Most 8 dal demóját rántotta fel a DM. Gondolom, hogy ezt sem 1-2 hét alatt írta meg a jó öreg Martin papa... nyilván voltak már previzórikus ötletei, demó kezdemények. Nehezen hiszem, hogy egy zenész 3-4 évig ne írjon semmit.
A határidőt arra értettem, hogy a DM-nél amikor eljön a lemezkészítés ideje, akár saját elhatározásból, akár a kiadó "kérése" miatt, akkor ír csak Martin dalokat, pár nap alatt, ami mondjuk nem vall túl mély művészi lélekre, ráadásul pont annyit ír, amennyi az albumra kell, esetleg egy-két b-oldalra valót. Az album meg pár hét alatt elkészül.
A Sensorral volt a legtöbb nyűgjük, mert az egyik tag élt X városban, a másik Y -ban (ahol a stúdiója volt). Úgy tudom, mostmár nincsenek ilyen nagy távolságbeli probléma, úgyhogy biztosan nem ez volt az akadálya annak, hogy hárman szöszmötöljenek egyszerre egy-egy új számon. inkább az van, hogy működik a zenekari demokrácia és mindenkinek az ötletei érvényesülnek.
Határidőről nem tudok. Ha lenne, tuti, hogy már megjelentettek volna valamit. Melyik az a kiadó, amelyik ráér 5-6-7 évet várni egy új megjelenéssel? Inkább az lehet, hogy nincs semmiféle konkrét szerződés (x lemez / 5 év... vagy hasonló)... az sem kizárt, hogy lemezenként szerződnek. Nem lepődnék meg, ha előbb utóbb a Camouflage -t is a CookingVinyl -nél látnám.
Ha az egyik tag csinálja, akkor az biztosan Heiko.
A 2006-os lemezen vettem észre, hogy alig van rajta olyan dal, amit hárman követtek el. Lehet, hogy ez a munkamódszereikből következik.
Ha én az ő szintjükön lennék, biztosan menet közben, apránként csinálnék lemezt, és nem úgy, mint pl. a DM, hogy évekig semmi, utána meg frissen összeránt a Martin pár dalt, mint szerző, a banda a stábbal együtt pedig pár hét alatt rögzíti.
Nekem mindig is furcsa volt, hogy egy dalszerző nem állandóan ír, hanem csak akkor, amikor határidő van.
Új filmzenéről is szólt a fáma (nem Camouflage projekt, csak az egyik tag csinálja).
2006 -os volt az uccsó album... azóta tuti, hogy írtak egy rakat új dalt és menet közben rögzítettek is belőlük jó párat (a saját stúdiójukban). Ők sem azok a túl gyakran lemezt megjelentető banda, de azért 5-6 év után illene már előrukkolni valamivel.
Az pedig jó, hogy nem csinálják ugyanazt, mint mondjuk Robi (Cure), hogy elhinti 2012 márciusában, készül az új album és novemberben megjelenik, majd sorozatos csúszások után 2013 közepén ha megjelenik :-D
Nem hülyítenek. Egyszer csak benyőgi majd a Camou a hivatalos oldalán, hogy skacok, ekkor és ekkor kislemez majd album.
Remélem valóban a stúdiómunka miatt volt a hallgatás, bár szerintem ha készülne bármi, azt már az eslő perctől kezdve közölnék, hiszen nem lehet elég korán elkezdeni a promóciót.
Lenne egy pici felesleges tőkém, esküszöm megszervezném a koncertet.
Elég nagy volt a hallgatás, míg végül 1-2 hete frissült végre a hivatalos oldal. Szerintem molyoltak valamit a stúdióban és nem véletlenül turnézgatnak majd 2012 -ben (igaz, túl sok dátum még nincs). Úgyhogy szvsz idén lesz új album. A magyarországi koncert esetében viszont nem vagyok ilyen bizakodó. Túl sok itt a beszari pénzhajhász koncertszervező, aki csak a nagy kaszálós bulikra megy rá.
Érdemes nézni még a http://www.rocks.hu oldalon is. Most nincsen, de a csóka meg tudja neked rendelni akár az ebay -ről is, vagy az amazon -ról. Régebben ő is kapott havonta egyszer -kétszer Németországból szállítmányt...voltak jó, ritka darabjai is.
A Musicland oldalán pedig csak az amerikai kiadású Sensor -t találtam rohadt drágán, ráadásul csak a webáruházukban kapható.
Nem tartom kizártnak sajnos, hogy valóban nem naprakész az oldal, de azért egy telefont megér.Az oldal készítője intézi a frissítéseket...nem a boltból azonnal, ha elfogyott vagy érkezett valami.
Anti szokott kijárni Ausztriába és hoz cuccokat, amiből kifogy és igény van rá. Én múlt évben voltam náluk utoljára. Úgy rémlik, akkor még volt egy Sensor CD a falon.