Bal felső: indítógomb, mellette gyújtás kapcsoló.
Alsó sor: hátsóablak fűtés, elakadásjelző, hűtőventillátor, ködlámpa, ködösökben a helyzetjelző.
Ennyi lenne, de majd a hamus helyére akarok tenni kis billenőkapcsolókat, ez addig van ideiglenesen megcsinálva (már kb. egy fél éve :-))
Egy ilyet adtam el nemrég a bontásra váró GLS-emből.
Egyébként nekem a sajátom jobban tetszik. ;-)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Arra gondoltam, hogy hányok attól a szeméttől amit az orcámba kapok a tévéből. Hogy ennek mi köze a Skodához nemtom...:) Szal a hétvégén bekapcsoltam a dobozt, és elszörnyedtem. Újabb két hétig pihentetem a dolgot...
Akkó egy "történet"!
Szakközepes voltam (jó régen), mikor kitaláltam, hogy nekem kell egy autó amit otthon kókányolhatok. Persze csak farmotoros, ezen belül Skoda vagy Zapó. Akkoriban még kicsit olcsóbbak voltam a romok, ezért 10k körül már lehetett egészen tuti kilóst kapni. Böngészem a pravdát mikor látom, hogy mittoménfalván olcsó pénzért van egy ilyen eladó. Tesómmal irány oda. Persze akkor még ennyire sem vágtam a témát.:-) Beülünk a verdába, modván próbakör. Egyből dobtam egy hátast mivel szét volt törve az üléstámla. Na nem baj elindulunk, de sajnos a bal első kerék nem forog a sárban, csak csúszik. Tulaj irodalmi kifejezések közepette kiugrik majd egy-két anyóslikvidáló rúgással felszabadítja a kereket.
Aszongya:"..meg ez a .....ott azbesztmentes betétek!" :) Méltóságteljesen kigördülünk a kapun majd észreveszem hogy a műszerfal alól dől ki a füst. A tulaj szerint: "Á csak a fagyálló!"
A falu mellékutcáján hamar elértük is a 60-at az öreg mamik csak úgy fröccsentek szét az út szélén!
Rövid próbaút után elköszöntünk, és vettem egy Zapit (egy kicsit bánom azóta)
Ez a topic azért jött létre, mivel manapság elszaporodtak a TEA,Limonádé jellegű sorozatok, és gondoltam ezen az alapon legyen egy ilyen a Skodásoknak is...
Hmmmm, hogy miről szól azt nem tudom...:-)