210)
Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 210
kata31!

Ne legyél már ennyire szemellenzős! Neked egy kormányszóvivő nyilatkozata nem bejelentés?
Vagy esetleg azt szeretnéd, ha a miniszterelnök negyedévenként írásban előre leadná magán programjainak helyét, idejét, a résztvevők neveivel, és ebből Neked is külön - névre szólóan - küldene egy példányt?

Ormossy

Előzmény: Törölt nick (208)
Tecs Creative Commons License 2003.01.04 0 0 209
"Ezek a kérdéseid...téged jellemeznek.."

Végre valamiben egyetértünk. :o)

Büszkén vállalom, hogy jellemző rám: érdekel, hogy csak MSZP-s politikusnál kifogásolod-e, hogy felvételről adják le az interjúját (megtévesztve a nézőket, akik élő adásnak gondolják) vagy másoknál is.

Másoknál eddig nem tetted, tehát a válasz meg is van a kérdésre.

Veled ellentétben én úgy gondolom, hogy nem lehet külön szabályokat felállítani pártállás vagy pozíció szerint. Jó lenne, ha a tévékben minden konzerv interjúnál közölnék ezt a tényt a nézőkkel.

Előzmény: Törölt nick (167)
Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 206
Kinek mi adatik meg. Van aki párttitkárból bányatulajdonos lesz. Van aki szt tisztból pháradt miniszter.
Sorsok, emberek...
Előzmény: Törölt nick (205)
Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 204
Csak hogy mindenki értse;

"takacsi válasz erre | adatok | e-mail 2002-04-07 19:36:25 (0)

Csak az a kérdés, milyen arányban győzött a Fidesz.
Egyéniben még aratnak a fiúk.
Lehet 2/3?"

Ormossy

Előzmény: Törölt nick (197)
Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 203
Valószínűleg össze tetszik keverni a IX. kerületi rendőrkapitánnyal. Sajnos, - vagy szerencsére? - nem én vagyok. Nekem az Ormossy felvett nevem, nem az igazi. (De gondolom ezzel vagyunk így egy páran, itt a Fórumon.)

Ormossy
(aki nem a IX. kerületi rendőrfőnök!)

Előzmény: takacsi (196)
Ormossy Creative Commons License 2003.01.04 0 0 201
"árvíz, hószakadás, földindulás;"

Igen, ez mind komoly probléma volt az elmúlt napokban. Főleg a földindulás. Amit Ti próbáltok meg itt elővezetni, azzal kapcsolatban, hogy a miniszterelnök Kubában tölt 1 hetet. Csak szeretnétek, hogy földindulás legyen, meg hogy bolhából elefánt. :-)

Előzmény: Árgirus (194)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!