Keresés

Részletes keresés

BoGar Creative Commons License 2002.12.29 0 0 185
Szóval marad a személyeskedés, mert még mindig nincs cáfolatod. Oké. Folytast csak nyugodtan. Van még egyébb hülyeség is a tarsojodban, vagy esetleg végre beszélnél a topikról is??
(Említed a lécet. Tudod, te nagyon alacsony lehetsz, mert nem is láttad a lécet, ami alatt átmentél ezzel az érvvel.)
Előzmény: polites (183)
mibi Creative Commons License 2002.12.29 0 0 184
Csak egy kerdesem van. Mi koze van a MN hirenek a topic cimehez?
Előzmény: docy13 (-)
polites Creative Commons License 2002.12.29 0 0 183
Benő esetében rezgett a léc, de átment.
Nálad nem rezgett, te átszaladtál alatta. :))
Előzmény: BoGar (182)
BoGar Creative Commons License 2002.12.29 0 0 182
Lehet, hogy te megint csak személyeskedni tudsz, de megcáfolni nem tudod, hogy hülyeségeket hasonlítasz össze.
Előzmény: polites (181)
polites Creative Commons License 2002.12.29 0 0 181
"polites. Ilyen hülye számolást már rég láttam!!

Kezdjük ott, hogy összehasonlítod azt, hogy mennyibe kerül a műjégre a beugró, és mennyit kellene szerinted fizetni a Kossuth téri műjégre, ha kellene. Nade nem kell, így a 0 Ft áll szemben az 560 illetve a 280 Ft-tal."

Gondolom, hogy ezt nevezed Te "okos számolásnak". :)))
Nem baj, lényeg az, hogy jól érezd magad. :)

"Ja és a Városligetben sem csúszkálhatsz sokat, max 4 órát. Utána bezár, majd újra kinyít."

Ezt a "bonyolult" szituációt próbáltam meg leírni így: "És ezért nem egy órát korcsolyázol, hanem nyitástól zárásig."
:)))

Előzmény: BoGar (180)
BoGar Creative Commons License 2002.12.29 0 0 180
polites. Ilyen hülye számolást már rég láttam!!

Kezdjük ott, hogy összehasonlítod azt, hogy mennyibe kerül a műjégre a beugró, és mennyit kellene szerinted fizetni a Kossuth téri műjégre, ha kellene. Nade nem kell, így a 0 Ft áll szemben az 560 illetve a 280 Ft-tal. Ja és a Városligetben sem csúszkálhatsz sokat, max 4 órát. Utána bezár, majd újra kinyít.

Előzmény: polites (176)
HanG99 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 179
MIvel eddig 170-nél több beírásban csak anyázás, közbeszerzés, közpénz, hány gyerek, stb ment, ezért kérném jobbos olvtársaimat, legyenek szívesek a rongálás tényét konkretizálni, leginkább egy előtte, utána kép érdekelne, valamint egy forrás arra, hogy csak komcsik lehettek :))

Rongálás lehetőségei:
1) kifordították a földből az alapjait, - hótehertől saját súlya alatt, vagy valaki nekitámaszkodott, miközben felhúzta a korcsolyát
2) leöntötték festékkel
3) letakarták
4) lehányták
5) elgörbítették
6) levésték róla a betűket
7) telefújták grafittivel

stb.

Kicsit konkrétabban írjátok le az esetet, mert amíg nincs konrétum, nem tudom megnevezeni azt a jobbos kartácsot, aki provokációs célból csinálta :))

korcsolyázó gyerekek: 27-én dél körül első saccra 70-80 korcsolyázó volt a pályán, én ebédelni iygekeztem, nem álltam meg megszámolni, sem táblát nézni.

további kellemes, konkrétumok hiányában alaptalan gyűlölködést az új évben is az olvtársaknak.

polites Creative Commons License 2002.12.29 0 0 178
"Majd ha bezárt és összesítik, hogy hányan vették igénybe, akkor lehet majd magyarázni, nem?
Legalábbis ez lenne a korrekt eljárás, nem?"

Én azt számoltam, hogy legfeljebb mennyi lehet az igénybevétel (ha igaz a Népszabadság info, hogy 300-an férnek be egyszerre).
Ennél csak kisebb lehet a tényleges használat, ebből fakadóan még 1500 Ft-nál is drágább lehet az emberenkénti és óránkénti költség. :)

Mi ebben a nem korrekt? :)

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (177)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.12.29 0 0 177
"De, azt gondolom, hogy szánalmas. Mármint amit Te csinálsz. :) "

Micsoda érv, nem mondom...

