Keresés

Részletes keresés

Anu Creative Commons License 2003.11.19 0 0 167
Csak kicsit tartozik a Roy és Ádám témához, de azért leírom.
Tegnap néztem a Megasztár című műsort és óriási meglepetés volt számomra, hogy az utolsó versenyző aki a zsűri elé lépdelt, nem más volt, mint Szabó Leslie, Royék szövegírója. Egy saját dalt adott elő természetesen hibátlanul. Baromi jó volt a szöveg és a dallam is.
Én drukkolok neki! Persze egy-két zsűritagnak is felcsillant a szeme, amikor meglátták az ismerős arcot! :-))

Hát csak ennyi.

bianca3 Creative Commons License 2003.11.14 0 0 166
Sziasztok! Ma Emilio kiegészülve Ádámmal az Ars Presszóban 23:00-tól. Gyertek!!! Vagy holnap a Közgáz gólyabál 22:30 Roy & Ádám. Az Emilio topic azért sűrűbb mint itt. Üdv.: Bia
Trixy Creative Commons License 2003.10.27 0 0 165
Szerdán, 29-én fellépnek az Old Man's-ben!
Forrás: Roy :)
Előzmény: bianca3 (164)
bianca3 Creative Commons License 2003.10.22 0 0 164
ha jól emlékszem Lauren Hill-é volt a gitár a Fugees-ból. Mostanság elég silány a koncertnaptárjuk a Royéknak. Lehetne már vmi jó buli. Wigwamban vagy ilyesmi. Akár lemezbemutató a Kongresszusi Központban. Nem? A honlapjukon a kérdezz rovatot is elhanyagolják. Hmmm:-<
Szép hosszú hétvégét mindenkinek. Bia
Előzmény: Trixy (163)
Trixy Creative Commons License 2003.09.29 0 0 163
Ja, láttam én is a gitárt! Azt mondta az Ádám, hogy a 4 Non blondes énekesnőjéé volt. Hát elég nőies... :)
Előzmény: bianca3 (161)
Anu Creative Commons License 2003.09.26 0 0 162
Lehet tudni, persze. A Unitedból Barna hívott fel, hogy ott játszanak, és menjek le. Old mans után úgyis a Cuba Libre-be mentem volna a kollégáimmal, úgyhogy ez is közrejátszott a döntésben, mivel a két hely ugye egymás mellett van. Nagyon jó koncertet adtak, úgyhogy nem bántam meg a választást. De az tuti, hogy legközelebb a Royékat választom. :-)))

Rózsaszín gitár?????????????????
Érdekes! :-)))

Előzmény: bianca3 (161)
bianca3 Creative Commons License 2003.09.26 0 0 161
Sziasztok csajszik! Anu: Melyik "másik" zenekar csábított le a Kaméleonba? Lehet tudni? Nem voltam Old mansben, de felvételről láttam a Lazacot és tényleg nagy szakálla nött a Roycinak. Gáz. És nagyon fáradt feje is volt. Ennyi.
Ja, láttátok Ádám RÓZSASZÍN gitárját???
Puszi: Bia
Előzmény: Anu (160)
Anu Creative Commons License 2003.09.25 0 0 160
Én nem láttam a Lazacot. Ráadásul velük is rég találkoztam. Már szakálla is van???? Tudja vki milyen volt az Old man's-es buli? Mert én elindultam oda, hogy bulizzak, de aztán egy másik zenekar elcsábított a Kaméleonba. :-))
De a következőre már tényleg lemegyek, mert hiányzik a zenéjük.
Előzmény: Trixy (159)
Trixy Creative Commons License 2003.09.25 0 0 159
Elirogatok én itt magamban! :)
Na mindegy, azért megkérdezem, hátha valaki válaszol, hogy láttátok ma reggel a srácokat a Lazacban? Szerintem Roy egyre szarabbul néz ki! Komolyan! Minden gond nélkül küldeném borbélyhoz haj és szakáll nyírásra! :)))
Trixy Creative Commons License 2003.09.17 0 0 158
Holnap, csütörtökön (09/18) este az Old Man's-ben buli lesz, fellépnek a fiúk! Gyertek!!!!
Balthazar Creative Commons License 2003.08.14 0 0 157
Nekem írsz mailt?
:-)
Előzmény: piszeorrucicus (152)
Anu Creative Commons License 2003.08.13 0 0 156
Roy a mai Blikkben vezetési élményeiről számol be:

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=693

Trixy Creative Commons License 2003.08.12 0 0 155
Szia! Az Unileveres címre már ne írj, írok én neked mindjárt, és arra tudsz válaszolni! :)
piszeorrucicus Creative Commons License 2003.08.12 0 0 154
Szió!

Semmi különös nincs velem, melóhegyek, de valami irdatlan mennyiségben. Most is épp befejeztem mára, itthon... :( Már a hétvégéket sem várom igazán, tegnap, ill. vasárnap is melóztam éjfélig itthon. Szóval kissé kifacsartnak érzem magam. Hálistennek dögök jól vannak, legalább miattuk nem kell idegeskednem.
Itthoni mélt látod az adataimnál, mh: domestic1@hanwha.hu (domestic után nem L betű van, hanem egyes szám :).
No megyek is bubukálni mindjárt... Pápá!

Előzmény: Anu (153)
Anu Creative Commons License 2003.08.08 0 0 153
Szia Eszter!!

