Bárándy nem ezt a közleményt, hanem a leveleket olvasta, különben honnan tudta volna, hogy azok számára kedvezőtlenek tajékoztatást tartalmaznak? A FIDESZ csak azt jelentette be hogy tajékoztatót küldött több szervezetnek.
Ilyen az, amikor hagyod, hogy primitív ösztöneid utat törjenek.
Ártani a célod, mert ezért a nagy Kövér és a még nagyobb (formátumú) Orbán talán majd egyszer megsimogatják azt a buta kis buksidat, és akkor eldurransz az örömtől.
Csak az baj, hogy Bárándyt mindig akkor hagyja el a nyugalma, ha kábítószer üzleteibe belepiszkálnak. Én elhiszem, hogy ha a drogtörvényt nem sikerül átveretni a parlamenten a nemzetközi kábítószer maffia leszámol vele, de azért ne legyen valaki ennyire gyáva és aljas még anyagi érdekből sem. Én a sok ezer magyar fiatalt sajnálom inkább, akik az ő törvény liberalizálása miatt a kábítószer maffia kezébe kerül. Bárándy már régen a kezükben van, de ez legyen az ő baja.
"Szóval Bárándy felbontatja képviselő társai magán leveleit, megsérti a levéltitkot, terrorizál."
Szóval ez egy "magánlevél" volt?
"A büntető törvénykönyv tervezett módosításáról szóló tájékoztató levelet küld a Fidesz oktatási tagozata valamennyi közoktatási intézménynek - tájékoztatta a párt sajtóirodája csütörtökön az MTI-t.
Az MTI-hez is eljuttatott levélben a parlament előtt fekvő javaslat kapcsán úgy fogalmaznak: az meghatározó módon érinti a közoktatási intézmények működését, a pedagógusok munkáját, "ezért feladatunknak tekintjük, hogy tájékoztatást adjunk róla".
Btk.-módosítás: a Fidesz írt az iskoláknak
"levelet írtak a büntető törvénykönyv kábítószerekkel foglalkozó részének módosítása miatt."
Ezt honnan tudta volna felbontás nélkül? nem lehetsz egy bonyolult lélek.... ;-)
Nézd, tudtommal Bárándy mindig egy nyugis pasas volt, mondhatnám hidegvérű szakmabeli. Ehhez képest amilyen mondatokat tegnap megengedett magának egy tárgyalóteremben simán helyreutasítanák.
"levelet írtak a büntető törvénykönyv kábítószerekkel foglalkozó részének módosítása miatt."
Ezt honnan tudta volna felbontás nélkül?
Bárándy elszólta magát, hogy levélfelbontó, cenzurázó, az állampolgári alapjogokat sértő és semmibevevő terrohálózatot tart fent. Mindezt közpénzből és az igazságügy miniszter "köpenyében".
Nemhogy mondjon le, meneküljön!
Vizsla nem olvassa végig a topikot, de annyit elmondhat, hogy ha Bárándynak valaki ilyet be merne szólni, akkor az rögtön repülne pl. az egyetemről.
A liberalizmus az én olvasatomban annyit tesz, hogy annyit engedünk meg a másikkal szemben magunknak, amennyit mi is eltűrnénk a másiktól.
Ergo Bárándy bunkó módon viselkedett, mint akinek nincsen gyerekszobája.
Bárándy úr, ha tanít még - szerintem már nem - a Pázmányon, akkor remélem páros lábbal rúgják onnan ki.