"A jégpályák köztudottan munkavállalókkal vannak tele. :) "

Hmm, nem tudom, mikor voltál kamasz, de elmesélem neked, hogy a tizenévesek többsége a ligeti jégpályát választja, mert nagy és ott vannak a haverok. A parlament előtti jégpályára az eggyel kisebb korosztály megy, akiket viszont kisérni szoktak még. Ezért említettem a munkaidőt.

"De azért csak magyarázkodj. :)))"

Drágább, mint egy állandó jégpálya? Nyilván. Baromság volt megcsinálni? Nyilván. Teljesen felesleges? Nyilván. Ugyanakkor hülyeség egy adat alapján támadni? Nyilván. Majd ha bezárt és összesítik, hogy hányan vették igénybe, akkor lehet majd magyarázni, nem? Legalábbis ez lenne a korrekt eljárás, nem?

Előzmény: polites (176)
polites Creative Commons License 2002.12.29 0 0 176
"Aha, és mivel december 23-án délelőtt üres volt a jégpálya (tegyük hozzá, hogy munkanap délelőttje!), ezért te minden további információ nélkül állítod december 29-én, hogy 20 gyerek korcsolyázik összesen... Nem gondolod, hogy szánalmas?"

De, azt gondolom, hogy szánalmas. Mármint amit Te csinálsz. :)

"Munkanap délelőttje" :)))
A jégpályák köztudottan munkavállalókkal vannak tele. :)

Népszabadság:
"Vasárnap kora délután megnyílt az Országház parkolójában megépített műjégpálya: az 1800 négyzetméteres jégpálya tíz napon át lesz nyitva, egyszerre háromszázan korcsolyázhatnak rajta; felállítása és üzemeltetése ötvenmillió forintba kerül, a költségeket a Szerencsejáték Rt. állja.
A műjégpályát január 2-áig ingyenesen látogathatják a gyermekek, vasárnap 22 óráig, december 24-én 10-15 óráig, máskor egységesen 10-22 óráig. A jégpálya naponta 15 és 16 óra között karbantartás miatt zárva lesz."

Számolj:
napi 11 óra * 300 fő * 10 nap=33000 óra korcsolyázás.
Vagyis óránként 1500 forintba kerül a csúszkálás (és a csúsztatás). :))

A városligeti jégpálya hétvégén 560 Ft, hétközben 280. És ezért nem egy órát korcsolyázol, hanem nyitástól zárásig.

De azért csak magyarázkodj. :)))

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (175)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.12.29 0 0 175
Aha, és mivel december 23-án délelőtt üres volt a jégpálya (tegyük hozzá, hogy munkanap délelőttje!), ezért te minden további információ nélkül állítod december 29-én, hogy 20 gyerek korcsolyázik összesen... Nem gondolod, hogy szánalmas?
Előzmény: bad100 (174)
bad100 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 174
Üres a parlamenti jégpálya
2002. december 23., hétfő, 12:45

Kevesen korcsolyáznak a Parlament előtti jégpályán, miközben a városligeti műjégen a szokásos téli szünetekhez hasonló tömeg van.
Hétfő délelőtt alig 20 ember korcsolyázott a Parlament előtti jégpályán. A Miniszterelnöki Hivatal sajtó- és médiafőosztályán elmondták: 22-én, a nyitás napján ennél többen voltak. Eközben a városligeti műjégpályán - ahol fizetni kell a korcsolyázásért - a szokásos tömeg van.... [origo]

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (164)
bad100 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 173
pl. origo
biztos jobbos szajt....
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (164)
szabmari Creative Commons License 2002.12.28 0 0 172
Érdekes Soltikát is, meg a kutyát is pont ilyennek képzeltem.
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.28 0 0 171
Ismeretlen tettesek megrongálták a Kossuth téri 56-os emlékhelyen felállított "őrtálló" demonstrációs táblát

Természetes...

BoGar Creative Commons License 2002.12.28 0 0 170
Tudod, te meg sok ... jobboldali tartjátok árulónak Mécs Imrét, miközben az 56-osok elhatárolodtak az eseménytől és elismerik Mécs Imrét. Tudod, azoknak a szava számít, akik 56-osok. És talán egy 56-os nem így fejezte volna ki egyet nem értését.

Ki csinál múbalhét?? Mikor? Hol??

Előzmény: Pénzes Postás (165)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.28 0 0 169
Neked is boldog karácsonyt így utólag, te állat!

