Keresés

Részletes keresés

James di Fulig Creative Commons License 2002.12.16 0 0 11
Nem biztos, hogy észreveszi, de miből gondolod, hogy a rajzok egyformák lesznek.
Előzmény: eztEgyed (10)
eztEgyed Creative Commons License 2002.12.16 0 0 10
Miből gondolod, hogy a tanárnő észreveszi a különbséget...
Előzmény: James di Fulig (9)
James di Fulig Creative Commons License 2002.12.16 0 0 9
"csak képzeljük el, hogy azt mondják a gyerekeknek az oviban, hogy rajzolják le az EU zászlaját..."

:-) No, abból szép kis káosz lesz.

Előzmény: DRT (6)
James di Fulig Creative Commons License 2002.12.16 0 0 7
Némi különbség akad a két dolog között, ugyanis EU-zászlót akkor fogunk használni, ha önként csatlakozunk, ellentétben a vörössel, tekintve, hogy akkoriban elfelejtették megkérdezni, akarunk-e a szovjet birodalom csatlósállama lenni.
Előzmény: sas2 (5)
DRT Creative Commons License 2002.12.16 0 0 6
Aki a helyes sorrendet megjegyzi, annak jár egy Euro :)

Van ezeknek a zászló- és címer-választásoknak egy szerintem elég fontos aspektusa, amiről senki nem beszél: csak képzeljük el, hogy azt mondják a gyerekeknek az oviban, hogy rajzolják le az EU zászlaját...

Előzmény: Turulmadár (1)
sas2 Creative Commons License 2002.12.16 0 0 5
"Minden településen lesz két zászló"

Mind régen, egy kádármagyar (címernélküli), meg egy veres. :-)

Nekem nem már fáj, én már csak röhögök rajtatok. .-)))

Előzmény: Luvasutas (2)
DRT Creative Commons License 2002.12.16 0 0 4
Szerintem katasztrófa, hogy milyen sután néz ki.

http://news.bbc.co.uk/olmedia/1970000/images/_1974721_eu_flag2_300.gif

Másold be, akkor látszik.

sas2 Creative Commons License 2002.12.16 0 0 3
Gyönyörködjetek: :-)))

Luvasutas Creative Commons License 2002.12.16 0 0 2
Minden településen lesz két zászló. Ez neked fáj?Megmarad a régi is és az uj is.
Előzmény: sas2 (-)
Turulmadár Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1
Nekem tetszik ez a wonalkód-szerű zászló-terv (bár a hozzászólásodban nem látszik :)), elég elwont, de szerintem nem lesz belőle EU-zászló.
James di Fulig Creative Commons License 2002.12.16 0 0 0
Gratulál0k.
sas2 Creative Commons License 2002.12.16 0 0 topiknyitó
Aki az EU-ra szavaz, az a b*zi zászlóra szavaz!

Régi és az új zászló

A régi zászló* csípi az EU-s elvtársak szemét, így megváltoztatják a szívükhöz közelebbi vonalkódos szivárványszínűre (a homosze*uális mozgalom zászlaja)

Gyönyörű, nem?

Ehhez még hozzájön az, hogy Thürmer Gyula az EU támogatásáért cserébe kéri a sarló-kalapács és ötágú-vöröscsillag használatának engedélyezését.

Szép lesz az „ünnepi” zászló dísz:
b*zi zászló + címernélküli kádármagyar zászló, Budapesten románszínű fővárosi zászló, és ha a képviselő-testület az „európai baloldal” tagja, akkor esetleg sarló-kalapácsos és ötágú-vöröscsillagos zászló :-))))

*Habsburg Ottó, aki a Páneurópai Unió elnökeként rendszeres kapcsolatban állt az európai vezetőkkel, Strassbourgban, egy baráti találkozón döntötte el, hogy az unió jelképének a tizenkét csillagot javasolja. Az osztrák főherceg a konferencia közönségét beavatta a jelkép rejtett értelmébe, amit úgymond „nagyobb nyilvánosság előtt” sohasem ismerne el. Eszerint a tizenkét csillag nem a tagállamok számát jelzi (amint azt a közvélemény felé hangsúlyozzák), hanem „keresztény jelkép”: a Fatimai Szűz csillagkoronájának mása.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!