Keresés

Részletes keresés

Yag. Creative Commons License 2003.02.11 0 0 45
Hi.

A gáz csak az hogy időm nincs mostanában egy ijen klasz kis kihívásnak eleget tennem. Gyakorlatilag amikor a küldetéseket megláttam rögtön félre is tettem és az egyedi építésekkel foglaltam el magam. Ezért nem nagyon haladtam a championok földjein. De rajta vagyok az ügyön és nem sokára megvan a megoldás. Egyenlőre a hajókkal bíbelődők meg a hűtőkészülékekkel. ))) De már nem sokáig ! ... folyt. köv.

Előzmény: Soltaire (44)
Soltaire Creative Commons License 2003.02.09 0 0 44
Pedig az tök könnyű pálya volt.
Előzmény: Recece98 (43)
Recece98 Creative Commons License 2003.02.09 0 0 43
Hi
Annal a palyanal akadtam el, ahol a nehezen +termel whisy-met kell atfuvaroznom 1 masik raktarba. Sok kis sziget van, es az 1ik sarokbol kell vinni kozepre.
Otleteket varok.
Koszi
udv
Soltaire Creative Commons License 2003.02.09 0 0 42
Nos? Ötlet a gondomra? :)
gamezgomez Creative Commons License 2003.02.06 0 0 41
hello!az ftp-n a magyar verzió van fenn?
Előzmény: rumceisz (25)
Soltaire Creative Commons License 2003.02.06 0 0 40
Egyébként a "nehéz" első pályáján átment már valaki?
Soltaire Creative Commons License 2003.02.04 0 0 39
Kellemes izzadást :))
Csak mondom, hogy soxor megállítottam az időt pl, hogy tudjak építkezni, mert különben a költségek felemésztették a készpénzt. Így viszont folyamatosan tudtam építeni, termelni.
Valami szar kis nüansz van.
Csak nemtom mi :)
Mert itt nagyon ki kell centizni ám!
byby
Előzmény: Yag. (38)
Yag. Creative Commons License 2003.02.04 0 0 38
Bocsesz. Persze hogy csak találgattam, de hogy ne legyen légből kapott az egész beállítom és megjátszom a kérdést. Ha megvan a megoldás jövök.
Előzmény: Soltaire (37)
Soltaire Creative Commons License 2003.02.04 0 0 37
Játszottad ezt a pályát, vagy csak találgatsz?
1939-re volt 16 hajóm, 15 vonatom, 3 és fél milla készpénzem, valamint a kereslet kielégítésem kenyérből 10 volt a 40-ből. Először létrát és tapétát, majd társasjátékot és újságokat szállítottam.
Nincs teherautóm.
És bazinehéz a pálya.
És nincs ötletem.

valaki?

Byby

Előzmény: Yag. (36)
Yag. Creative Commons License 2003.02.03 0 0 36
Mivel szállítasz ? mert ha teherautóval, akkor rámegy a fél életed. 3 tanya a két város közé meg vasutállomást. És ha lehet akkor vonattal szállíts mert az gyorsabb , olcsóbb és többet lehet egyszerre vinni mint teheautóval. Szerintem én igy csinálnám. :))) Persze lehet hogy te is pont igy kezdted , nem látom :)))
Előzmény: Soltaire (35)
Soltaire Creative Commons License 2003.02.03 0 0 35
Nem tudok átmenni a "nehéz" küldetések között a kettes számún.
Nem tudom a kenyerkeresletet kielégíteni, hiszen elkezdeni is bazinehéz a cuccot :((
Van ötlet?
Yag. Creative Commons License 2003.01.28 0 0 34
osztom ezt az észrevételt : :))
Előzmény: Soltaire (33)
Soltaire Creative Commons License 2003.01.25 0 0 33
Van patch. Egy nocd exe. És nem csökken a kereslet.
Naon lyó a game. Eddig kéccer volt az, hogy a pálya teljesítésének kritériumát az utolsó pillanatban tudtam teljesíteni :) Kign :)
Yag. Creative Commons License 2003.01.23 0 0 32
Lacek XS :

Azért a demó még hagyján de ha a leírás alapján kellett volna igent mondanom a gaméra , akkor ma nem ismerném ez IG2. Mert még akkor is majdnem uninstalltam amikor már ment. Hiszen teljesen át kellett állítanom magam a játékra és annak műkösésére. A tutorial , ami apró demónak is felfogható, elég gagyi és nem frankón egyértelmű . Mármint nekem. Persze lehet hogy aki ijen játékokkal kezd az rögtön talentum benne, igy nem sok gondja van vele. :)) Mindegy, csak annyit mondok hogy csatlakozom az elöttemszólóhoz, ha van game ami tetszik akko iránya bolt. És ha van akkor irány a pénztár. Persze előfordult már, hogy nem találtam . Elfogyott. Régi volt. Ez van. Szeretem a régi játékokat is .)) Persze az IG2 nem régi. :)))