Rég hallottam felőled. Mizu?
Mi a mailcímed?
És különben is. Mi van veled mostanság?

piszeorrucicus Creative Commons License 2003.08.07 0 0 152
Ha az, akire gondolok, akkor szerintem zseniális hangja van.
Egyébként nemrég találkoztam egy kellemes kis zenekarral, ha vmi klubban szembekerültök velük, ne térjetek ki előlük: Soul-fézs a nevük (kb. így írják). Jó kis funky zenét játszanak meg mindenfélét, ami a fülnek jó. Az énekes csaj is elég jó, a srác meg bitang jó.

Tryx, ha nem felejtem el, holnap írok neked mélt, jó ideje nem "dumáltunk".

Előzmény: Balthazar (150)
bianca3 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 151
Hát, nem jön be a hangja. Mindenki isteniti, de szerintem olyan mintha a férfiasságára léptek volna. Ennyi
Előzmény: Balthazar (150)
Balthazar Creative Commons License 2003.08.01 0 0 150
Nektek szimpatikus ez az Emilio?

:-)

Áron(manager) azt mondja azért erőltetik ennyire, mert ő Magyarország egyik legjobb énekese.

bianca3 Creative Commons License 2003.07.31 0 0 149
Sziasztok! Tegnap kifogtuk, hogy nem esett az eső a koncert közben. Király volt a buli, de hamar befejezték szerintem. Roy valamiért ideges volt. El sem tudtam tőlük köszönni. Puszi: Bia
Anu Creative Commons License 2003.07.29 0 0 148
Oké!
Előzmény: bianca3 (147)
bianca3 Creative Commons License 2003.07.28 0 0 147
Kedves Anu! Ketten mennénk, de időközben a testvérem is intézkedett és ma dölt el, hogy van ki levigyen minket. Kösz a segítséget, és hogy gondoltál rám. Ott találkozunk! Puszi: Bia
Előzmény: Anu (146)
Anu Creative Commons License 2003.07.28 0 0 146
Kedves Bia!

A mai napon úgy néz ki, hogy 100%, hogy megyek a Beach House-ra. Te egyedül jönnél, vagy hoznál vkit magaddal? Egy ember még befér, mert elvileg jön az egyik haverom nekem is. 4-nek még kényelmesnek mondható a kocsim, 5-nek már nem annyira.

Tsá
Anu

Trixy Creative Commons License 2003.07.25 0 0 145
Láttam ma reggel a klipet! Nekem nagyon tetszik, szerintem jópofa lett! És azért jó, hogy raktak bele valami sztorit is és nem csak olyan feeling-klip lett!
A pezsgőspoharak ahogy a végén lezuhannak, az zseniális! :))
Trixy Creative Commons License 2003.07.23 0 0 144
Ha a tavalyi sziget koncert szintjét megüti, már az is jó, bár voltam már jobb R&Á koncerten! De szerintem idén jobb lesz!
Előzmény: Csono (143)
Csono Creative Commons License 2003.07.23 0 0 143
Momentán R&A-n nem csak - mint tegnap irtam - az előd-bandájuk koncerjein (de vagy 30-on), de a mostani szigeten...
Előzmény: Trixy (142)
Trixy Creative Commons License 2003.07.22 0 0 142
Jaja, az jó kis szám: az én órám másképp jár a címe.
"Én még csak félálomban
és máris fél 3 van,
rámszólnak már, hogy Jó estét!
pedig én csak ébredni szeretnék...!"
Hát ezt az érzést testközelből átéltük a mostani nyaralás alkalmával, amikor hajnalban hazaestünk egy átbulizott éjszaka után, és éppen a felkelő nap fényében tömtük a hasunkat az erkélyen... közben ez a zene szólt! :)

A Szigeten én is (és kis barátaim!) kint leszek, hatttalmasat fogunk tombolni!
Voltál már R&Á koncerten? Neked nagyon bejönne, aki az igazi gitár muzsika elkötelezettje! :)
Nem csak Easy like Sunday morning lesz, hanem Give it away, Knockin' on heaven's door....

Előzmény: Csono (141)
Csono Creative Commons License 2003.07.22 0 0 141
Most bizony, sőt eddig csak az esküvői hakni eldurvulós klipet láttam/rádióban hallotam, de a szigeten megnézem őket. Hamár a Tramps koncert volt évekig az egyik legjobb hajnal-váró buli ott, mindíg az uccso fellépők voltak, mert nem kellett a köv. zenekar miatt letakarodni a szinpadról - addig játszottak, míg volt kérés/repertuár tartott. Emlékszem egy szombat estére, már világos volt (tehát vasárnap) amikor jött az easy like sunday morning, az akkor tényleg könnyü volt...
Előzmény: Trixy (140)
Trixy Creative Commons License 2003.07.22 0 0 140
A hangokról azért nem kérdezek, mert már rongyosra hallgattam a számot a CD-n, nekem a clip számít újdonságnak! Ezért kérdeztem. De a sző

Te most hallottad először a számot?

Előzmény: Csono (139)
Csono Creative Commons License 2003.07.22 0 0 139
Ajaj. Két felől közelítünk. Nem 'tom milyen szőkén, nem tudom milyen volt barnán - mánikusan a hangokra figyelek egy zenekar kapcsán. Ebből az aspektusból viszont rendes akusztikus ballada Extrem Mr. Big vonalon.
Előzmény: Trixy (138)
Trixy Creative Commons License 2003.07.22 0 0 138
Milyen a Roy szőkén? :)
A gyöngyös jelenet jól jön ki benne?
Előzmény: Csono (137)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!