Az MNO is csúsztat, mert semminek vádjával nem lehet feljelentést tenni, csak alapos gyanújával. A kettő közötti különbség talán jelentéktelennek tűnik, mégis óriási, a "tévedés" pedig jellemző a MN-re.

nickwarren Creative Commons License 2002.12.27 0 0 168
én az utcaköveket
Előzmény: helyreigazgato (167)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.12.27 0 0 167

Sajjnálom a szegény, ártatlan veress csillagokat!

Előzmény: nickwarren (166)
nickwarren Creative Commons License 2002.12.27 0 0 166
neked mit jelent 56 eszméje?
Előzmény: Pénzes Postás (165)
Pénzes Postás Creative Commons License 2002.12.27 0 0 165
Nem mindegy, hogy az az 56-os melyik oldalon állt, illetve melyik oldalra ment. Elárult-e valamit, vagy sem.

Továbbá az sem, hogy a Hálózat mely tagjai csinálnak ezért műbalhét a másik oldalra kenve.

Persze bogárka ezt te soha sem fogod megérteni, mert nem mondták a tévében.

Neked jelent egyáltalán bármit is 56 eszméje? Mert ha igen, mindek véded a Kádár sleppet?

Előzmény: BoGar (163)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.12.27 0 0 164
cicám, megismétlem a kérdést, mert azon valahogy átsiklottál, nyilván nem maradt már rá energiád a sértegetés után. Szóval, honnan származik az infó a 20 gyerekről, ez az infó milyen számlálás eredménye, mennyi ideig számláltak, mikor számláltak?
Előzmény: bad100 (159)
BoGar Creative Commons License 2002.12.27 0 0 163
A jobboldaliak folytatják 56 eszmélyét, miközben egy 56-os megemlékezésen a megemlékezőt aki maga is 56-os volt, megzavarják, kifütyülik, kisípolják??
Előzmény: Viperator (162)
Viperator Creative Commons License 2002.12.27 0 0 162
Nem hiszem, hogy a jobboldaliak lettek volna a rongalok... a jobboldaliak az 56-os szellemet folytatjak.... a seggnyalo komcsik voltak a rongalok.... tuti....
Előzmény: BoGar (17)
Tecs Creative Commons License 2002.12.27 0 0 161
"A Meghívásos pályázat igenis közbeszerzés. Ezt már többször elmondták!"
Kik mondták el és mit, tudnál idézni?

docy13,

hiányzó ismereteidet a törvény tanulmányozásával pótolhatod a kozbeszerzes.hu honlapon.

Ezt is ott fogod találni:

Kbt. 26. § (1) "A közbeszerzési eljárás nyílt, meghívásos, illetőleg tárgyalásos eljárás lehet. Meghívásos vagy tárgyalásos eljárásra csak akkor kerülhet sor, ha azt e törvény megengedi."

Előzmény: docy13 (48)
nickwarren Creative Commons License 2002.12.27 0 0 160
ahányszor elmentem eddig mellette mindíg tele volt a jégpálya.
Előzmény: bad100 (159)
bad100 Creative Commons License 2002.12.27 0 0 159
:-)))))

te egy akkora humorzsak vaty!

kicsit olvasgass bele mas topicokba is, ami konkretan ezzel a kerdessel foglalkozik, ott talalsz meg bekopizott origos(!!!) nem MNOs cikket is errol a porblemafelveteserol, hogy 20 gyerek......
es miniszteriumi magyarazkodast is kapsz mingya melle....

biztosan en vagyok a nagy tevenezo..... :-))))
meg a nagy partkatona..... :-))))

nehez szembesulni, mi? vagy nem fog az ironia?

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (143)
Kártékony Creative Commons License 2002.12.27 0 0 158
Szerintem Soltikára kár időt pazarolni:

Neki már csak az orbánviktorozás maradt megspékelve minden hozzászólásában egy kis hazugsággal. Van aki szereti színezni a sztorikat, na! ;-)

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (134)
prefixum Creative Commons License 2002.12.27 0 0 157
Te meg kapjál be egy milkacsoki-táblát ! :)
maher Creative Commons License 2002.12.26 0 0 156
Nem értem mit problémáztok.

Nekiálltok komcsizni itt egy nyomorult és igen ronda és izléstelen móricka tábla megrongálása miatt és normális reakciókat vártok.

Talán sírjak néhány hőzöngő hülye miatt, akik szerint egy kurva tábla miatt (miről azt se tudjuk, hogy mi baja lett) nyakunkon a vörösterror.

Ha ennyiből sem veszitek észre, hogy szánalmas majmok vagytok, akkor nincs mit mondanom.
Bár tudom, hogy ez lesz.

Komcsizzatok nyugodtan tovább, de anyukátokat, a rokonságot és elvbarátaitokat se hagyjátok ki.

Előzmény: ptiszai (146)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!