Előzmény: Lacek XS (30)
rumceisz Creative Commons License 2003.01.22 0 0 31
Én tulajdonképpen csak azért írtam az FTP-t hogy segítsek annak aki kereste, de ha tényleg van (és tényleg van én is hallottam róla), másolásvédelem rajta, akkor inkább nem írtam semmit. Szóval az FTP-s hozzászólásomat tessék nem megtörténtnek venni :)
Egyébként én is szeretem az ilyen típusú játékokat. Régebben a Transport Tycoon-nal játszottam, majd amikor "érettebb" lettem a Capitalism-mel játszottam igen sokat.
Lacek XS Creative Commons License 2003.01.22 0 0 30
rumceisz, akkor valahol azert egyetertunk. En sem talalomra vasarolok szoftvereket. Nekem bejonnek az ilyen stilusu jatekok, azert vettem meg. A kiprobalasnak is van am legalis modja: demonak hivjak :)
Ha pedig nincs demo, akkor a neten szamtalan helyen lehet leirasokat talalni, amibol mar el tudja donteni a delikvens, hogy megeri-e megvenni az adott szoftvert. Mint azt a hozzaszolasokbol is eszreveheted, ebben a jatekban a masolasvedelem igencsak elrontja a jatekelmenyt, igy warez alapjan nehezebb donteni, mint mondjuk egy jatszhato demo alapjan.

Udv
Lacek

Előzmény: rumceisz (29)
rumceisz Creative Commons License 2003.01.22 0 0 29
Te valamit nagyon félreértettél. Én csak azt mondtam engem nem kötött le ez a játék, és ha megvettem volna lehet, hogy kidobott pénznek érezném amit ráköltöttem. Én nem azért töltök le programokat, mert csóró vagyok, hanem hogy megnézzem érdemes-e megvenni. A diablo2-t például nagyon megszerettem és megvettem eredetiben (a kiegészítőt is), így ráadásul bnet-en is lehet vele játszani. Counter-strike ugyanez. A jó játékok készítőik megérdemlik azt hogy támogassuk. Ugyanakkor lehet hogy később előveszem az Ig2-t és annyira megtetszik hogy megveszem (olcsóbban persze, mert akkor már nem lesz újdonság).
Akkor így a végére azt üzenem aki meg akarja szerezni az Industry Giant 2-öt vegye meg a boltban!
Lacek XS Creative Commons License 2003.01.22 0 0 28
2 orat? Nagyon el vagy tevedve, baratom. Azt akarod mondani, hogy az egesz jatekot vegigvitted 2 ora alatt? Akkor gratulalok.
Szerintem ebbe ne menjunk bele, hogy 10K forint. Illegalis szoftverhasznalat az buncselekmeny (lopas), ha tetszik, ha nem. Ezen felul szenvedhetsz a masolasvedelemmel (ami ebben a jatekban igen jol sikerult) es termektamogatas sincs. Ha te megis inkabb masolgatsz, az a te dolgod, de ne en legyek mar a sznob, mert megvasaroltam a szoftvert...

ui: amire nincs penzed, azt ellopod?

Udv
Lacek

Előzmény: rumceisz (27)
rumceisz Creative Commons License 2003.01.22 0 0 27
Ezek szerint rajtad kívűl nem sok embernek van 10000Ft-ja arra, hogy játszon 2 órát 1 játékkal.:)
Lacek XS Creative Commons License 2003.01.22 0 0 26
Ejnye-bejnye, gyerekek. Rajtam kivul itt mindenki warezzal nyomul?

Udv
Lacek

rumceisz Creative Commons License 2003.01.21 0 0 25
Azt hiszem itt még fenn van a magyar ISO:
ip: 152.66.93.29:21
user:ig2
pass: ig2
Előzmény: Yag. (23)
Soltaire Creative Commons License 2003.01.21 0 0 24
Ami engem érdekel az az, hogy hogyan lehetne kiküszöbölni a kereslet megszünését? Mélyebb anyagi vonzat nélkül, természetesen...tehát nem erdetivel :)
Yag. Creative Commons License 2003.01.20 0 0 23
Kinek van teljesen magyar ? mert nekem is angol. Igaz clón cd-n de nem utasítanék vissza egy magyar változatot. Esetleg clónban ? :)))

Előzmény: Lacek XS (22)
Lacek XS Creative Commons License 2003.01.16 0 0 22
szucsati,
nincs kulon (letoltheto) "magyarositas". A jatekot eleve teljesen magyarul adjak ki.
Te az angol verziot vetted meg? Ha igen en szivesen elcserelnem a magyar verziomat a te angolodra.

Udv
Lacek

Előzmény: szucsati (21)
szucsati Creative Commons License 2003.01.16 0 0 21
A magyarosításhoz tudnátok linket adni vagy elküldenétek e-mail-ben?
Köszi!
Yag. Creative Commons License 2003.01.15 0 0 20
Elöször én is megijedtem és gondolatban már hívtam is a csődbiztosokat. Majd mivel ugyan a matek nem volt soha az erösségem de észrevételeim szerint egy jólmenő vállalkozást vagy ipart a kiadási és bevételi arányok határozzák meg. Ha ez igaz, akkor csak a kiadásokat kellett csökkenteni, és mivel már működő ipar volt a kezemben ezért a termelés nem állt meg. Vagyis bevétel az eladásokból folyamatosan volt, csak az építkezések és a beüzemelések vitték el a pénzt.
Ezért mentem minuszba. Nálam a megoldás a következő volt.
(Márha érdekel valakit elmondom :))
Szóval.Elöször is az időt lelassítottam. De ha vész van akár le is lehet állítani. De gondoltam menjen realban igy idő forgott. Az alig termelő vagy egy egy alapanyagban hiányban lévő gyárakat leállíottam, igy megszüntek a bérek és a gyártási költségekre vonatkozó kiadásaim. Megnéztem , hogy mijen végtermékeket lehet kiárusítani és a boltokba vinni rövid határidővel. A vonatok szállítmányait ennek megfelelően csoportosítottam át. És ennyi. A kiadások lecsökkentek, a bevételek megmaradtak. Amint egy félmilla összejött beindítottam a gyárakat, persze csak azután, hogy a gyárak raktárait egy kicsit átrakosgattam hogy legyen megfelelő alapanyag a végtermékek gyártáshoz. Az is igaz, hogy csak olyan dolgoakt próbálok meg gyártani amiket jópénzért el is lehet adni. Pl autó. 15rugó egy luxus autó és évente jópárat el lehet belőle passzolni. Persze az is igaz, hogy nem egyszerű összerakni , mert kell pár alkatrász hozzá és az alkatrészek is általában két komponensűek. Amivel viszont egyenlőre meggyült a bajom az az elektronikus ketyerék.

Összesítve, ha el is fogy a pénz és nem enged építeni akkor minimum el kell adni amik vannak még a raktárakban, és lecsökkenteni a legjobban a gyárak kiadásait. Legalábbis nekem így sikerült. Ha másnak van más krízis kezelési megoldása , szivesen olvasok, hogy ki is próbálhassam :))

Előzmény: FanTamás (19)
FanTamás Creative Commons License 2003.01.15 0 0 19
De ha lemész minuszba akkor nem enged építeni! Nem? Mondjuk a + és - al lehet gyorsítani, lassítani az időt. Én, ha egyszer lementem minuszba, soha nem tudtam visszamászni. Felgyorsítottam az időt, otthagytam a gépet és mire visszamentem már minusz kettőmilliárdban voltam!!! Na azóta hanyagolom a játékot.

Lacek XS Creative Commons License 2003.01.15 0 0 18
Jol beszelsz.
Ha minden igaz marciusban jon a kiegeszites (1980 - 2020). Uj iparagak, uj jarmuvek...

Udv
Lacek

Előzmény: Yag. (17)
Yag. Creative Commons License 2003.01.15 0 0 17
Naszóval.
Nyomom az ipart és telve múlatva az időt, jönnek a technikai lehetőségek és érdekességek. Ahhoz , hogy jólérezzem magam ( vagyis a nép ) minden technikát és felajánlott építési és gyártási lehetőséget alkalmazni kell, vagy csak azt amit akarok ? Nyilván a drágább megoldásokat választva , amikért sokkal több pénzt lehet bezsebelni mint az apróságokért :)
Szóval kellemeset csalódtam, mert a látszat ellenéte sokkal kellemesebb a játék mint elsőre látszik. A bugyuta tutorial miatt majdnem kivágtam de valami isteni sugallat hatására mégis hagytam a játékot a wincsin.
Szóval. Ténylegesen is érezni lehet a fejlődést és az egyre jobban begyűrüző komplexitást. Egyik percben minden állomás és raktár tartalmát tudod , aztán egyszer csak elveszik a fonál és lehet bogozni az egyre szertább lévő szálakat, hogy ne zuhanjon a bevétel. Egy ijen fonál elhagyás majdnem teljes csődbe vitt.
Már minusz 172.000 körül jártam és nem sokkal ez felett sikerült megfordítanom a lejtőn . 1957 körül járva. Feltornásztam 4milllára a bevételt és tovább bővítettem kis lakóközösségem. Mindezt egy tó mellett. Én csak egy kis pihire vágytam ... de egy komplex ipar lett belőle :)))
Előzmény: Lacek XS (16)
Lacek XS Creative Commons License 2003.01.14 0 0 16
Yag,

az IG2 hivatalos weblapjan egy rakas info van http://www.industrygiant2.com
Innen letolthetsz: terkepeket, patcheket, screenshotokat is.

Udv
Lacek

Előzmény: Yag. (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!